Vill Australien visa världen hur folk ska tvångsvaccineras?

8
Polisen i Australien brottar ner man som vägrar bära andningsskydd, 2020. Privat foto
Polisen i Australien brottar ner man som vägrar bära andningsskydd, 2020. Privat foto

Life Sites redaktör John-Henry Westen berättar hur ett av världens mest attraktiva länder att leva i nu snabbt förvandlas till att bli en mardröm för alla som inte vill underkasta sig Statens kontrollbehov av sina invånare.

Dr. Bella d’Abrera, direktör för Foundations of Western Civilization Program vid Institute of Public Affairs i Melbourne, anser att de ofattbara åtgärder mot frihet som den regeringen vidtagit under coronakrisen påminner om Berlin på 1960-talet. Hon misstänker att åtgärderna troligen implementeras som ett slags test för att se hur en regering ska kunna kontrollerar en befolkning.

Delstaten Västra Australien har lagstiftat om att tillåta poliser eller andra auktoriserade tjänstemän att hålla fast individer och, om det anses nödvändigt, med våld ta bort underkläderna för att tvångsadministrera ett vaccin.

Medier och uttolkare av de radikala förändringarna i Australien är dock oeniga om dessa extraordinära åtgärder verkligen kommer att vidtas för att vaccinera och regeringsanställda försöker lugna befolkningen med att massvaccinationer mot Covid-19 kommer att förbli frivilliga. Dessa lugnande besked rimmar dock illa med hur polisen redan nu utnyttjar sina utvidgade befogenheter för att gripa och brotta ner medborgare som vägrar bära andningsskydd på offentliga platser.

Text: NewsVoice

Källa

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

8 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Pia Hopkins
Pia Hopkins
Gäst
3 oktober 2020 kl 11:57

Det är väl därför de går så hårt åt mot jägarna i Sverige. Men stoppa vapenimporten kommer de inte att klara av. Fortsatt frivillighet är bra.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
1 oktober 2020 kl 10:34

Nedstängningen av världen under förevändning av att bekämpa en pandemi som kallas CORONA (som betyder krona, ljuskrona, gloria) följs nu av nästa våg av drakoniska åtgärder från statsmakternas sida.

Men denna ljuskrona är Lucifers krona – mörkrets sken!

Jordens länders hierarkiska maktstrukturer har infiltrerats så till den grad att en liten skara ytterst ondsinta människor nu styr med absolut auktoritet över en mängd utvalda individer som de placerat på lämpliga maktpositioner.

Det handlar inte uteslutande om socialismen, socialdemokratin och kommunismen (vilka alla tre är former av fabianismen = får i vargakläder).

Konspirationen är världsomfattande och har kunnat genomföras så här långt genom alla de människor som svurit trohet, lydnad och tystnad till någon av alla dessa obskyra organisationer och hemliga ordnar, som brett ut sig överallt som ett förstörande mögelverk. Dessa individer är i det ondas tjänst och de måste avlägsnas från sina maktpositioner.

Ondskans makter använder sig av mörker i alla former: hemligheter, sekretess, lögner, falskhet…

Vi alla – som vill ha ett samhälle som bygger på omtanke mot våra medmänniskor, mot djuren, mot naturen, där varje individ är fri i alla avseenden, förutom att ta sig friheten att skada och förtrycka andra – vi måste ta avstånd från ALLT som är hemligt och belysa det mörklagda!

Åke Södergren
Åke Södergren
Gäst
Reply to  Hans Dahl
4 oktober 2020 kl 06:01

Jag säger inte emot dig, men har erfarit att folk som regel enbart kan ta in mycket små bitar sanning per tillfälle.
Och den sanning som landar, övervägande, är inflation och som en direkt följd efter det, hur banker skapar “pengar”. Detta går hem till 99% eftersom de flesta ser fenomenet på mataffären. Ex. svenska äpplen kostade 2019 25sek/kg och i år 45sek/kg. Har äpplena blivit dubbelt så stora? Dubbelt så nyttiga etc.? Samma äpple dubbelt pris?
Sedan kan man nämna KPI som skall vara under 2% per år (ren bluff). Förmodligen för att svälta ut bönderna, för att komma över mark billigt.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Åke Södergren
4 oktober 2020 kl 11:05

Du har alldeles rätt, Åke. Ekonomin är en utmärkt inkörsport för att kunna ta till sig ny kunskap! Därför sitter jag nu och skriver på en artikel som jag har för avsikt att snart låta publicera här på Newsvoice. Den handlar om världens i särklass rikaste institution, Katolska kyrkan.

Jag har fått redaktör Torbjörn Sassersons medgivande att skriva här om Katolska kyrkan och Agenda 2030 (som jag anser vara en blueprint för ett slavsamhälle), Katolska kyrkan och klimathysterin, Katolska kyrkan och Corona-spektaklet…

Först hade jag tänkt att skriva EN artikel. Men nu märker jag att den skulle bli alldeles för lång!

Istället har jag för avsikt att skriva en serie artiklar om Katolska kyrkan och den första artikeln kommer att redogöra för Katolska kyrkans ofattbara rikedomar – och hur denna kyrka tillskansat sig dessa rikedomar.

Sedan tänker jag bland annat skriva om Katolska kyrkans hemliga ordnar och Katolska kyrkans växande makt över den svenska kristenheten och dess världsvida strävanden att skapa EN religion och vad denna religion står för, vilket, enligt vad jag erfarit, i hög grad, har starkt samband med dels sionismen, islam och Baháʼí, dels med uråldriga babyloniska och egyptiska religioner.

Per Johansson
Reply to  Hans Dahl
4 oktober 2020 kl 10:33

det krävs öppenhet för att ta till sig budskapet den här sajten förmedlar. Men det handlar i stort sett om mörka hierakier:
https://explainingevil.com

Åke Södergren
Åke Södergren
Gäst
1 oktober 2020 kl 09:01

Se tysk läcka på armstrong economics om Tysklands väg mot Orwelliana.

Peter Afzelius
Peter Afzelius
Gäst
1 oktober 2020 kl 08:43

En viktig sak att tänka på i situationer som det här som händer i Australien… folk kan inte göra något alls därför att de inte är beväpnade. Om folket vore beväpnat skulle polisen aldrig ge sig på individer så här. Alla ser att det är fel med de är hjälplösa p.g.a. vapenlagar. Släpp lagarna och problemet försvinner mycket snabbt!