Fd vetenskapsrådgivare för Pfizer: Andra coronavågen baseras på falska positiva Covid-tester

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 2 oktober 2020
- NewsVoice redaktion
Julia Hartley-Brewer. Foto: talkRADIO, sep 2020

NOTERAT. Dr Mike Yeadon tidigare Chief Scientific Advisor på läkemedelsbolaget Pfizer upprepar i flera intervjuer för den brittiska kanalen talkRADIO att den påstådda andra vågen av corona baseras på falska positiva Covid-tester. I själva verket är pandemin över och vi får leva med ytterligare ett nytt virus, precis som alla andra nya virus som tillkommer varje år i världen, menar Yeadon.

Dr Yeadon fick frågan:

”We are basing a government policy, an economic policy, a civil liberties policy, in terms of limiting people to six people in a meeting…all based on, what may well be, completely fake data on this coronavirus?”

Han svarar:

”Yes” …

”Were it not for the test data that you get from the TV all the time, you would rightly conclude that the pandemic was over, as nothing much has happened. Of course people go to the hospital, moving into the autumn flu season…but there is no science to suggest a second wave should happen.”

Intervjuerna är från september 2020. Sedan dess har massmedia och myndigheter framfört att det finns en andra våg allt medan flera länder åter inför restriktioner som begränsar människor normala liv och friheter.

Text: NewsVoice

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq