Coronavaccintesterna: Dödsfall och hjärnskador – vad händer?

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 22 oktober 2020
- NewsVoice redaktion
Vaccination. Foto: RF Studio. Licens: Pexels.com
Vaccination. Foto: RF Studio. Licens: Pexels.com
Vaccination. Foto: RF Studio. Licens: Pexels.com

CORONAKRISEN. De experimentella genvacciner som nu tas fram mycket snabbt har inte klarat slutfasen när människor får testa dem. Flera personer har insjuknat och en försöksperson har nu avlidit. AstraZeneca menar att det inte beror på vaccinet.

Två personer har tidigare insjuknat under försöken med AstraZenecas coronavirusvaccin i Storbritannien. Det avslöjades av interna dokument från företaget och enligt en källa fick båda personerna allvarliga neurologiska störningar, vilket NewsVoice tolkar som hjärnskador. Det finns goda skäl att göra det eftersom svininfluensavaccinet Pandemrix gav hjärnskador i form av narkolepsi, en vaccinskandal som skakade världen för 10 år sedan.

Det första vaccindödsfallet berör en man i Rio de Janeiro som deltog i Oxford University-försöken med AstraZenecas coronavirusvaccin, men enligt Brasiliens hälsovårdsmyndigheter ska mannen ha dött av komplikationer från Covid-19.

Det är dock fortfarande okänt om mannen fick AstraZeneca-vaccinet eller om mannen var en del av en kontrollgrupp som tog placebo. De kliniska uppgifterna måste hållas konfidentiella för att skydda deltagarna och studiens integritet, meddelade Brasiliens nationella hälsoövervakningsmyndighet “Agencia Nacional de Vigilancia Sanitaria” (ANVISA), skriver RT.

Tidigare har läkemedelsjätten Johnson & Johnson offentliggjort via ett pressmeddelande att de pausar studien med coronavirusvaccin på grund av ”oförklarlig sjukdomar” hos försökspersonerna.

Text: NewsVoice

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • har man tänkt på att vår kropp är symbiotisk konglomerat av organismer, som samlats att bygga en gemensam organism som vår kropp? Om nu en samarbetspartner kallad immunsystem ideligen attackeras med kemikalier till slut stämplar ut. Boom, inget immunförsvar!

 • har man tänkt på att vår kropp är symbiotisk konglomerat av organismer, som samlats att bygga en gemensam organism som vår kropp? Om nu en samarbetspartner kallad immunsystem ideligen attackeras med kemikalier till slut stämplar ut. Boom, inget immunförsvar!

 • Om mannen nu fick vaccinet och inte placebo, vilket i och för sig brukar vara ett annat redan “säkert” vaccin, och sedan dog av Covid 1984 komplikationer så verkar det ju inte bara ge en gratis biljett till liemannen. Utan också ge fin fin immunitet mot sjukdomen……

  • Det är ett harmlöst förkylningsvirus . De som dör av det eller den årliga influensan är de som litat på Big Pharma och dess lakejer.

 • Om mannen nu fick vaccinet och inte placebo, vilket i och för sig brukar vara ett annat redan “säkert” vaccin, och sedan dog av Covid 1984 komplikationer så verkar det ju inte bara ge en gratis biljett till liemannen. Utan också ge fin fin immunitet mot sjukdomen……

  • Det är ett harmlöst förkylningsvirus . De som dör av det eller den årliga influensan är de som litat på Big Pharma och dess lakejer.

 • Vart är vi på väg? Jag blir mörkrädd. Så många människor skriker på strängare åtgärder och munskydds obligatorium mer diktatoriska regler och mindre personlig frihet. Jag fattar inte att så många går på det här pratet om att det skulle ge mer trygghet och säkerhet. Varför är så många så lättledda? Är vi så auktoritetsskolade?

  Svt nyheter hade ett inslag om experimentet med elstötar där 9 av 10 gav mer elstötar för att de ombads göra det. Det försöket borde ju stämma till eftertanke hos de flesta av oss. Gå inte i andras ledband tänk själv och ta eget ansvar. Varför tar de upp ett sånt försök nu? https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/elchocksexperiment-nio-av-tio-okar-styrkan-i-elstotarna-nar-en-auktoritet-ber-dem

  • [Kommentaren raderad eftersom det krävs komplett för- och efternamn samt fungerande e-postadress för att kunna kommentera. Se kommentarsreglerna.]

 • Det är rätt kul med alla dessa ord som kläckts i tankesmedjor i syfte att förnedra meningsmotståndare och vilseleda de lättledda:

  ANTI-VAXXERS, Conspiracy-Theories, Hate-Speech och hela raddan!

 • Vart är vi på väg? Jag blir mörkrädd. Så många människor skriker på strängare åtgärder och munskydds obligatorium mer diktatoriska regler och mindre personlig frihet. Jag fattar inte att så många går på det här pratet om att det skulle ge mer trygghet och säkerhet. Varför är så många så lättledda? Är vi så auktoritetsskolade?

  Svt nyheter hade ett inslag om experimentet med elstötar där 9 av 10 gav mer elstötar för att de ombads göra det. Det försöket borde ju stämma till eftertanke hos de flesta av oss. Gå inte i andras ledband tänk själv och ta eget ansvar. Varför tar de upp ett sånt försök nu? https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/elchocksexperiment-nio-av-tio-okar-styrkan-i-elstotarna-nar-en-auktoritet-ber-dem

  • [Kommentaren raderad eftersom det krävs komplett för- och efternamn samt fungerande e-postadress för att kunna kommentera. Se kommentarsreglerna.]

 • Strategen och media-konsulten Rick Wilson skriver på twitter att de som är emot vaccin skall omskolas i koncentrationsläger och deras barn omhändertas och deras ägodelar beslagtas.

  “Anti-vaxxers are a scourge and a strong argument for re-education camps, the immediate seizure of their property, and putting their children into protective custody.”
  https://twitter.com/therickwilson/status/1202978781000065025

  “Frederick George “Rick” Wilson (born November 21, 1963)[1] is an American political strategist, media consultant, and author based in Florida.”
  https://en.wikipedia.org/wiki/Rick_Wilson_(political_consultant)

 • Det är rätt kul med alla dessa ord som kläckts i tankesmedjor i syfte att förnedra meningsmotståndare och vilseleda de lättledda:

  ANTI-VAXXERS, Conspiracy-Theories, Hate-Speech och hela raddan!

 • Strategen och media-konsulten Rick Wilson skriver på twitter att de som är emot vaccin skall omskolas i koncentrationsläger och deras barn omhändertas och deras ägodelar beslagtas.

  “Anti-vaxxers are a scourge and a strong argument for re-education camps, the immediate seizure of their property, and putting their children into protective custody.”
  https://twitter.com/therickwilson/status/1202978781000065025

  “Frederick George “Rick” Wilson (born November 21, 1963)[1] is an American political strategist, media consultant, and author based in Florida.”
  https://en.wikipedia.org/wiki/Rick_Wilson_(political_consultant)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *