Lärarförbundet: Svenska skollärare får stryk av elever varje dag

publicerad 20 oktober 2020
- Harriet Larsson
Svensk skurkintegration. Grafik: Jeanders
Svensk skurkintegration. Grafik: Jeanders
Svensk skurkintegration. Illustration: Jan-Erik Ander, Jeanders.com och Jeanders-bilder.blogspot.com

DEBATT. Antalet anmälningar kring våld och hot har ökat på skolorna i Borås, rapporterar SVT. Även i Göteborg sker en ökning – nu vädjar lärarna om hjälp. “Vi har lärare som i särskilda undervisningsgrupper blir slagna i princip varje dag”, säger Andrea Meiling, ordförande för Lärarförbundet i Göteborg….”

Text: Harriet Larsson, Harrietsblogg.se

Så länge ingen hemvist anges, så kan ingen analys göras om våldets orsaker.
Omorganisation är däremot ständigt populärt bland politiker. Deras naiva tro är stor att problemen då försvinner eller i alla fall bättre kan skylas över.

I Göteborg skall stadsdelsnämnderna och de sociala resursförvaltningarna tas bort och i stället skall fyra socialnämnder träda in. Oron är stor bland lärare att våld och trakasserier som de drabbas av faller mellan stolarna. Ingen misstänks vilja ta i denna heta potatis.

Tänk om jag under min yrkestid bara skulle ha nöjt mig med att konstatera att patienten har ont i ryggen, utan att undersöka vilka strukturer i rörelseapparaten som felar, för att få reda på vilka åtgärder som bäst kunde lindra eller bota. Behandling hade utan analys sett lika ut för alla med ryggbesvär, men så tvingas Moder Svea att fungera, när det handlar om invandringsrelaterad brottslighet, tack vare korrekthetens väktare.

Behandlingen mot det invandringsrelaterade våldet är samma oavsett vilka det gäller, barn som vuxna: mer bidrag, mera förståelse av djävulskap och bortförklaringar utan verklighetsfäste är norm.

Den humanitära stormaktens misslyckande med invandring och den så kallade flyktingpolitiken är formidabel. Oviljan till analys bottnar i rädsla för att det lika värdet då skulle flyga sin kos. Det existentiella värdet ligger alltid fast i egenskap av att vara människa med likhet inför lagen, men det funktionella värdet, våra gärningar som nyttiga samhällsmedborgare, skulle falla som en sten.

Obehagliga sanningar om förtryckande kultur, tradition och religion skulle synliggöras. I skolans värld bottnar mycket av djävulskap i respektkultur samt dålig impulskontroll på grund av “giftiga ingiften,” som ingen får berätta om.

Om någon rapport om det invandringsrelaterade våldets grundorsaker skulle slinka igenom censuren, stormar vänstern fram med rasism och korrekta forskare som Mattias Gardell och Tobias Hubinette vilka hjälper till för att visa sin rödfärgade godhet, trots att dess tvivlare blir allt fler utöver de “horor” som våldtagits och de “svennar” som urinerats på under förnedringsrån. Oskyldiga som mördats har tystats för gott och kan inte besvära mångkulturens entusiaster.

Detta är smällar folket får ta, tycks Löfven med sina vänner resonera. Inget pris är för högt för maktens bevarande. Lärares bit-klösmärken från utåtagerande unga är en bagatell, som faller mellan samhällets alla korrekta stolar, som aldrig får peka ut någon grupp, med undantag för nationens försvarare, där medelålders män ständigt är i skottgluggen.

Text: Harriet Larsson

Källor

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Socialdemokraterna har under väldigt många år arbetat mot detta som vi idag får uppleva. I stort sett alla myndigheter och fasta institutioner har arbetat för detta.
  Demoralisera, Pride, HBTQ, Pornindustrin osv. osv.
  Förstör familjebegreppet, låt staten uppfostra våra barn
  Förstör vår skola och universitet, skapa lärare som följer agendan
  Förstör Religionen, gör ett Folkets Hus av våra kyrkor
  Förstör Rättsväsendet, inför smygsharia, präster ska vara socialdemokrater
  Förstör vår kultur och traditionella normer, förlöjliga vår kultur, ifrågasätt normer
  Skapa kriser, Klimat, Flyktingar, Corona
  Förstör Nationen, gör allt i riktning mot nationens förintande
  Kan någon neka till att detta har skett ? I en värld som byggs på lögner censureras sanningen.
  Sanningen är inte rädd för några Undersökningar.

  • WHO:s förste sekreterare, Brock Chissholm, säger i sitt öppningstal,, att det du tar upp ovan, är att detta skall förhindras nya generationer att ta till sig. IT-lingo = brandväggar mellan generationerna! Sök på namnet och citation och du har talet.

 • Lärare som inte accepterar dagens arbetsvillkor bör skola om sig och ersättas av omskolade vänsteranhängare. Då kommer det bli riktigt bra i skolorna.

  Principen att ge utan motprestation och att bemöta ovett med omtänksamma ord har funnits med i handlingsplanerna under ett antal år nu. Trots att man i alla tider har ansett att detta endast skall göras i nödläge eftersom det inte är bra vare sig för etik, moral eller individers känsla av respekt och frihet.

  Tolkning av dagens signaler: du är speciell, genom olydnad och aggressivitet så får du mer än de där underordnade, skötsamma, som av ren rädsla kryper för överheten.
  Den stora frågan är huruvida man från politiskt håll verkligen vill förändra denna utveckling eller inte. Handlingskraften när det gäller detta ämne ligger på sparlåga.

  Man verkar ha all kraft i världen när det gäller att diskutera fram nya lagar som begränsar allas frihet och man kan ju undra hur de tänker att det kommer att falla ut när situationen ser ut som den gör. Förmodligen kommer en lockdown att skapa mer våld än vad som är hanterbart. Finns det resurser att hantera en sådan situation?

 • Ser man till ordet integrera kan man ju fråga sig vad skall göras till en enhet? Här tycks snarast att hela den gamla befolkningen skall göras till en enhet värstingar.

 • Den svenska skolan började urarta redan på sextiotalet, långt innan massmigrationens våg träffade Sverige på allvar.

  En lärare berättade för mig för mer än tre decennier sedan om en “incident” på en högstadieskola han hade arbetat på. Jag ska återge hans berättelse lite kort.

  Han blev vittne till hur en kollega, en höggravid kvinna, sparkades i magen av en storvuxen och kraftigt byggd elev och denne lärare, som var elitidrottsman, ingrep genom att rusa fram till eleven och ta tag i honom och ruska om honom ordentligt och fråga honom om han insåg vad konsekvenserna av hans handlande skulle kunna bli.

  Föga anade han då att han skulle komma att ställas inför rätta anklagad för misshandel av minderårig, vilket skedde.

  Eleven kunde på grund av att han inte var “straffmyndig” komma undan med lama vädjanden om bättring från skolledning och socialarbetare.

  Denna lärare anförtrodde mig att han tappat all sin pondus, auktoritet och självkänsla som lärare efter detta rätts-övergrepp, trots att han hade friats i rätten.

  Så kastreras en duktig och ansvarsfull lärare.

  Undra på att det är kaos i skolorna!

  • Hela din berättelse belyser att en tredje part har ett särintresse i att splittra och söndra, för att skapa kaos för en Ny Världsordning, med tekniken att låta “fienden” (nuvarande civilisation) förgöra sig själv. Den senaste splittringen är corona-hajpen.
   Att läraren tappade stinget är mänskligt och är faktiskt ganska lätt hanterat om man känner till tekniken bakom att nyttja emotionellt frekvensfall, här använt mot läraren och hade läraren känt till metodiken hade han på sin höjd ändrat taktik. Själva frekvensfallet kan då vara från ex. antagonism till förtvivlan.
   Förenklat hanterat kan man “känna” hur man var emotionellt före resp. efter hela händelseförloppet (2 poler) i samma tidsenhet och saken laddas ur ganska betydande.

   • Skolan, familjens sammanhållning, sociala och religiösa värden, rättssystemet är några av de viktigaste målen när en nation utsätts för så kallad lågfrekvent krigföring (subversion) berättade den avhoppade KGB-agenten Yuri Bezmenov i sina föredrag, som finns på YouTube.

    “Intellektuella” förrädare som iklätts roller som experter inom psykiatri, kriminologi, sociologi, pedagogik har med hjälp av uppbackning av public service och journalister på de STATSFInansierade tidningarna, monopolägda bokförlag och utvalda politiker implementerat detta inferno.

    Självmord, uppgivenhet, förlust av livsvilja, utslagning, flykt till droger… har gått i spåren av detta ofattbart grymma “osynliga” krig.

    Här berättar en av alla lärare som fått nog:

    https://www.lararen.se/nyheter/annat/man-betraktas-som-skyldig

    (När Anna Marklund blev anmäld för att ha kränkt en elev upplevde hon brist på stöd och information. Nu har hon sagt upp sig.)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *