Stå upp för vetenskapen och åsiktsfriheten idag kl 12 i Kungsträdgården – Coronakrisen

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 31 oktober 2020
- NewsVoice redaktion
Kungsträdgården. Foto: Larske

EVENT. Idag arrangerar People’s Court i samarbete med World Doctors Alliance (WDA) och svenska Wellness Screening ett event för allmänheten där läkare varnar för att vetenskapen tystats och mänskliga friheter dragits in under coronakrisen. Fakta behöver komma ut. Restriktionerna dödar mer än de skyddar, är ett budskap.

Text: NewsVoice | Bild: Det våras för åsiktsfriheten och vetenskapen i Kungsträdgården. Foto: Larske. Licens: CC BY-SA 3.0

Robert F. Kennedy Jr. Photo: Own work. License: Wikimedia Commons,CC BY-SA 4.0
Robert F. Kennedy Jr. Photo: Own work. License: Wikimedia Commons,CC BY-SA 4.0

World Doctor Alliance är en kontinuerligt växande internationell organisation som enats och vuxit sig allt starkare i samband med Covid-19. Under ett offentligt möte i Kungsträdgården idag i Stockholm kommer flera internationella talare att delta. Allmänheten kan ställa frågor. Robert F. Kennedy Jr. deltar via videolänk.

Läkarna kommer att diskutera följande punkter:

  • Meningen med lockdown-restriktioner
  • PCR-test
  • Immunitetstest
  • Covid-19 som pandemi
  • Botemedel med vetenskaplig framgång
  • Framtida vacciner
  • Palliativ vård vid Covid-19

Läkarna säger att Covid-19 är en global utmaning, men att nu reser sig människor över hela världen tillsammans. Målet för World Doctors Alliance är att tillsammans skapa en allians som verkar för att få ut fakta och informera om de mänskliga rättigheterna eftersom coronakrisen används som ett vapen av politiker för att beskära våra friheter.

Text: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq