EVENT. Idag arrangerar People’s Court i samarbete med World Doctors Alliance (WDA) och svenska Wellness Screening ett event för allmänheten där läkare varnar för att vetenskapen tystats och mänskliga friheter dragits in under coronakrisen. Fakta behöver komma ut. Restriktionerna dödar mer än de skyddar, är ett budskap.

Text: NewsVoice | Bild: Det våras för åsiktsfriheten och vetenskapen i Kungsträdgården. Foto: Larske. Licens: CC BY-SA 3.0


Robert F. Kennedy Jr. Photo: Own work. License: Wikimedia Commons,CC BY-SA 4.0
Robert F. Kennedy Jr. Photo: Own work. License: Wikimedia Commons,CC BY-SA 4.0

World Doctor Alliance är en kontinuerligt växande internationell organisation som enats och vuxit sig allt starkare i samband med Covid-19. Under ett offentligt möte i Kungsträdgården idag i Stockholm kommer flera internationella talare att delta. Allmänheten kan ställa frågor. Robert F. Kennedy Jr. deltar via videolänk.

Läkarna kommer att diskutera följande punkter:

 • Meningen med lockdown-restriktioner
 • PCR-test
 • Immunitetstest
 • Covid-19 som pandemi
 • Botemedel med vetenskaplig framgång
 • Framtida vacciner
 • Palliativ vård vid Covid-19

Läkarna säger att Covid-19 är en global utmaning, men att nu reser sig människor över hela världen tillsammans. Målet för World Doctors Alliance är att tillsammans skapa en allians som verkar för att få ut fakta och informera om de mänskliga rättigheterna eftersom coronakrisen används som ett vapen av politiker för att beskära våra friheter.

Text: NewsVoice

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.

7 KOMMENTARER

 1. Må detta bli en manifestation som får många läkare, vetenskapsmän och advokater även i Sverige att engagera sig för sanningen och friheten!

 2. Underbart att det finns fantastiska människor som bryr sig om medmänsklighet och ivrar för frihet och lösningar som inte inkräktar på vår frihet!!!
  Det framtstår som uppenbart att denna “pandemi” är styrd av en global elit som ej är folkvald utan som med odemokratiska medel vill styra in människan i ett fascistiskt kontrollsystem.
  Jag och min fru detar med största nöje och fler med oss! 🙂

 3. Kanske finner vi lösningen här: ”The End of Unearned Opulence” av Ron Paul.
  Socialisternas missbruk av vi dagligt tal kallar för ”pengar”.
  Nu rasar pyramidspelet.

 4. Ja det är märkligt att en sjukdom med en genomsnittlig dödlighet på 3 promille kan skrämma upp så många
  det hade inte varit möjligt utan en väloljad skrämselmaskin. Men frågan är ju då vilka håller i spakarna över denna maskin

 5. Jag, och säkert många med mej, var där ..i anden! Jag hyser en oändlig tacksamhet att så många har modet (och möjligheten) att stå upp för sanningen – ”Goliath” måste bekämpas!!

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här