Tysk advokatbyrå utreder coronakrisen som ett brott mot mänskligheten

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 12 oktober 2020
- NewsVoice redaktion
Dr Reiner Fuellmich. Foto: Fuellmich.com

 

NOTERAT. En tysk advokatbyrån under ledning av dr Fuellmich, som tidigare drivit brottmål mot bland annat Deutsche Bank och tyska storföretag, presenterar en utredning som kommit fram till att coronakrisen kan vara det största brottet mot mänskligheten i historien.

NewsVoice återpublicerade videon ovan den 4 oktober 2020 i utbildande syfte. | Meddelande 23 juni 2022: Youtube tog ned videon efter 94 751 visningar. NewsVoice la upp videon igen ovan, men på videoplattformen Odysee.

Gruppen har målet att utreda och ställa ansvariga till svars utifrån svaren till följande frågor:

 • Hur farligt är egentligen viruset SARS-CoV-2?
 • Vad är betydelsen av ett positivt PCR-test eller ett positivt immunitetstest?
 • Vilka skador har orsakats av coronarestriktionerna i världen avseende hälsa och ekonomi?

Text: NewsVoice | Bild och video: Dr Reiner Fuellmich. Foto: Fuellmich.com

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Håper virkelig dere har fått med dere dette: https://www.bitchute.com/video/ajRzT9DvaAwe/ Rainer Fuellmich: GRAND JURY – The court of public opinion – 6 episoder som nå er ferdig gjennomgått. Mange tilsammen timer langt, kortere versjoner kommer i løpet av 2 uker. Dette er superviktig for å få en helhetsforståelse av alt som foregår nå – over HELE verden.

 • Håper virkelig dere har fått med dere dette: https://www.bitchute.com/video/ajRzT9DvaAwe/ Rainer Fuellmich: GRAND JURY – The court of public opinion – 6 episoder som nå er ferdig gjennomgått. Mange tilsammen timer langt, kortere versjoner kommer i løpet av 2 uker. Dette er superviktig for å få en helhetsforståelse av alt som foregår nå – over HELE verden.

  • Ja det hoppas innerligt jag också , jag kan bara inte komma på vad som kan anses som tillräckligt straff för att det ska kunna betraktas stå i paritet till brottet. Dödsstraff är alltför lindrigt. Slavarbete skulle de nog förstå sig på. Hårt kroppsarbete under ständig stress. 16-timmarspass med en halv dags ledighet en gång i månaden.

   Sova får de göra på betonggolv , tio man får dela på tio kvadrat.

   Vet inte varför jag håller på att spåna med det här , men fan vad jag vill de här kräken illa.

  • Ja det hoppas innerligt jag också , jag kan bara inte komma på vad som kan anses som tillräckligt straff för att det ska kunna betraktas stå i paritet till brottet. Dödsstraff är alltför lindrigt. Slavarbete skulle de nog förstå sig på. Hårt kroppsarbete under ständig stress. 16-timmarspass med en halv dags ledighet en gång i månaden.

   Sova får de göra på betonggolv , tio man får dela på tio kvadrat.

   Vet inte varför jag håller på att spåna med det här , men fan vad jag vill de här kräken illa.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *