Bästa vårdmetoderna för Covid-19 är fria från feta ekonomiska intressen

Publicerad

Författare

Ämne

HÄLSA & DEBATT.  Covid-19 kan förebyggas och akut botas till i princip 100 procent, men det enda vi får höra ifrån etablissemanget är att inga medicinska metoder finns som hjälper mot viruset, bara ett vaccin kan rädda oss. Det är helt fel. Det finns beprövade metoder som fungerar även mot denna influensa.

Text: Per Melin, text uppdaterad kl 18:37 | Bild på fotomodell. Licens: Shutterstock.com

Man berättar till exempel inte att en bra D-vitaminhalt i kroppen reducerar dödsfrekvensen från corona och influensavirus med över 90 procent. Mer än 90 procent av Sveriges befolkning lider av D-vitaminbrist.

Det billiga läkemedlet hydroxyklorokin förebygger Covid-19 till minst 80 procent, sannolikt mer, genom att släppa in zink i cellerna. Zink bromsar virusets replikering. Naturliga motsvarigheter till hydroxyklorokin innehållandes den aktiva substansen thymoquinone är flavonoiden quercetin, svart kumminolja samt grönt te. Detta undanhåller man allmänheten.

Här exempel på förebyggande metoder som stärker immunförsvaret och förbereder kroppen på att hantera smittor som corona och andra virus samt exempel botande medicinska behandlingar vid akut Covid-19:

 • Naturlig ekologisk mat, eftersom denna innehåller mer stärkande näringsämnen och mycket effektivare än den vanliga förgiftade maten hjälper kroppens att skydda sig mot smitta. Det är viktigt med en individanpassad kost som man tål och mår bra av. Undvik raffinerade produkter som försämrar kroppens immunförsvar och förbrukar mycket näringsämen, till exempel vitt socker och vitt mjöl.
 • Ekologisk svart kumminolja eller quercetin eller hydroxyklorokin eller grönt te som var och en är jonoforer med förmågan att släppa in zink i cellerna. Väl inne i cellen så förhindrar zink virusets replikering och bromsar på det sättet sjukdomsförloppet.
 • Ett bra intag av zink. Tänk på att vid höga doser zink balansera med lämplig dos koppar, så att kopparbrist inte uppstår. Vid intag över längre tid bör förhållande mellan zink och koppar vara 10-30 gånger mot 1.
 • Bra nivåer i kroppen av D-vitamin har visat sig minska risken för covid med över 90 procent. Sola hela kroppen utan att bränna dig. Komplettera med viltfångad fet fisk ifrån havet, helt naturligt ekologiskt kött och vid behov högkvalitativt tillskott med vitamin D3.
 • Bra intag av vitamin K2, vitamin A och magnesium för att optimera kroppens ämnesomsättning av vitamin D3.
 • Bra nivåer i kroppen av C-vitamin ifrån mat och kosttillskott.

Bortsett ifrån C-vitamin i ekologisk mat, så är C-vitamin i helföda-kosttillskott/whole food-kosttillskott bäst. Andra bra men raffinerade varianter av C-vitaminkosttillskott är askorbinsyra, natriumaskorbat och magnesiumaskorbat, vilka helst skall innehålla bioflavonoider för bättre effekt. Liposomalt C-vitamin är dyrare men tas upp lättare av kroppen. Välj naturligt, ekologiskt, GMO-fritt.

 • Intag av ett högkvalitativt multivitamin-mineralkosttillskott, helst
  tillverkat av naturlig ekologisk mat.
 • Intag av animaliskt omega-3 ifrån fisk och ifrån helt naturligt ekologiskt kött. Komplettera eventuelt med högkvalitativt omega-3-kosttillskott. Animaliskt omega-3 motverkar inflammation och negativa effekter ifrån smitta.
 • Antioxidanter i form av glutation, liponsyra, astaxantin, melatonin, N-Acetylcystein med mera.
 • Naturlig ekologisk mat och kosttillskott som ger selen.
 • Jod som motverkar smitta och finns främst i fisk och i olika typer av havsalger samt i kosttillskott.
 • Örter, kryddor och essentiella oljor, som cistus, maskros, fläder, lakritsrot/lakritste, gurkmeja, ingefära, kanel, oreganoolja, timjanolja och pepparmyntaolja, motverkar smitta och stärker immunförsvaret.
 • Kallpressad naturlig ekologisk kokosolja av högsta kvalitet innehåller ämnen som motverkar smitta och stärker immunförsvaret.
 • Fermenterad mat, som kefir och syrade grönsaker, innehåller organismer som stärker immunförsvaret i tarmen och motverkar smitta.
 • Probiotika i kosttillskott motverkar smitta och hjälper immunförsvaret i tarmen att hålla sig i balans under inverkan av smitta.
 • Kolloidalt silver att hålla i munnen i minst tio minuter. Fungerar som ett antibiotikum mot virus, bakterier och svamp, men utan att ge biverkningar. Silvret går in i kroppen via munnens slemhinnor.
 • Väteperoxid 3% i örongångarna tills det slutar brusa motverkar effektivt smitta, särskilt på ett tidigt stadium när symptomen sitter i övre luftvägarna och svalg.

Om man drabbas av problem i lungorna, så är följande terapier effektiva
och skyddande:

 • N-Acetylcystein, slemlösande och avgiftande.
 • Inhalering av 0,1-procentig väteperoxid med nebulisator vid infektion i lungorna.
 • Inhalering av kolloidalt silver vid infektion i lungorna.
 • Inandning av essentiella oljor.

Effektiva akuta terapier som inte tillåts av läkemedelsindustrin/skolmedicinen:

 • Intravenöst C-vitamin + tiamin/B1 + hydrokortison som mycket effektivt
  motverkar sepsis. Detta protokoll erkänns inte av skolmedicinen, varför
  skade- och dödsfrekvensen i sepsis på världens sjukhus helt i onödan
  generellt är mycket hög.
 • Intravenöst C-vitamin i höga doser.
 • Initial akut högdosering med D-vitamin i form av den färdigomvandlade och för kroppen direkt användbara formen kalcitriol.
 • Intravenöst magnesium
 • Intravenöst väteperoxid
 • Ozonbehandling
 • Hyperbar syrgasterapi

En vetenskaplig studie på intravenöst klordioxid vid corona/Covid-19 gjordes tidigare i år i USA och enligt läkare Mikael Nordfors även helt nyligen i Afrika. Båda visade mycket goda resultat. I USA överlevde alla av de drygt 100 personer som behandlades. Detta styrker resultaten ifrån tidigare studier som visar att klordioxid biter oerhört bra på virus överlag.

Jag är generellt skeptisk till läkemedel. När det gäller corona/Covid-19 så fungerar dock astmamedicinen och glukokortikoiden Budesonid mycket snabbt, genom att bromsa en överreaktion ifrån kroppens immunförsvar och på så sätt motverka sepsis.

Allt som jag nämner ovan tystas ner av etablissemanget inklusive mainstream media. Det är locket på. Istället försöker man sälja patenterade mediciner och vacciner som inbringar enorma summor. Ett exempel är det omotiverade berömmet av Remdesivir mot corona. Fler dör av dem som får det läkemedlet än som inte får det. Samtidigt smutskastar man det effektiva, ovan nämnda hydroxyklorokin. Detta eftersom den senare medicinen är 65 år gammal och billig då patentet gick ut för länge sedan, medan Remdesivir är helt nypatenterad och svindyr.

Att genomgå smittor som corona, mässling, influensa och annat är ingenting negativt, utan förbättrar immunförsvaret och minskar risken betydligt för andra hälsoproblem, som cancer, hjärt-kärlsjukdom, psykisk sjukdom, diabetes, allergier och så vidare.

Grejen är bara att man skall ha en god näringsstatus. Som exempel kan nämnas att en bra nivå i kroppen av i synnerhet vitamin A/retinol men även C-vitamin är viktigt vid mässling. Detta berättar inte myndigheter och media.

Istället skrämmer man med att mässling är en fruktansvärt farlig och hemsk smitta, vilket inte alls stämmer. Lögnen säljer dock vacciner som i sin tur ger biverkningar och kostar skattebetalarna en massa pengar. Parallellerna till desinformationen om corona är tydlig.

Text: Per Melin

18 KOMMENTARER

 1. Den vetenskapliga studie på intravenöst klordioxid vid corona/Covid-19 som jag syftar på i texten ovan gjordes i själva verket i Ecuador.

 2. Ett bra exempel på desinformation i corona/COVID-19-debatten:

  Sätt ett munskydd på ditt förbannade ansikte CORONAVIRUSET Publicerad 9 aug 2020 kl 07.15 https://www.expressen.se/debatt/satt-ett-munskydd-pa-ditt-forbannade-ansikte/

  Håll också ögonen på Fredrik Elgh, globalisternas nya corona/COVID-19-torped i Sverige. För några dagar sedan råkade han försäga sig i ett av SVT:s nyhetsprogram genom att förorda ”lockdown” i Sverige:

  Varnar: Samma nivå som april om två veckor SPRIDNINGEN AV CORONAVIRUSET Publicerad 15 nov 2020 kl 21.43 https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/professorn-om-tva-veckor-har-vi-samma-niva-som-april/

 3. Tack Per Melin för alla dessa enormt viktiga råd!

  En uppmaning till er alla som läser denna artikel:
  SE TILL ATT ALLA ERA GAMLA NÄRA OCH KÄRA FÅR KUNSKAP OM DETTA!

  Gamla och svaga människor med andningsproblem måste få hjälp! De ska inte tillåtas avlivas mot sin vilja genom så kallad palliativ ”vård”.

  Högdosering av vitamin C kan man lätt göra själv. Jag brukar röra ner några matskedar askorbinsyra (som är ren vitamin C) i en tillbringare med vatten och pressa i en citron så att det blir ph-neutralt. Man ska inte dricka mycket på en gång – för då kissar man ut C-vitaminet utan att det hunnit göra verkan – istället ska man ta några klunkar då och då under hela dagen. Det är väldigt läskande och gott!

  Intravenös behandling av C-vitamin är enormt effektivt vid svåra akuta sjukdomstillstånd.

  Här berättar läkaren Sture Blomberg hur denna metod botade hans dödssjuka syster i USA:
  http://stureblomberg.blogspot.com/2020/04/fallbeskrivning-om-covid-19-och.html

  Här är två artiklar om vitamin C i Läkartidningen:
  https://lakartidningen.se/opinion/debatt/2020/04/goda-anledningar-att-prova-hoga-doser-c-vitamin-vid-covid-19/
  https://lakartidningen.se/opinion/debatt/2020/03/bor-inte-dod-vara-ett-primart-utfallsmatt-i-sepsisstudier/

  Och här är ännu en synnerligen intressant artikel om intravenös behandling med vitamin C:
  https://4health.se/intravenos-c-vitamin-igen

 4. Mycket bra skrivet av Per Melin. Det är så bra att jag tycker du ska gå ut med mer om vad du är. Titel , profession och hemort. Kontakta gärna mig för samarbete. Fick för övrigt in en känga i dagens ring P1. Missbrukade helt etiketten , men eftersom nu Sveriges radio lyst mig i bann sedan millenieskiftet så måste man kuppa. Dessutom har jag tipsat krogarna i Stockholm att de kan erbjuda drinkar spetsade med D och C-vitamin. Nu när våra myndigheter helst vill se oss som enbart kunder till läkemedelsindustrin.

  • Utan att kuppa sig in i Ring P1 så går det inte att komma med, för den som har andra åsikter än etablissemanget beträffande corona/COVID. Programmets olika producenter har direktiv om vad de får släppa igenom. Alla inblandade inklusive Sveriges Radios högsta programledning har sagt att de ser censur i den här fråga som helt i sin ordning. Ingen får gå emot myndigheterna. Du gjorde alltså helt rätt, Ingemar:

   Telefonväkteri om coronaviruset i Sveriges Radios Ring P1. Ingemar är med som förste telefonör https://sverigesradio.se/avsnitt/1603752

   • Aldrig förekommer debatter i TV, radio och tidningar-med-feta-statsbidrag mellan etablissemangets grindvaktande ”experter” och den alltmer växande skara av vetenskapsmän med en helt annan mening. ALDRIG!

    Dessa årligen tiotals-miljarder kronor-gödda-PRAVDA-organ slickar etablissemanget i röven och sedan spottar de ur sig sina brunfärgade invektiv på alla som inte slickar med.

   • Tack ytterligare en gång till dig, du så kunnige och välvillige Per Melin, för att du la ut länken till Ring P1!

    – Vad jag skrattade! Sannings- och hälso-kämpen Ingemar Ljungqvist visar sig vara våra tiders Odysseus, den så enormt smarte krigaren i Odysséen och Illiaden.

    Profressorn Magnus Gisslén gnisslade som ett kärvat vagnshjul och programledaren Emmy Rasper skorrade, strävt och raspande innan hon lyckades få slut på samtalet.

    Här är en strof ur en dikt av Gustav Fröding med adress till E. Rasper:

    ”Jag köpte min kärlek för pengar, för mig var ej annan att få, sjung vackert, I skorrande strängar, sjung vackert om kärlek ändå.”

    En liten strof-modifiering, kanske… :

    ”Jag bytte min kärlek mot pengar…”

    • -MAMMON- journalister som ljuger och mördar!

     MAMMON-leksaks-”profressorer”, som fått publikationer och avhandlingar i betalning för sitt förräderi! – Tvi!

     Här berättar en mycket högt uppsatt chef inom läkemedels-jätten Pfizer, läkaren Peter Rost, hur de värvade lättköpta läkare som hjälptes ända upp till professors-titlar, utan att behöva göra mer än att i sitt namn låta publicera artiklar och utlåtanden, som skrivits av läkemedelsindustrins konsultbyråer!

     Avhandlingar och publikationer åt dessa falska människor skötte utbildningsbyråer om:
     https://www.artimus.se/whocaresinsweden/sv/film-three.php

     Bara sitta där och smila, medan konsulter fixade publikationer, auktoritet, titlar och berömdhet.

     Bara sitta där och låta det falska egot växa – och bara se på hur människor dör!

     [Text raderad, försök undvika personangrepp, även om det handlar om makthavare.]

 5. Väldigt bra artikel. Följer även debatten på media ”en annan vinkel”. C vitamin som nämns ovanundrar jag om det inte är ljus och syrekänsligt och därför bör intas direkt?

  • Precis, Mark Friis, C-vitamin oxiderar under inverkan ifrån syre och ljus, så förvara det mörkt och i burk med lock. Tag gärna aktuell dos torrt i samband med måltid. Kroppen tillgodogör sig askorbinsyran bättre om den intas tillsammans med mat. För att optimera upptaget vid intag på fastande mage, så skall produkten helst innehålla flavonoider och även lämpligen tas tillsammans med lite helföda/whole food-C-vitamin, till exempel camu camu-pulver, pulver ifrån barbadoskörsbär/acerola, amlapulver, citruspulver, finmalet nyponpulver eller liknande.

 6. Smittskyddsläkare i Sverige har liksom många andra inom etablissemanget med utrymme i reguljär media ända sedan i våras påstått att Remdesivir är bra mot COVID-19. Detta en av orsakerna till att läkemedlet har använts inom skolmedicinen. Nu kommer dock sanningen ikapp vederbörande:

  WHO avråder från användning av remdesivir Publicerad 20 nov 2020 https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7604055

  Smittskyddsläkare i Sverige har liksom många andra inom etablissemanget med utrymme i reguljär media ända sedan i våras påstått att vitamin D3 inte är bra mot COVID-19. Detta en av orsakerna till att detta näringsämne inte vare sig har rekommenderats av myndigheterna eller använts inom skolmedicinen. Nu kommer dock sanningen ikapp vederbörande:

  Sätt in D-vitamin för att mildra pandemin ÖREBRO UNIVERSITET Publicerad 20 nov 2020 kl 05.45 https://www.expressen.se/debatt/satt-in-d-vitamin-for-att-mildra-pandemin/

  Gemensamt för Remdesivir och vitamin D3 är att det under hela den här tiden har funnits vetenskapliga och erfarenhetsmässiga bevis på att de aktuella smittskyddsläkarna och etablissemanget har haft fel. De har dock konsekvent vägrat att ta in information som går emot läkemedelsindustrins och maktelitmaffians intressen.

 7. I cocos finns fettsyran laurin, som har en neutraliserande effekt på virus generellt. Finns även i koncentrerad form i kapslar på marknaden. Billigt, effektivt och helt naturligt värt att pröva.

 8. Tack för bra info!!! Läste också att England ger 2 miljoner medborgare D-vitamin, då de sett att låga nivåer ger svårare Covid-19. De har också sett att det finns brister hos befolkningen på D-vitamin.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mer läsning

Foto: Bambi Corro. Licens: Unsplash.com https://unsplash.com

World’s Airports and Airlines Roll-out vaccine passports ”The CommonPass”

4
AIR TRAVEL. The World Economic Forum and The Commons Project Foundation today welcomed the Airport Council International (ACI) World, representing nearly 2,000 airports globally,...

Våldsamma protester i Paris mot globalister och nytt repressivt lagförslag

4
VÄRLDEN. Demonstranter i Paris tände eld på bilar och försökte även sätta eld på Frankrikes centralbank efter att den franska Regeringen vill införa ett...
Stefan Löfven (foto: Kristian Pohl, Regeringskansliet), Richard Bergström (eget verk) och Lena Hallengren (foto: Kristian Pohl, Regeringskansliet)

Regeringen måste besvara frågor om DNA-vacciner mot Covid

10
Frågor till statsminister Stefan Löfven, folkhälsominister Lena Hallengren och regeringens vaccinsamordnare Richard Bergström, inför förestående massvaccinering mot Covid-19 COVID-SVERIGE. Hälsoprofilen Kerstin Unger-Salén ställer krav på...
Demonstrationer mot corona-lockdown i London, 28 nov 2020. Foto: Ruptly.com

Våldsamma protester mot coronarestriktioner i London

5
 VÄRLDEN. Minst 150 personer arresterades när demonstranter mot coronarestriktioner marscherade i London och samtidigt trotsade polisens varningar. Bilder visar att polisen hårda metoder när...

Lars Bern kommenterar Löfvens influensatal till nationen

7
Varför håller statsministern ett brandtal om en smitta som inte är särskilt anmärkningsvärd? Det frågar sig Lars Bern i denna vaccinpolitiska kommentar. Bern påpekar,...
Spelkort. Foto: Thorsten Frenzel. Licens: Pixabay

Live casino – Höj stämningen med spelande i ditt eget hem

0
Om du älskar att spela dina favorit casinospel online, kommer du älska de bästa live casino spelen i ditt eget hem.
Vaccination. Foto: Public Health Image Library, Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Licens: UIbsplash.com

Vaccinerna mot C19 skyddar inte mot infektioner och liknar smärtstillande hostmedicin

14
FORSKNING. Moderna, Pfizer, AstraZeneca och Johnson & Johnson leder utvecklingen av vaccin mot Covid-19 (C-19). Forskningsprotokollen visar att effektiviteten är minimal och att målet...
Foto: Pixabay.com

Sugen på en sladdlös dammsugare? Hitta en som bäst uppfyller dina krav

0
Om du överväger att hitta en sladdlös dammsugare för att underlätta städningen och ditt liv generellt bör du hitta en som uppfyller dina krav och din budget.
Extern Skribent
NewsVoice publicerar externa skribenters texter och externa källdokument i formen av tex debattartiklar eller rapporter. Åsikter, information och påståenden är skribentens egna och representerar varken tidningen NewsVoice, redaktionen eller redaktörens uppfattningar.