Bästa vårdmetoderna för Covid-19 är fria från feta ekonomiska intressen

Publicerad

Författare

Ämne

HÄLSA & DEBATT.  Covid-19 kan förebyggas och akut botas till i princip 100 procent, men det enda vi får höra ifrån etablissemanget är att inga medicinska metoder finns som hjälper mot viruset, bara ett vaccin kan rädda oss. Det är helt fel. Det finns beprövade metoder som fungerar även mot denna influensa.

Text: Per Melin, text uppdaterad kl 18:37 | Bild på fotomodell. Licens: Shutterstock.com

Man berättar till exempel inte att en bra D-vitaminhalt i kroppen reducerar dödsfrekvensen från corona och influensavirus med över 90 procent. Mer än 90 procent av Sveriges befolkning lider av D-vitaminbrist.

Det billiga läkemedlet hydroxyklorokin förebygger Covid-19 till minst 80 procent, sannolikt mer, genom att släppa in zink i cellerna. Zink bromsar virusets replikering. Naturliga motsvarigheter till hydroxyklorokin innehållandes den aktiva substansen thymoquinone är flavonoiden quercetin, svart kumminolja samt grönt te. Detta undanhåller man allmänheten.

Här exempel på förebyggande metoder som stärker immunförsvaret och förbereder kroppen på att hantera smittor som corona och andra virus samt exempel botande medicinska behandlingar vid akut Covid-19:

 • Naturlig ekologisk mat, eftersom denna innehåller mer stärkande näringsämnen och mycket effektivare än den vanliga förgiftade maten hjälper kroppens att skydda sig mot smitta. Det är viktigt med en individanpassad kost som man tål och mår bra av. Undvik raffinerade produkter som försämrar kroppens immunförsvar och förbrukar mycket näringsämen, till exempel vitt socker och vitt mjöl.
 • Ekologisk svart kumminolja eller quercetin eller hydroxyklorokin eller grönt te som var och en är jonoforer med förmågan att släppa in zink i cellerna. Väl inne i cellen så förhindrar zink virusets replikering och bromsar på det sättet sjukdomsförloppet.
 • Ett bra intag av zink. Tänk på att vid höga doser zink balansera med lämplig dos koppar, så att kopparbrist inte uppstår. Vid intag över längre tid bör förhållande mellan zink och koppar vara 10-30 gånger mot 1.
 • Bra nivåer i kroppen av D-vitamin har visat sig minska risken för covid med över 90 procent. Sola hela kroppen utan att bränna dig. Komplettera med viltfångad fet fisk ifrån havet, helt naturligt ekologiskt kött och vid behov högkvalitativt tillskott med vitamin D3.
 • Bra intag av vitamin K2, vitamin A och magnesium för att optimera kroppens ämnesomsättning av vitamin D3.
 • Bra nivåer i kroppen av C-vitamin ifrån mat och kosttillskott.

Bortsett ifrån C-vitamin i ekologisk mat, så är C-vitamin i helföda-kosttillskott/whole food-kosttillskott bäst. Andra bra men raffinerade varianter av C-vitaminkosttillskott är askorbinsyra, natriumaskorbat och magnesiumaskorbat, vilka helst skall innehålla bioflavonoider för bättre effekt. Liposomalt C-vitamin är dyrare men tas upp lättare av kroppen. Välj naturligt, ekologiskt, GMO-fritt.

 • Intag av ett högkvalitativt multivitamin-mineralkosttillskott, helst
  tillverkat av naturlig ekologisk mat.
 • Intag av animaliskt omega-3 ifrån fisk och ifrån helt naturligt ekologiskt kött. Komplettera eventuelt med högkvalitativt omega-3-kosttillskott. Animaliskt omega-3 motverkar inflammation och negativa effekter ifrån smitta.
 • Antioxidanter i form av glutation, liponsyra, astaxantin, melatonin, N-Acetylcystein med mera.
 • Naturlig ekologisk mat och kosttillskott som ger selen.
 • Jod som motverkar smitta och finns främst i fisk och i olika typer av havsalger samt i kosttillskott.
 • Örter, kryddor och essentiella oljor, som cistus, maskros, fläder, lakritsrot/lakritste, gurkmeja, ingefära, kanel, oreganoolja, timjanolja och pepparmyntaolja, motverkar smitta och stärker immunförsvaret.
 • Kallpressad naturlig ekologisk kokosolja av högsta kvalitet innehåller ämnen som motverkar smitta och stärker immunförsvaret.
 • Fermenterad mat, som kefir och syrade grönsaker, innehåller organismer som stärker immunförsvaret i tarmen och motverkar smitta.
 • Probiotika i kosttillskott motverkar smitta och hjälper immunförsvaret i tarmen att hålla sig i balans under inverkan av smitta.
 • Kolloidalt silver att hålla i munnen i minst tio minuter. Fungerar som ett antibiotikum mot virus, bakterier och svamp, men utan att ge biverkningar. Silvret går in i kroppen via munnens slemhinnor.
 • Väteperoxid 3% i örongångarna tills det slutar brusa motverkar effektivt smitta, särskilt på ett tidigt stadium när symptomen sitter i övre luftvägarna och svalg.

Om man drabbas av problem i lungorna, så är följande terapier effektiva
och skyddande:

 • N-Acetylcystein, slemlösande och avgiftande.
 • Inhalering av 0,1-procentig väteperoxid med nebulisator vid infektion i lungorna.
 • Inhalering av kolloidalt silver vid infektion i lungorna.
 • Inandning av essentiella oljor.

Effektiva akuta terapier som inte tillåts av läkemedelsindustrin/skolmedicinen:

 • Intravenöst C-vitamin + tiamin/B1 + hydrokortison som mycket effektivt
  motverkar sepsis. Detta protokoll erkänns inte av skolmedicinen, varför
  skade- och dödsfrekvensen i sepsis på världens sjukhus helt i onödan
  generellt är mycket hög.
 • Intravenöst C-vitamin i höga doser.
 • Initial akut högdosering med D-vitamin i form av den färdigomvandlade och för kroppen direkt användbara formen kalcitriol.
 • Intravenöst magnesium
 • Intravenöst väteperoxid
 • Ozonbehandling
 • Hyperbar syrgasterapi

En vetenskaplig studie på intravenöst klordioxid vid corona/Covid-19 gjordes tidigare i år i USA och enligt läkare Mikael Nordfors även helt nyligen i Afrika. Båda visade mycket goda resultat. I USA överlevde alla av de drygt 100 personer som behandlades. Detta styrker resultaten ifrån tidigare studier som visar att klordioxid biter oerhört bra på virus överlag.

Jag är generellt skeptisk till läkemedel. När det gäller corona/Covid-19 så fungerar dock astmamedicinen och glukokortikoiden Budesonid mycket snabbt, genom att bromsa en överreaktion ifrån kroppens immunförsvar och på så sätt motverka sepsis.

Allt som jag nämner ovan tystas ner av etablissemanget inklusive mainstream media. Det är locket på. Istället försöker man sälja patenterade mediciner och vacciner som inbringar enorma summor. Ett exempel är det omotiverade berömmet av Remdesivir mot corona. Fler dör av dem som får det läkemedlet än som inte får det. Samtidigt smutskastar man det effektiva, ovan nämnda hydroxyklorokin. Detta eftersom den senare medicinen är 65 år gammal och billig då patentet gick ut för länge sedan, medan Remdesivir är helt nypatenterad och svindyr.

Att genomgå smittor som corona, mässling, influensa och annat är ingenting negativt, utan förbättrar immunförsvaret och minskar risken betydligt för andra hälsoproblem, som cancer, hjärt-kärlsjukdom, psykisk sjukdom, diabetes, allergier och så vidare.

Grejen är bara att man skall ha en god näringsstatus. Som exempel kan nämnas att en bra nivå i kroppen av i synnerhet vitamin A/retinol men även C-vitamin är viktigt vid mässling. Detta berättar inte myndigheter och media.

Istället skrämmer man med att mässling är en fruktansvärt farlig och hemsk smitta, vilket inte alls stämmer. Lögnen säljer dock vacciner som i sin tur ger biverkningar och kostar skattebetalarna en massa pengar. Parallellerna till desinformationen om corona är tydlig.

Text: Per MelinMer läsning

DN-skrapan januari 2018 - Foto: Torbjörn Sassersson, NewsVoice.se

Debate editor at DN.se convicted of pedophilia – Sweden’s largest morning newspaper

0
MEDIA. Julia Caesar tells the story of a former colleague at Today's News (DN.se) that was convicted of pedophilia. She writes it was a...
Daniel Hale. Foto: Bob Hayes

Amerikansk drönaroperatör döms till nästan 4 års fängelse för avslöjanden

2
KRIG. Daniel Hale, en fd drönaroperatör som läckte ut information om civila dödsfall som orsakats av drönarattacker utomlands, har dömts till nästan fyra års...

Den globala proteströrelsen mot covidtyranni växer

10
Millions Protest Vaccine Passports Across Europe - powered by ise.media Massiva protester över hela Europa i Spanien, Italien, Frankrike, Grekland och Storbritannien skickar ett tydligt...
Man i kalsonger. Foto: Vladyslav Starozhylov. Licens: Mostphotos.com

Ministrar: Coronapruttar kan smitta dig – Krävs stjärtskydd snart?

32
COVIDKRISEN. Coronavirus kan spridas genom coronapruttar hävdar ministrar i den brittiska regeringen. Tjänstemän pekar på bevis för att coronavirus kan spridas genom att människor...
Sombrero. GFoto: Joshua Freake. Licens: Unsplash.com

ALCE – Latinamerikansk rymdorganisation lanseras

0
RYMDFART. Ett nytt latinamerikanskt rymdorgan vid namn ALCE lanserades i lördags av Mexikos utrikesminister Marcelo Ebrard. ALCE kommer inte bara att utforska rymden utan...
Tege Tornvall, eget verk

Varningar för översvämningar togs inte på allvar

2
NATUREN. Svåra översvämningar i östra Europa år 2002 fick EU att skapa systemet EFAS för att i framtiden förutse och varna för hotande översvämningar....
Jan Norberg, 10 juli 2021, selfie

Jan Norbergs bok: Kapitel 11: Vem fan är Jan Norberg?

4
Newsvoice publicerar Jan Norbergs bok: “Det kunde ha varit din mamma – Fallet Mariana” kapitel 11. Boken handlar om hur äldreomsorgen och rättsväsendet i...
Dafna Tachover - Pressfoto

Advokat och tidigare israelisk IT-officer: 5G-strålning är farlig

11
 ELEKTROSMOG. Advokaten Dafna Tachover är chef för projektet 5G och Wireless Harms som drivs av Children's Health Defense (CHD), en ideell organisation med Robert...
Extern Skribent
NewsVoice publicerar externa skribenters texter och externa källdokument i formen av tex debattartiklar eller rapporter. Åsikter, information och påståenden är skribentens egna och representerar varken tidningen NewsVoice, redaktionen eller redaktörens uppfattningar.

68 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest
68 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Torbjörn Sassersson red.
Admin
20 november 2020 kl 06:53

Bra Aftonbladet: Sätt in D-vitamin för att mildra pandemin

“Flera länder rekommenderar nu befolkningen att ta D-vitamin för att skydda sig mot covid-19. Ett femtontal forskningsrapporter visar att låga D-vitaminnivåer ökar risken för allvarlig sjukdom och död.
I Sverige tar ingen myndighet ansvar, skriver forskarna Mats Humble och Susanne Bejerot.”

https://www.expressen.se/debatt/satt-in-d-vitamin-for-att-mildra-pandemin/

Helena Dackevall
Helena Dackevall
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
6 februari 2021 kl 09:18

Något som inte tas upp här men jag gärna vill lägga till är bromelain inte serrapeptase som båda har effekten som blodförtunnande, inflammationshämmande i och rensar bort sånt som inte ska vara i lungor och blodkärl. I kombination med selen o e-vitamin har det viktiga effekter att lägga till de övriga nämnda substanserna.
En sak till som jag vill påpeka är att det finns ett problem med er (o flera andras) algoritmer som gör att min epostadress inte godkänns. Jag har yahoo.se som adress o får upp att jag skrivit fel adress.

Per Melin
Per Melin
Reply to  Helena Dackevall
6 februari 2021 kl 17:20

Bra tillägg med bromelain och serrapeptas, Helena Dackewall. Andra ämnen med liknande effekt är lumbrokinas och nattokinas. Även B-vitaminkomplex, som i och för sig finns i det högkvalitativa multivitamin-mineralpreparatet, kan nämnas, och då har vi ändå inte fått med allt, vilket visar på vilken kraftfullt positiv inverkan naturliga ämnen generellt har på hälsan.

Per Melin
Per Melin
Reply to  Per Melin
8 februari 2021 kl 09:31

Ny artikel idag ifrån Dr Mercola, apropå B-vitamin vid smitta och den utbredda bristen generellt på B1/tiamin:

Ominous B1 Deficiency Found Throughout Food Chain Analysis by Dr. Joseph MercolaFact Checked February 08, 2021

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/02/08/deficiency-of-thiamine-vitamin-b1.aspx?ui=ff8b046f23f6e457302d651e0574a6626cc7091add525200743b5f35be7d7a35&sd=20181016&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20210208_HL2&mid=DM790955&rid=1078551471

Per Melin
Per Melin
20 november 2020 kl 07:50

Den vetenskapliga studie på intravenöst klordioxid vid corona/Covid-19 som jag syftar på i texten ovan gjordes i själva verket i Ecuador.

Per Melin
Per Melin
Reply to  Per Melin
20 november 2020 kl 08:00

Klordioxid hjälper också kroppen att hantera sjukdomsförloppet genom leverans av syre till systemet.

Anneli Kullberg
Anneli Kullberg
Gäst
Reply to  Per Melin
24 november 2020 kl 07:34

Klordioxid, är det natriumklorit och citronsyra? Vanlig vattenrening? MMS1 om man googlar och läser om Humble

Per Melin
Per Melin
Reply to  Anneli Kullberg
1 januari 2021 kl 03:53

Klordioxid är helt enkelt en förening mellan klor och syre. Här kan du läsa mer:

https://andreaskalcker.com/en/cds-clo2/what-is-cds.html

Per Melin
Per Melin
20 november 2020 kl 08:39

Ett bra exempel på desinformation i corona/COVID-19-debatten:

Sätt ett munskydd på ditt förbannade ansikte CORONAVIRUSET Publicerad 9 aug 2020 kl 07.15 https://www.expressen.se/debatt/satt-ett-munskydd-pa-ditt-forbannade-ansikte/

Håll också ögonen på Fredrik Elgh, globalisternas nya corona/COVID-19-torped i Sverige. För några dagar sedan råkade han försäga sig i ett av SVT:s nyhetsprogram genom att förorda ”lockdown” i Sverige:

Varnar: Samma nivå som april om två veckor SPRIDNINGEN AV CORONAVIRUSET Publicerad 15 nov 2020 kl 21.43 https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/professorn-om-tva-veckor-har-vi-samma-niva-som-april/

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
20 november 2020 kl 08:45

Tack Per Melin för alla dessa enormt viktiga råd!

En uppmaning till er alla som läser denna artikel:
SE TILL ATT ALLA ERA GAMLA NÄRA OCH KÄRA FÅR KUNSKAP OM DETTA!

Gamla och svaga människor med andningsproblem måste få hjälp! De ska inte tillåtas avlivas mot sin vilja genom så kallad palliativ “vård”.

Högdosering av vitamin C kan man lätt göra själv. Jag brukar röra ner några matskedar askorbinsyra (som är ren vitamin C) i en tillbringare med vatten och pressa i en citron så att det blir ph-neutralt. Man ska inte dricka mycket på en gång – för då kissar man ut C-vitaminet utan att det hunnit göra verkan – istället ska man ta några klunkar då och då under hela dagen. Det är väldigt läskande och gott!

Intravenös behandling av C-vitamin är enormt effektivt vid svåra akuta sjukdomstillstånd.

Här berättar läkaren Sture Blomberg hur denna metod botade hans dödssjuka syster i USA:
http://stureblomberg.blogspot.com/2020/04/fallbeskrivning-om-covid-19-och.html

Här är två artiklar om vitamin C i Läkartidningen:
https://lakartidningen.se/opinion/debatt/2020/04/goda-anledningar-att-prova-hoga-doser-c-vitamin-vid-covid-19/
https://lakartidningen.se/opinion/debatt/2020/03/bor-inte-dod-vara-ett-primart-utfallsmatt-i-sepsisstudier/

Och här är ännu en synnerligen intressant artikel om intravenös behandling med vitamin C:
https://4health.se/intravenos-c-vitamin-igen

Per Melin
Per Melin
Reply to  Hans Dahl
21 november 2020 kl 02:59

Fint, Hans Dahl.

Vänlig hälsning

Per Melin

Anders Nordin
Anders Nordin
Gäst
Reply to  Hans Dahl
20 december 2020 kl 08:25

Fråga: Hur kan askorbinsyra + citron bli ph-neutralt?
Båda är ju sura.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Anders Nordin
20 december 2020 kl 11:45

Askorbinsyra är surt, men citron är basiskt.
https://vitaminer.nu/sv/blogg/halsotips/2019/11/03/bli-basisk-snabbt.html

Per Melin
Per Melin
Reply to  Anders Nordin
20 december 2020 kl 19:40

Citron är precis som Hans Dahl menar alkaliniserande, det vill säga citron ger en basisk effekt i kroppen vid metabolisering. I sig själv är dock C-vitamin så klart surt.

Anders Nordin
Anders Nordin
Gäst
Reply to  Per Melin
22 december 2020 kl 11:45

Tack för svaret!
Det händer alltså senare, vid metaboliseringen.
Kändes mysko att ph2+ph2-4 skulle kunna bli ph7.

Jag testade och drack askorbinsyra och vatten för något halvår sedan. Tyckte jag blev väldigt sur (~1,5g) och började tänka på några djur jag haft som dött av propionsyraförgiftning (surt blod) vid kraftfoderförätning, så jag lade av det där.
Ska testa med citron – och lita på vetenskapen (kanske:-))

Per Melin
Per Melin
Reply to  Per Melin
1 januari 2021 kl 03:59

@Per Nordgren Melin 20 december, 2020 At 19:40

“I sig själv är dock citron surt”, menade jag.

Ingemar Ljungqvist
Gäst
20 november 2020 kl 10:53

Mycket bra skrivet av Per Melin. Det är så bra att jag tycker du ska gå ut med mer om vad du är. Titel , profession och hemort. Kontakta gärna mig för samarbete. Fick för övrigt in en känga i dagens ring P1. Missbrukade helt etiketten , men eftersom nu Sveriges radio lyst mig i bann sedan millenieskiftet så måste man kuppa. Dessutom har jag tipsat krogarna i Stockholm att de kan erbjuda drinkar spetsade med D och C-vitamin. Nu när våra myndigheter helst vill se oss som enbart kunder till läkemedelsindustrin.

Per Melin
Per Melin
Reply to  Ingemar Ljungqvist
20 november 2020 kl 13:15

Utan att kuppa sig in i Ring P1 så går det inte att komma med, för den som har andra åsikter än etablissemanget beträffande corona/COVID. Programmets olika producenter har direktiv om vad de får släppa igenom. Alla inblandade inklusive Sveriges Radios högsta programledning har sagt att de ser censur i den här fråga som helt i sin ordning. Ingen får gå emot myndigheterna. Du gjorde alltså helt rätt, Ingemar:

Telefonväkteri om coronaviruset i Sveriges Radios Ring P1. Ingemar är med som förste telefonör https://sverigesradio.se/avsnitt/1603752

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Per Melin
20 november 2020 kl 17:12

Aldrig förekommer debatter i TV, radio och tidningar-med-feta-statsbidrag mellan etablissemangets grindvaktande “experter” och den alltmer växande skara av vetenskapsmän med en helt annan mening. ALDRIG!

Dessa årligen tiotals-miljarder kronor-gödda-PRAVDA-organ slickar etablissemanget i röven och sedan spottar de ur sig sina brunfärgade invektiv på alla som inte slickar med.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Per Melin
20 november 2020 kl 17:51

Tack ytterligare en gång till dig, du så kunnige och välvillige Per Melin, för att du la ut länken till Ring P1!

– Vad jag skrattade! Sannings- och hälso-kämpen Ingemar Ljungqvist visar sig vara våra tiders Odysseus, den så enormt smarte krigaren i Odysséen och Illiaden.

Profressorn Magnus Gisslén gnisslade som ett kärvat vagnshjul och programledaren Emmy Rasper skorrade, strävt och raspande innan hon lyckades få slut på samtalet.

Här är en strof ur en dikt av Gustav Fröding med adress till E. Rasper:

“Jag köpte min kärlek för pengar, för mig var ej annan att få, sjung vackert, I skorrande strängar, sjung vackert om kärlek ändå.”

En liten strof-modifiering, kanske… :

“Jag bytte min kärlek mot pengar…”

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Hans Dahl
20 november 2020 kl 23:49

-MAMMON- journalister som ljuger och mördar!

MAMMON-leksaks-“profressorer”, som fått publikationer och avhandlingar i betalning för sitt förräderi! – Tvi!

Här berättar en mycket högt uppsatt chef inom läkemedels-jätten Pfizer, läkaren Peter Rost, hur de värvade lättköpta läkare som hjälptes ända upp till professors-titlar, utan att behöva göra mer än att i sitt namn låta publicera artiklar och utlåtanden, som skrivits av läkemedelsindustrins konsultbyråer!

Avhandlingar och publikationer åt dessa falska människor skötte utbildningsbyråer om:
https://www.artimus.se/whocaresinsweden/sv/film-three.php

Bara sitta där och smila, medan konsulter fixade publikationer, auktoritet, titlar och berömdhet.

Bara sitta där och låta det falska egot växa – och bara se på hur människor dör!

[Text raderad, försök undvika personangrepp, även om det handlar om makthavare.]

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Hans Dahl
21 november 2020 kl 00:22

Okey! Men vissa korrupta “Leksaks-profressorer” har jag lyckats med att kunna namnge här:
https://newsvoice.se/2020/11/katolska-kyrkan-granskas-slavsamhallet-agenda-2030/

Mark Friis
Mark Friis
Gäst
20 november 2020 kl 12:25

Väldigt bra artikel. Följer även debatten på media ”en annan vinkel”. C vitamin som nämns ovanundrar jag om det inte är ljus och syrekänsligt och därför bör intas direkt?

Per Melin
Per Melin
Reply to  Mark Friis
21 november 2020 kl 03:30

Precis, Mark Friis, C-vitamin oxiderar under inverkan ifrån syre och ljus, så förvara det mörkt och i burk med lock. Tag gärna aktuell dos torrt i samband med måltid. Kroppen tillgodogör sig askorbinsyran bättre om den intas tillsammans med mat. För att optimera upptaget vid intag på fastande mage, så skall produkten helst innehålla flavonoider och även lämpligen tas tillsammans med lite helföda/whole food-C-vitamin, till exempel camu camu-pulver, pulver ifrån barbadoskörsbär/acerola, amlapulver, citruspulver, finmalet nyponpulver eller liknande.

Per Melin
Per Melin
20 november 2020 kl 12:34

Smittskyddsläkare i Sverige har liksom många andra inom etablissemanget med utrymme i reguljär media ända sedan i våras påstått att Remdesivir är bra mot COVID-19. Detta en av orsakerna till att läkemedlet har använts inom skolmedicinen. Nu kommer dock sanningen ikapp vederbörande:

WHO avråder från användning av remdesivir Publicerad 20 nov 2020 https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7604055

Smittskyddsläkare i Sverige har liksom många andra inom etablissemanget med utrymme i reguljär media ända sedan i våras påstått att vitamin D3 inte är bra mot COVID-19. Detta en av orsakerna till att detta näringsämne inte vare sig har rekommenderats av myndigheterna eller använts inom skolmedicinen. Nu kommer dock sanningen ikapp vederbörande:

Sätt in D-vitamin för att mildra pandemin ÖREBRO UNIVERSITET Publicerad 20 nov 2020 kl 05.45 https://www.expressen.se/debatt/satt-in-d-vitamin-for-att-mildra-pandemin/

Gemensamt för Remdesivir och vitamin D3 är att det under hela den här tiden har funnits vetenskapliga och erfarenhetsmässiga bevis på att de aktuella smittskyddsläkarna och etablissemanget har haft fel. De har dock konsekvent vägrat att ta in information som går emot läkemedelsindustrins och maktelitmaffians intressen.

Morgan Strålman
Morgan Strålman
Gäst
20 november 2020 kl 17:53

I cocos finns fettsyran laurin, som har en neutraliserande effekt på virus generellt. Finns även i koncentrerad form i kapslar på marknaden. Billigt, effektivt och helt naturligt värt att pröva.

Catherine Andersson
Catherine Andersson
Gäst
21 november 2020 kl 18:29

Tack för bra info!!! Läste också att England ger 2 miljoner medborgare D-vitamin, då de sett att låga nivåer ger svårare Covid-19. De har också sett att det finns brister hos befolkningen på D-vitamin.

Per Melin
Per Melin
30 december 2020 kl 17:11

Catherine Austin Fitts om de ekonomiska motiven bakom corona/COVID-19-bedrägeriet:

Catherine Austin Fitts | Full Interview | Planet Lockdown 22 dec. 2020 https://www.youtube.com/watch?v=C1-0XKYAZII&feature=youtu.be

Per Melin
Per Melin
17 januari 2021 kl 23:12

Inte bara fet fisk och naturligt ekologiskt kött, utan även naturliga ekologiska ägg är en bra källa till högkvalitativt D-vitamin:

Exempel på animalier som innehåller D3-vitamin och hur mycket de ger per 100 gram:

Ägg 1,4 yg = 56 IE D3-vitamin

Grädde 0,4 yg = 16 IE

Griskött 0,8 yg = 32 IE
Nötkött 0,5 yg = 20 IE
Kyckling 0,4 yg = 16 IE
Lamm 0,4 yg = 16 IE

Sardiner 15 yg = 600 IE
Makrill 13 yg = 520 IE
Sill 12 yg = 480 IE
Hälleflundra 9 yg = 360 IE

Per Melin
Per Melin
Reply to  Per Melin
7 februari 2021 kl 12:15

Kroppen tillgodogör sig D-vitamin bättre ifrån mat än ifrån kosttillskott.

Per Melin
Per Melin
21 januari 2021 kl 09:20

NewsVoice-läsare är generellt väl medvetna om hälsoriskerna med vacciner, till exempel de som påstås motverka influensa. Idag skriver Rob Verkerk på Alliance for Natural Health bland annat följande om COVID-vacciner:

– The risk of death from a covid vaccine is 9-fold greater than with a flu vaccine during the 2020 season
– Emergency room treatment was 16.6 times more common following a covid vaccine dose
– The risk of a life threatening adverse reaction was over 12 times greater for covid rather than flu vaccines

ANH Feature: Searching for answers in the brave new world of covid vaccines 20 January 2021 https://www.anhinternational.org/news/anh-feature-searching-for-answers-in-the-brave-new-world-of-covid-vaccines/

Information om hälsa censureras – hitta direkt till de bästa hälsohemsidorna 29 september 2020 https://newsvoice.se/2020/09/information-om-halsa-censureras-hitta-direkt-till-de-basta-halsohemsidorna/

Per Melin
Per Melin
22 januari 2021 kl 16:31

Informed Consent Action Network (ICAN) har med hjälp av sina juristers lyckats tvinga Centers for Disease Control and prevention (CDC), USA:s motsvarighet till Sveriges Folkhälsomyndigheten, att ta bort påståendet “Vacciner orsakar inte autism” ifrån sin hemsida. Detta är en milstolpe i kampen mot Big Pharmas korrumperande inflytande över myndigheter i länder världen över:

The CDC Finally Capitulated To ICAN’s Legal Demands and Removed the Claim that “Vaccines Do Not Cause Autism” From Its Website! https://www.icandecide.org/ican_press/the-cdc-finally-capitulated-to-icans-legal-demands-and-removed-the-claim-that-vaccines-do-not-cause-autism-from-its-website/

Per Melin
Per Melin
1 februari 2021 kl 11:34

Bra artikel av Dr Mercola om behandling med zink och hydroxyklorokin, akut behandling med inhalerad väteperoxid, samt ÄNTLIGEN en problematisering i icke-etablissemangsmedia av den ofta rekommenderade antibiotikan för förebyggande av sekundära infektioner:

2020-02-01:Journal of Medicine Says HCQ + Zinc Reduces COVID Deaths Analysis by Dr. Joseph MercolaFact Checked February 01, 2021 https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/02/01/hydroxychloroquine-and-zinc-for-coronavirus.aspx?ui=ff8b046f23f6e457302d651e0574a6626cc7091add525200743b5f35be7d7a35&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20210201&mid=DM784156&rid=1072812706

Per Melin
Per Melin
Reply to  Per Melin
1 februari 2021 kl 11:38

Naturliga alternativ till antibiotika vid infektion, vilka inte alls ger samma svåra och mångskiftande biverkningar:

Antibiotics: Side Effects and Alternatives Posted on: Saturday July 27th 2019 at 6:45 am Written By Kelly Brogan, M.D. https://www.greenmedinfo.com/blog/antibiotics-side-effects-and-alternatives

sven björk
sven björk
Gäst
5 februari 2021 kl 15:17

En trovärdig källa.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
5 februari 2021 kl 19:36

Här kan man kika närmare på näringsinnehåll av enskilda vitaminer och mineraler i livsmedel. http://matkalkyl.se/naringsamnen41.php

Mer om D vitamin från solen vintertid https://www.kry.se/din-halsa/d-vitamin-vinterhalvaret/

Riktig illa att neka gamla att bygga upp D vitamin genom naturlig utevistelse i solen samt hindra besök från anhöriga som vill hjälpa till att upprätthålla näringsstatusen.

Per Melin
Per Melin
7 februari 2021 kl 10:23

“NY Doctor Claims Near-100% Success Rate Treating COVID-19”. Detta åstadkom doktor Vladimir Zelenko med hjälp av endast hydroxyklorokin, zink och azitromycin. Hela etablissemanget har ända ifrån början motarbetad användningen av hydroxyklorokin.

Zelenko säger att undertryckandet av hydroxyklorokin har varit koordinerat på global nivå, mäktiga krafter vill helt klart åsamka mänskligheten skada:

NY Doctor Proved Everyone Wrong About Hydroxychloroquine Analysis by Dr. Joseph MercolaFact Checked February 07, 2021 https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/02/07/hydroxychloroquine-for-covid.aspx?ui=ff8b046f23f6e457302d651e0574a6626cc7091add525200743b5f35be7d7a35&sd=20181016&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20210207&mid=DM790950&rid=1077727961

Per Melin
Per Melin
7 februari 2021 kl 12:13

Apropå rekommendationerna i texten om hur man uppnår en bra halt av D-vitamin i kroppen:

Så här vilseleder SVT om D-vitamin – Faktacheck Av Extern Skribent -22 december, 2020 https://newsvoice.se/2020/12/svt-vilseleder-d-vitamin-faktacheck/

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
8 februari 2021 kl 03:15

Statiner hämmar det livsviktiga kolesterolet som är grundsubstansen för syntesen av en lång rad viktiga ämnen, däribland kan nämnas D3-vitaminets förstadium.

Saxat ur den klassiska boken, biologisk regeneration

Syndaren i detta spel är, ytligt sett, kolesterolet, eftersom blodets kolesterolhalt väsentligt ökar vid hjärt- och cirkulationssjukdomar och vid de flesta andra störningar av fettämnesomsättningen. Läkare har försökt få bukt med tillståndet genom fettfattiga dieter, men i stort sett utan framgång. Detta beror på att kolesterolet i själva verket är ett livsviktigt näringsämne, som kan bildas i levern utav de ämnen som uppstår vid nedbrytningen av fettsyror och kolhydrater. Ett underskott i kosten kompenseras genom ökad syntes i levern. Kolesterol är grundsubstansen för syntesen av en lång rad viktiga ämnen, däribland kan nämnas D3-vitaminets förstadium, binjurebarkens hormoner, gallsyra och könshormoner. ”

http://www.alternativmedicin.se/Vitaminer/Vitamin_F%7CLecitin.html

Per Melin
Per Melin
Reply to  Magnus Lindgren
8 februari 2021 kl 09:40

Viktig kommentar om D-vitamin och statiner.

Statiner/Kolesterolläkemedel förstör även cellväggarna och minskar på så sätt den medicinerades förmåga att hantera smitta, till exempel corona.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
8 februari 2021 kl 22:14

Tack själv Per för att du delar med dig av värdefull kunskap om hur vi höjer immunförsvaret, utan att hamna i klorna på tvivelaktiga feta ekonomiska intressen.

Immunförsvaret försvagas också av selenbrist https://lakartidningen.se/opinion/debatt/2020/06/kan-laga-halter-av-selen-ha-bidragit-till-sveriges-coronasituation/

För den som har försvagat immunförsvar pga selenbrist och samtidigt är statinmedicinerad riskerar både statin-framkallad D vitamin brist, samt även Q10 brist.

Nyttjar man dessutom ACE-hämmare eller A-II-blockerare finns ytterligare en “teoretisk risk” att drabbas av det “nya coronaviruset” eller förvärra symtomen.

https://kurera.se/selen-och-q10-varldens-basta-hjartmedicin/

https://svenskfarmaci.se/lakemedel/vanliga-blodtryckssankare-utreds-som-covid-19-risk/

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
9 februari 2021 kl 13:53

Så här skriver Dr Mercola i dag

Genom att hänvisa till COVID-19-vacciner som “vacciner” snarare än genterapier bryter den amerikanska regeringen sin 15 amerikanska kodavsnitt 41, som reglerar vilseledande metoder i medicinska påståenden
MRNA-injektionerna är genterapier som inte uppfyller ett enda kriterium eller definition av ett vaccin
COVID-19 ”vacciner” ger inte immunitet eller hämmar överförbarheten av sjukdomen. De är endast utformade för att minska dina infektionssymtom om eller när du blir smittad. Som sådan uppfyller dessa produkter inte den juridiska eller medicinska definitionen av ett vaccin
Eftersom en stor majoritet av människor som testar positivt för SARS-CoV-2 inte har några symtom alls, har man inte ens kunnat fastställa en orsakssamband mellan viruset och den kliniska sjukdomen.
Genom att kalla den här experimentella genterapitekniken ett ”vaccin” kringgår de ansvar för skador som annars skulle gälla

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/02/09/coronavirus-mrna-vaccine.aspx?ui=4b992c41fb4cec5c4ab28e9e10d70703a8d7dbf25494cad8b6557106fca02a7d&sd=20090815&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20210209&mid=DM790974&rid=1079399111

Per Melin
Per Melin
12 februari 2021 kl 09:02

Google- och YouTube-censurerade Dr Mercola-intervjuer, bland annat om ozonterapi, inhalerad väteperoxid och C-vitamin mot corona/COVID-19. Dessa mycket effektiva och biverkningsfria medicinska metoder nämns i artikeln ovan:

Top Dr. Mercola Videos Banned by GoogleAnalysis by Dr. Joseph Mercola
https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/02/12/google-banned-mercola-videos.aspx?ui=ff8b046f23f6e457302d651e0574a6626cc7091add525200743b5f35be7d7a35&sd=20181016&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20210212&mid=DM790993&rid=1081815909

Per Melin
Per Melin
14 februari 2021 kl 10:30

Dr Mercola skriver att det mycket giftiga GMO-bekämpningsmedlet glyfosat verkar göra prognosen avsevärt sämre när det gäller corona/COVID-19. Glyfosatexperten Stephanie Seneff säger:

“I think [COVID-19] is mostly about glyphosate. If you’ve accumulated a lot of glyphosate in your tissues, you’re not going to do well with COVID-19, and that’s because [your body] is trying to repair the mitochondria in the immune cells so that the immune cells can actually clear the virus. If they can’t make ATP, they can’t do their job, and the virus flourishes. ~ Stephanie Seneff, Ph.D.”

Bill Gates och andra illvilliga makthavare i världen tänker ju tvinga mänskligheten till att äta GMO, GMO och inget annat än GMO. I och med vad Stephanie Seneff berättat beträffande hur glyfosat sätter ner kroppens förmåga att hantera smitta, så förstår man nu ännu bättre än tidigare dessa illvilliga makthavares motiv för att ta ifrån mänskligheten all naturlig, icke förgiftad mat:

The Troubling Role of Glyphosate in COVID-19 Analysis by Dr. Joseph Mercola Fact Checked February 14, 2021 https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/02/14/stephanie-seneff-glyphosate.aspx?ui=ff8b046f23f6e457302d651e0574a6626cc7091add525200743b5f35be7d7a35&sd=20181016&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20210214&mid=DM797993&rid=1083432782

Mayne Sundewall Hopkins
Mayne Sundewall Hopkins
14 februari 2021 kl 19:15

Tack för en fantastiskt bra artikel och för de många bra kommentarerna. Vi blir fler och fler som vill leva på ett naturligt och giftfritt sätt. Ekologiskt ‘allt’ (i den mån det är möjligt) är min livsparoll sedan ett antal år. Både människa och djur mår bäst av det som naturen har att erbjuda. Och när vi behöver balansera vår hälsa är det förstås också naturliga metoder som gäller. 🙂

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
15 februari 2021 kl 03:17

Jag har god erfarenhet av homeopati både för människa och djur och lägger därför med några länkar om denna billiga och effektiva men i Sverige motarbetade metod.

Handfasta homeopati tips passande för bla “coronasymptom”
https://www.facebook.com/whildehomeopat/posts/595236097996683/

Prince Charles botad från Corona
http://almanova.eu/prince-charles-botat-fran-corona/

Den klassiska filmen där “skeptikern” Fuglesang bevisar homeopatins fantastiska effekt.
https://newsvoice.se/2011/07/christer-fuglesang-sluddrar-efter-homeopatisk-overdos/

Läkemedelsindustrin subventionerar oseriösa skeptiker gruppers löjeväckande utfall mot en av världens största alternativa läkemetod
https://www.mynewsdesk.com/se/resonans-healing/pressreleases/laekemedelsindustrin-subventionerar-oserioesa-skeptiker-gruppers-loejevaeckande-utfall-mot-en-av-vaerldens-stoersta-alternativa-laekemetod-659696

Inte straffbart för svenska läkare att utöva homeopati.
https://sverigesradio.se/artikel/4712681

Per Melin
Per Melin
22 februari 2021 kl 10:37

Mark Zuckerberg, vars företag Facebook censurerar och stänger av personer och företag som uttrycker andra åsikter än etablissemanget när det gäller corona/COVID-19 och mRA-vaccinerna, ser potentiella risker med corona/COVID-19-mRNA-vaccinerna:

HighWire: “HYPOCRITE OF THE WEEK” https://thehighwire.com/videos/hypocrite-of-the-week/

per
per
1 mars 2021 kl 16:14

Olika studier på D-vitamin och corona har givit olika resultet. Här en spansk studie som visar att “Vitamin D Supplementation Reduces COVID-19 Deaths by 64%” Analysis by Dr. Joseph MercolaFact Checked February 22, 2021 https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/02/22/vitamin-d3-for-coronavirus.aspx

Per Melin
Per Melin
3 mars 2021 kl 13:16

Ivermectin mot corona/COVID-19:

New York Judge Saves 80-Year-Old COVID-19 Patient By Ordering Hospital To Give Her Ivermectin January 18, 2021 https://thecovidblog.com/2021/01/18/new-york-judge-saves-80-year-old-covid-19-patient-by-ordering-hospital-to-give-her-ivermectin/

Per Melin
Per Melin
11 mars 2021 kl 10:09

Forskare går ut med att aminosyran lysin, som motverkar herpes, även fungerar mot corona och COVID-19. De ordinerar följande intag:

1000 milligram l-lysin med ett stort glas vatten när du vaknar, åtminstone en timme före frukost.
1000 milligram l-lysin vid klockan 15 på fastande mage med ett stort glas vatten, åtminstone en timme före nästa måltid.
500 milligram ytterligare en gång mellan målen som ovan, om symptomen kvarstår.
Överskrid inte 3000 milligram per dag.

Lysin är energihöjande, så tag det inte för sent, då kan nattsömnen bli lidande. Eventuellt vill man motverka en energihöjning med hjälp av melatonin strax före eller vid sänggåendet. Melatonin är dessutom i sig aktivt mot corona/COVID-19. (Tyvärr har den korrumperade kriminella svenska staten och inblandade myndigheter förbjudit fritt köp av högkvalitativt melatonin i vårt land, vi är tvungna att vända oss till läkare för att få recept på melatoninprodukter med skadliga tillsatser ifrån läkemedelsindustrin. Melatonin är billigt att producera som kosttillskott och mycket billigt att köpa i USA, men löjligt dyrt i Europa och Sverige på grund av hårda restriktioner framlobbade av läkemedelsindustrin).

Undvik träning under några veckor vid corona/COVID-19 och under alla omständigheter kaffe, som är din värsta fiende vid corona/COVID-19, säger en av författarna till studien, Bo Karlicki. Lysinet främjar också det viktiga upptaget av zink såpass mycket att man rent av skall vara försiktig med zinkintaget vid ovanstående lysindosering.

Bra lysinkällor är kött av alla de slag inklusive fisk, mjölkprodukter framför allt i RAW/opastöriserat och fermenterat tillstånd, ägg samt papaya. Man kan med fördel undvika solrosfrön, havre, vete, jordnötter, soja, choklad, ärter och kokos, eftersom dessa innehåller höga nivåer av lysinantagonisten arginin. Den som har överdoserat lysin kan äta av nämnda födoämnen för att reducera lysinhalten i kroppen.

Vegetarianer och veganer har generellt höga argininnivåer i kroppen, säger Bo Karlicki.

Det vore enligt min intressant att se studier som undersökte huruvida vegetarianer och veganer löper större risk än andra att drabbas av problem vid coronasmitta.

Per Melin
Per Melin
Reply to  Per Melin
11 mars 2021 kl 10:15

Per Melin 11 mars 2021 kl 10:09 At

Här är studien på lysin som medicinsk behandling vid corona/COVID-19 samt en intervju med en av forskarna bakom studien:

Lysine Therapy for SARS-CoV-2 September 2020 https://www.researchgate.net/publication/344210822_Lysine_Therapy_for_SARS-CoV-2

COVID-19 L- LYSINE – Saving Lives in Dominican Republic. PANDEMIC PROTECTION Dietary Supplement https://www.youtube.com/watch?v=nmox2RbLKeo

Per Melin
Per Melin
Reply to  Per Melin
11 mars 2021 kl 18:34

Per Melin 11 mars 2021 kl 10:09 At

“Ett stort glas vatten” motsvarar i det här fallet omkring fem deciliter.

Per Melin
Per Melin
Reply to  Per Melin
10 maj 2021 kl 10:37

Samma forskare går nu ut med att aminosyran lysin, som alltså motverkar herpes och corona/COVID-19, även motverkar virussjukdomen Chikungunya :

L-Lysine Treatment of Acute and Chronic Chikungunya Viral Infection (CHIKV) May 2021 https://www.researchgate.net/publication/351428770_L-Lysine_Treatment_of_Acute_and_Chronic_Chikungunya_Viral_Infection_CHIKV

Sjukdomsinformation om chikungunyavirus-infektion (Folkhälsomyndigheten 2014) https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/smittsamma-sjukdomar/chikungunyavirus-infektion/

Mänskligheten håller på att avslöja vad sjukdom är och hur man botar den. Maktmaffiaeliten kommer att behöva slå ner oerhört kraftfullt på oss för att kunna stoppa den här explosionsartade kunskapsutvecklingen, annars har vi snart befriat oss själva genom informationsinhämtning och upplysning.

Per Melin
Per Melin
Reply to  Per Melin
11 juni 2021 kl 21:38

En sak att tänka på vid ett högt intag av lysin är att fettmetabolismen går ner. Detta sker i och med att mängden arginin, en lysin-antagonist, sjunker i kroppen vid lysin-intag. Somliga personer kan i och med detta märka av en nedsatt förmåga att spjälka fett.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Per Melin
12 juni 2021 kl 01:43

Tack igen Per!

Att minska strålningen är kanske allra billigaste sättet att hjälpa immunförsvaret.

https://www.pts.se/globalassets/startpage/dokument/icke-legala-dokument/remisser/2017/radio/5g-tester-remissvar/5g-test-stralskyddsstiftelsen.pdf

Per Melin
Per Melin
Reply to  Magnus Lindgren
21 juni 2021 kl 12:28

Precis, Magnus, det vore fantastiskt.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
11 mars 2021 kl 18:03

Tack Per!

Det är värdefullt med uppslag hur vi hanterar virus, även ifall den vanliga säsongsinfluensan skulle “komma tillbaka”. http://friasidor.is/influensan-som-forsvann/

En länk om den homepatiska immunterapin spenglersan https://www.drogerie-herrliberg.ch/gesundheit/603-spenglersan-virus-influenza-a-comp-spray-d13.html

Per Melin
Per Melin
Reply to  Magnus Lindgren
11 mars 2021 kl 18:26

Tack själv, Magnus!

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
23 mars 2021 kl 17:10

Därför drabbas män värst av förkylningar (virus) https://www.friatider.se/darfor-drabbas-man-varst-av-forkylningar

Om vi får tro denna artikel så skulle kanske vi gubbar kunna stärka oss med lite extra naturligt “fytoöstrogen” från växtriket.
Listan med innehåll i livsmedel finns på sidan 3 här http://www.akupunkturakademin.se/images/Examenarbete%20elever/fyto.pdf

Per Melin
Per Melin
5 april 2021 kl 08:58

Den immunreglerande örten astragalus, tillhörande släktet baljväxter, är en adaptogen, som skyddar och regenererar njurarna samt bland annat motverkar sepsis:

Astragalus Root Found to Work Against Sepsis Analysis by Dr. Joseph Mercola Fact Checked  April 05, 2021 https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/04/05/astragalus-root-found-to-work-against-sepsis.aspx?ui=ff8b046f23f6e457302d651e0574a6626cc7091add525200743b5f35be7d7a35&sd=20181016&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art2HL&cid=20210405&mid=DM842321&rid=1124518753

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Per Melin
20 april 2021 kl 05:51

Tack Per!
Förebygg corona – med fiskleverolja (tran)
https://almanova.eu/forebygg-corona-med-fiskleverolja/

(torsklevertran Innehåller bla rikligt med naturligt vitamin A,D,E)

Per Melin
Per Melin
2 maj 2021 kl 14:09

Doktor Thomas E Levy utkommer nu med en gratis bok om hur man förebygger och botar virusinfektioner. Detta är ju högst aktuellt med tanke på det som man benämner corona/COVID-19.

Levy tar bland annat upp följande effektiva medicinska metoder mot virus:

 • Inhalering av väteperoxid
 • Hyperbar Syrgasterapi
 • Ozonterapi
 • Vitamin C
 • Vitamin D
 • Zink
 • Magnesium
 • Hydroxyklorokin

Rapid Virus Recovery: No need to live in fear Ebook for free Download Dr Levy´s book for free! A printed copy is now available on Amazon! https://rvr.medfoxpub.com

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Per Melin
2 maj 2021 kl 21:05
Last edited 2 månader sedan by Magnus Lindgren
Per Melin
Per Melin
Reply to  Magnus Lindgren
3 maj 2021 kl 00:20

Precis.

Professor Dolores Cahill och andra skall ha skickat in tusentals positiva COVID-tester till oberoende labb för “second opinions”. Resultat: Inga corona-virus, bara influensa A och influensa B.

Man kan fråga sig om corona/COVID-diagnoserna trots allt kommer sig av två- eller flerkomponentspåverkan ifrån vanlig influensa + 5G + nanopartiklar eller något annat.

En sak är dock säker: De medicinska metoder som Levy skriver om i sin bok fungerar mot det man benämner corona/COVID-19.

Fredrik Eriksson
Reply to  Per Melin
10 maj 2021 kl 10:55

Rekommenderar olika strategier!
Varefter i infektionsprocessen man befinner sig.
Mot Postcovid rekommenderar jag:
NEUROLOGISKT STÄRKANDE (Dag 7-14)
Lysin=750 mg
L-Tyrosin=1000 mg
D-Vitamin=5000 IE per dag
K-Vitamin=800 IE per dag

Mer info finns pre/mid/post Covid och alternativ behandling metodik och förståelse, finns gratis att ladda ner på.https://korsfrukt.com/onewebmedia/Protokoll.pdf

Iom att Covid-19 bör benämnas som ett neurologiskt biovapen snarare än ett virus.
Baserat på 4 Gp-120 glykoprotein som finns i Covid-19. Gp-120 är ett neurologiskt “bindemedel” patenterbart.

Last edited 2 månader sedan by Fredrik Eriksson
Per Melin
Per Melin
Reply to  Fredrik Eriksson
20 maj 2021 kl 21:49

Tack, Fredrik, det verkar intressant.

Per Melin
Per Melin
17 juni 2021 kl 09:53

Sådär ja, nu är den självutnämnda makteliten i full färd med att förbjuda ytterligare ett oumbärligt kosttillskott, N-Acetylcystein (NAC), se texten ovan. Om galenskapen inte stoppas, så är det snart D-vitaminet som ryker.

Visste ni förresten att Sveriges makthavare till exempel redan förbjuder oss att efter eget gottfinnande köpa till exempel den fantastiska antioxidanten och sömnhjälpmedlet melatonin, ett kroppseget ämne?

Visste ni att Sveriges makthavare också redan förbjuder oss att efter eget gottfinnande köpa den gynnsamma regleraren av proteintillverkning i kroppen saw palmetto/sågpalmetto, som bland annat motverkar prostatabesvär och håravfall?

NAC Banned on Amazon, Threatened by FDA Analysis by Dr. Joseph MercolaFact Checked June 17, 2021 https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/06/17/nac-banned-on-amazon.aspx

Vi lever i ett fascistland, en diktatur, och i en fascistisk värld styrd av psykopater:

Global ekonomi: BlackRock och Vanguard kontrollerar 90% av Väst?NewsVoice 16 juni 2021 kl 13:35 https://newsvoice.se/2021/06/blackrock-vanguard/

68
0
Kommentera gärnax
()
x