Gerald Celente: Världens ekonomi fryser oavsett vem som är president i USA

1
516

NOTERAT. Trendanalytikern Gerald Celente kommenterar världsläget och han menar att oavsett resultatet i USA-valet 2020 kommer världsekonomin att frysa till is på grund av att coronakrisen nu leder många länder in i en ny period av lockdown.

Celente tror dock att vissa saker kommer att accelerera i USA om Joe Biden vinner som tex obligatoriskt andningsskydd och en nationell nedstängning av ekonomin.

Videon innehåller reklam för Celentes Trendsjournal.

Text: NewsVoice


  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

1 KOMMENTAR

  1. Glöm aldrig vad som väntar, The New World Order. Allting är riggat, vem som blir president betyder ingenting för framtiden. Framtiden ligger hos Kommunismen och Kina med dess lydriken. Eller? Vill du vara med och förhindra det? Börja med att intala dig saker som att allt är riggat, det finns inga fria val – om fria val fanns? Vore inte världen riggad.
    Kinas revolution var också riggad liksom Bolsjevikernas statskupp eller rättare sagt maktövertagande 1917!
    Se hela filmen här

    https://www.youtube.com/watch?v=MqDD-5whgpg

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här