Gerald Celente: Världens ekonomi fryser oavsett vem som är president i USA

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 4 november 2020
- NewsVoice redaktion
Gerald Celente, 3 Nov 2020. Foto: Trendsjournal

NOTERAT. Trendanalytikern Gerald Celente kommenterar världsläget och han menar att oavsett resultatet i USA-valet 2020 kommer världsekonomin att frysa till is på grund av att coronakrisen nu leder många länder in i en ny period av lockdown.

Celente tror dock att vissa saker kommer att accelerera i USA om Joe Biden vinner som tex obligatoriskt andningsskydd och en nationell nedstängning av ekonomin.

Videon innehåller reklam för Celentes Trendsjournal.

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Glöm aldrig vad som väntar, The New World Order. Allting är riggat, vem som blir president betyder ingenting för framtiden. Framtiden ligger hos Kommunismen och Kina med dess lydriken. Eller? Vill du vara med och förhindra det? Börja med att intala dig saker som att allt är riggat, det finns inga fria val – om fria val fanns? Vore inte världen riggad.
    Kinas revolution var också riggad liksom Bolsjevikernas statskupp eller rättare sagt maktövertagande 1917!
    Se hela filmen här

    https://www.youtube.com/watch?v=MqDD-5whgpg

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *