Islamistiska terrorister sköt vilt i Wien, Österrike – Flera döda

publicerad 3 november 2020
- av NewsVoice
Terrorattack i Wien, 2 nov 2020. Bildmontage: Daily Mail
Terrorattack i Wien, 2 nov 2020. Bildmontage: Daily Mail
Terrorattack i Wien, 2 nov 2020. Bildmontage: Daily Mail

En terrorist är fortfarande på fri fot efter att polisen skjutit en tungt beväpnad ISIS-terrorist. Ytterligare en terrorist har gripits och en tredje eftersöks. Inrikesminister Karl Nehammer bekräftar att attacken var islamistisk.

Rättelse (4 nov): De första uppgifterna som publicerades i media och som kom från Österrikes myndigheter gjorde gällande att det rörde sig om tre gärningsmän, men nya uppgifter gör gällande att det enbart handlade om en gärningsman. Källa: EuroNews

Enligt vittnen ska de ha skjutit urskiljningslöst mot folk på barer och pubar. Minst tre personer har dödats och 15 andra skadades under kvällen på måndagen i Österrikes huvudstad. 1000 personer inklusive polis och militären jagar fortfarande en terrorist på flykt. Grannländer erbjuder hjälp. Invånarna i Wien uppmanas hålla sig inomhus.

En polis sköt och skadades allvarligt. Wiens borgmästare Michael Ludwig sa att 15 personer togs in på sjukhus, varav sju med allvarliga skador.

Sedan 2015 har utförts många terrordåd i Europa och det är förmodligen fler av vad de flesta minns eller känner till. Det handlar om 25 terrordåd med 100-tals döda och skadade. Flera har bekräftats som islamistiska.

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Enligt uppgifter genom msm ville gärningsmannen till Syrien för att kriga
  Min misstanke blir då att EU ska skrämmas till att släppa iväg terrorister som ska fortsätta västvärldens extremt ondskefulla behandling av Syrien.

  • Du slår ju knut på dig själv, PG. När har det någonsin varit svårt för ISIS-terrorister att nå Syrien för sin terror?

   Vad har du för källor?

 • Corona-agendan är på väg att spricka. Människor över hela världen kommer till insikt om att det är en frihetsberövande, konkurs-medförande, statsskulds-boostande bluff-pandemi.

  Tiotusentals läkare har gått samman för att avslöja denna kupp mot mänskligheten som syftar till att påskynda införandet en världsomfattande diktatur:
  https://humansarefree.com/2020/11/update-nearly-45000-doctors-scientists-sign-declaration-opposing-covid-lockdowns.html

  Över hela världen protesterat människor nu i massmöten mot corona-nedstängningarna.

  Då passar det bra med ytterligare en ny våg med terrorattentat som massmedierna kan rapportera om istället!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *