Man spelar piano i Barcelona mitt under anticorona-upplopp

3

NOTERAT. En helt lugn man, med en lika lugn kvinna som åhörare, spelar piano medan kaos utbreder sig i bakgrunden under anticorona-upplopp i Barcelona, Spanien den 2 november 2020.

Källa: privat video

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Kjell Holmsten
Kjell Holmsten
Gäst
3 november 2020 kl 14:48

Och jag har en redigerad berättelse av mig, 😉 ”Ni säger att virusets existens är obevisat. Om det inte är viruset, varför blir människor sjuka och dör? ” ”Ni säger att vetenskapen har rätt och vi har fel?” ”Ni säger att virus verkligen finns ibland oss och förflyttar sig som smittor?” Ja så där kan vi hålla på och vi kommer ingen vart med problemet. För att försöka få folk att förstå eller ha ett hum om hur jag och många med mig tänker så är denna berättelse mycket enkel, ja otroligt enkel. Men vill man inte eller kan inte förstå berättelsen, ja då förstår i alla fall jag varför vi har det som vi har det. Berättelsen är från Jon Rappoports blogg. Det var ett litet land som dominerades av en kung. Han var snygg men inte särskilt klok. Hans mål var ren kontroll. Hur han skulle behålla kontrollen var hans pågående dilemma. Lyckligtvis för honom hade han vid sin sida en intelligent överstepräst. Under en period av oroligheter, när grupper krossades under kungens dominans, dök prästen upp med en plan. Han sa till sin kung: ”Vi behöver en fiende. Jag har valt en. Jag kallar honom Vir. ” “Vem är han?” frågade kungen. ”Ingen”, sade prästen. ”Han existerar inte. Men vi säljer en berättelse om honom. Vi kommer att säga att han är en liten demon som är osynlig. Han har förmågan att resa från person till person, orsaka sjukdom och död. ” ”Men om han inte finns”, sade kungen, “hur kan vi bevisa att han är skadlig? Ingen kommer att bli sjuk eller dö. ” Prästen förklarade: ”Det finns flera sätt. Först och främst upplever våra människor sjukdom under livet. Och uppenbarligen dör de. Så vi ska nu säga att många av dessa sjukdomar och dödsfall faktiskt orsakas av demonen. ” “Jag det gillar jag”, sa kungen. Prästen fortsatte. ”Sedan finns det här. Vilka är de mest utsatta för dessa ämnen som Vir? De äldre. De lider redan av sjukdomar och mina underordnade präster behandlar dem med läkemedel som uppriktigt sagt är giftiga. Vi behöver bara ge de äldre en extra knuff för att skicka dem över kanten. När de faller kommer vi att säga att demonen Vir gjorde det. ” “Vilken typ av knuff?” sa kungen. ”Vi skrämmer äldre med diagnosen. Vi berättar för dem att demonen attackerar dem. Sedan isolerar vi dem från familjen. Vi avskärmar dem från mänsklig kontakt. Vår anledning? När de väl attackerats av Vir, är de infekterade, och de kan ju överföra en Vir-liknande impuls till andra, vilket… Read more »

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
2 november 2020 kl 17:38

Mer vacker och skönt klingande musik i en värld dirigerad av falskspel:

En god varg i vargakläder intervjuar en av Sveriges största kämpar för sann frihet och hälsa om Corona-agendan:
https://soundcloud.com/ulf-bittner/ingemar-ljungqvist-om-bla-corona-bedrageriet-och-brott-mot-manskligheten-2020-11-02

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
2 november 2020 kl 16:47

Vilken fantastisk kontrast!

Lugn, skön musik och runt omkring människor i förtvivlad panik, vilken är orsakad av ytterligare en corona-nedstängning i Spanien.

Spanjorerna har lidit enormt av corona-restriktionerna. Under tiden som den läkande solen med all den vitamin D-3 som den ger oss människor till skydd mot sjukdomar rådde utegångsförbud i Spanien.

Förtvivlade spanjorer försökte att något kringgå förbuden genom att låna någon grannes hunda för att få en legitim orsak att vistas ute, något som uppmärksammades av myndigheterna och snart satt de inlåsta där igen – i hettan.

“För att skydda er och bevara er hälsa”, ekade högtalar-rösterna från polisbilarna som patrullerade gatorna.

Och nu är “andra vågen” av corona här i HELA EUROPA PÅ EN GÅNG (vilken snabb spridning!), en andra våg, vilket förutsagts i ett tyskt riksdags-dokument från 2012 om corona-pandemin 2020. Sannolikt har alla nationers ledningar försetts med liknande dokument, som “förutser” corona-utbrottet 2020 och som ger en detaljerad handlingsplan med nedstängning med mera…

Vi – som inte är en del av denna världsomfattande konspiration i syfte att knäcka små och medelstora företag samt ge en förevändning för att skuldsätta nationerna ännu långt mycket mer och ta ifrån människor friheten… – Vi ska ta det piano, precis som musikerna här på videon från Spanien och mitt i all den panik de onda manipulatörerna försöker piska upp ska vi stämma in i en harmonisk, lugn rytm i vår kamp för sann frihet som ska växa till ett kreschendo som krossar kräken som kränker!