Man spelar piano i Barcelona mitt under anticorona-upplopp

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 2 november 2020
- NewsVoice redaktion

NOTERAT. En helt lugn man, med en lika lugn kvinna som åhörare, spelar piano medan kaos utbreder sig i bakgrunden under anticorona-upplopp i Barcelona, Spanien den 2 november 2020.

Källa: privat video


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Och jag har en redigerad berättelse av mig, 😉

  ”Ni säger att virusets existens är obevisat. Om det inte är viruset, varför blir människor sjuka och dör? ”
  ”Ni säger att vetenskapen har rätt och vi har fel?”
  ”Ni säger att virus verkligen finns ibland oss och förflyttar sig som smittor?”

  Ja så där kan vi hålla på och vi kommer ingen vart med problemet. För att försöka få folk att förstå eller ha ett hum om hur jag och många med mig tänker så är denna berättelse mycket enkel, ja otroligt enkel. Men vill man inte eller kan inte förstå berättelsen, ja då förstår i alla fall jag varför vi har det som vi har det.
  Berättelsen är från Jon Rappoports blogg.

  Det var ett litet land som dominerades av en kung. Han var snygg men inte särskilt klok. Hans mål var ren kontroll. Hur han skulle behålla kontrollen var hans pågående dilemma.
  Lyckligtvis för honom hade han vid sin sida en intelligent överstepräst.
  Under en period av oroligheter, när grupper krossades under kungens dominans, dök prästen upp med en plan.
  Han sa till sin kung: ”Vi behöver en fiende. Jag har valt en. Jag kallar honom Vir. ”
  “Vem är han?” frågade kungen.
  ”Ingen”, sade prästen. ”Han existerar inte. Men vi säljer en berättelse om honom. Vi kommer att säga att han är en liten demon som är osynlig. Han har förmågan att resa från person till person, orsaka sjukdom och död. ”
  ”Men om han inte finns”, sade kungen, “hur kan vi bevisa att han är skadlig? Ingen kommer att bli sjuk eller dö. ”
  Prästen förklarade: ”Det finns flera sätt. Först och främst upplever våra människor sjukdom under livet. Och uppenbarligen dör de. Så vi ska nu säga att många av dessa sjukdomar och dödsfall faktiskt orsakas av demonen. ”
  “Jag det gillar jag”, sa kungen.
  Prästen fortsatte. ”Sedan finns det här. Vilka är de mest utsatta för dessa ämnen som Vir? De äldre. De lider redan av sjukdomar och mina underordnade präster behandlar dem med läkemedel som uppriktigt sagt är giftiga. Vi behöver bara ge de äldre en extra knuff för att skicka dem över kanten. När de faller kommer vi att säga att demonen Vir gjorde det. ”
  “Vilken typ av knuff?” sa kungen.
  ”Vi skrämmer äldre med diagnosen. Vi berättar för dem att demonen attackerar dem. Sedan isolerar vi dem från familjen. Vi avskärmar dem från mänsklig kontakt. Vår anledning? När de väl attackerats av Vir, är de infekterade, och de kan ju överföra en Vir-liknande impuls till andra, vilket skulle vara ytterst skadligt – så de måste isoleras. Ser du? Vi tvingar de äldre för tidiga dödsfall med dessa åtgärder och tekniker för terror. Och sedan räknar vi deras dödsfall och sänder antalet och kallar dem Vir-nummer. ”
  “Det är vettigt,” sa kungen.
  ”Det finns mer,” sade prästen. ”Det måste finnas ett visst litet antal oförklarliga dödsfall, där förment friska människor plötsligt blir sjuka och försvinner. Detta kommer att väcka allmän rädsla hos befolkningen. Vi kan uppnå detta genom att smitta några områden här och där med gifter. Till exempel har jag en som heter vaccin. ”
  “Det här är mer meningsfullt”, sa kungen. “Jag börjar förstå bilden.”
  ”Det måste finnas ett test,” sa prästen. ”Ett sätt att visa att många, många människor har berörts av demonen Vir. Dessa människor kommer inte att dö. De flesta av dem kommer aldrig att bli sjuka. Men vi kommer att räkna dem som ‘fall’. 
  Testet kommer att hävda att tusentals av våra människor är “berörda av Vir.” Mina präster kommer att administrera detta test i stort. Den kommer att bestå av att skaka vätska i en burk bredvid personen. Om vätskan blir grumlig betyder det att personen har ” berörts ”. Vi kommer att använda två olika typer av vätska. Vätskan förblir tydlig efter skakning, vilket betyder ‘orörd’, och andra blir automatiskt grumlig … ”
  “Och sen då?” sa kungen.
  ”Då,” sade prästen, “Du kommer att förklara ett undantagstillstånd. Du kommer att säga att det enda sättet att slippa Vir är att isolera befolkningen. Människor måste stanna inomhus. De flesta butiker och företag stänger. Detta ökar din kontroll. Låsningarna kommer att pågå, AV och PÅ, länge … ”
  ”Ja,” sa kungen.
  “En annan sak”, sade prästen. ”När människor blir sjuka tar vi några av dem till akutcentra och behandlar dem med olika metoder. Några av dessa metoder kommer att vara skadliga. Jag har konstruerat en andningsapparat som skadar lungorna. Det är bara ett exempel. Vi kommer att säga att effekterna av de skadliga behandlingarna är Vir. ”
  “Det ger mig en idé”, sa kungen. ”Masker. Vi beordrar alla medborgare att bära masker. För att dölja deras ansikten. Vi kommer att säga att detta är för att hindra dem från att andas vir-liknande impulser på andra. Masken blir en symbol för underkastelse. ”
  ”Mycket bra,” sade översteprästen. ”Det ska göras. Vi kommer att lova en ny behandling för befolkningen. Ett anti-Vir-vaccin. Vi kommer att säga att det är ett mirakel som du har utarbetat. Det kommer att förhindra framtida besök av demonen. Vissa versioner av denna behandling är giftiga. När dessa versioner orsakar skada kommer vi att säga att det var Vir som gjorde. ”
  ”En fråga,” sa kungen. “Är du säker på att Vir inte existerar?”
  Prästen var på väg att svara, men han stoppade sig själv. Han insåg att hans kung, som inte var särskilt klok, faktiskt kunde tro på Vir. Detta skulle inte vara en dålig sak. Kungen skulle vara bättre rustad att sälja historien. Kungen skulle också vara lättare att kontrollera. Ja.
  Översteprästen log. “Tja, vi är aldrig säkra, herre,” sa han. ”Kanske är Vir verklig. Kanske gjorde jag inte bara en historia. Istället fann jag honom utan att veta det. ”
  Kungen nickade högtidligt. ”Det var också min tanke. Vi måste vara på vår vakt. Jag tar min ed för att skydda folket på allvar. ”
  “Det gör du verkligen”, sade prästen.
  Och så blev en berättelse om en demon en användbar historia.

 • Vilken fantastisk kontrast!

  Lugn, skön musik och runt omkring människor i förtvivlad panik, vilken är orsakad av ytterligare en corona-nedstängning i Spanien.

  Spanjorerna har lidit enormt av corona-restriktionerna. Under tiden som den läkande solen med all den vitamin D-3 som den ger oss människor till skydd mot sjukdomar rådde utegångsförbud i Spanien.

  Förtvivlade spanjorer försökte att något kringgå förbuden genom att låna någon grannes hunda för att få en legitim orsak att vistas ute, något som uppmärksammades av myndigheterna och snart satt de inlåsta där igen – i hettan.

  “För att skydda er och bevara er hälsa”, ekade högtalar-rösterna från polisbilarna som patrullerade gatorna.

  Och nu är “andra vågen” av corona här i HELA EUROPA PÅ EN GÅNG (vilken snabb spridning!), en andra våg, vilket förutsagts i ett tyskt riksdags-dokument från 2012 om corona-pandemin 2020. Sannolikt har alla nationers ledningar försetts med liknande dokument, som “förutser” corona-utbrottet 2020 och som ger en detaljerad handlingsplan med nedstängning med mera…

  Vi – som inte är en del av denna världsomfattande konspiration i syfte att knäcka små och medelstora företag samt ge en förevändning för att skuldsätta nationerna ännu långt mycket mer och ta ifrån människor friheten… – Vi ska ta det piano, precis som musikerna här på videon från Spanien och mitt i all den panik de onda manipulatörerna försöker piska upp ska vi stämma in i en harmonisk, lugn rytm i vår kamp för sann frihet som ska växa till ett kreschendo som krossar kräken som kränker!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *