Våldsamma protester mot coronarestriktioner i London

publicerad 29 november 2020
- av NewsVoice
Demonstrationer mot corona-lockdown i London, 28 nov 2020. Foto: Ruptly.com

VÄRLDEN. Minst 150 personer arresterades när demonstranter mot coronarestriktioner marscherade i London och samtidigt trotsade polisens varningar. Bilder visar att polisen hårda metoder när de konfronterar demonstranter.

Stora folkmassor utan munskydd samlades i centrala London på lördagen för att protestera mot repressiva restriktioner för Covid-19. Demonstranterna anser att lockdowns skadar mer än coronaviruset.

Våldsamma protester mot coronarestriktioner fortsätter runt om i världen, i många länder och städer. Massmedierna anklagas för att ignorera rapportering om demonstrationerna och deras syfte.

Text och översättning: NewsVoice | Video: Ruptly.com | Textkälla: RT.com


Så här kan du stötta Newsvoice

Ämne: lockdown
 • Bra att folket vaknar och fattar det utstuderade totalitära vanvettet över en egentlig bevisad vanlig säsongsinfluensa!!!

  Corona=common cold enligt encyklopedi 1989.

  Folk dör varje dag så vad är det som är så märkligt med något som ingen tidigare har ifrågasatt???

  Varför är det ingen statistik på födslarna i vår värld samtidigt för???

  Fundera på detta vet jag.

  Tja kan det bero på att den vanliga individen INTE tänker på att det andra år INTE förs statistik på detta med dödsfallen i media som det numer gör???

  Folk dör av ålder de dör av olika sjukdomar de dör av mord de dör av trafikolyckor osv.

  När vi logiskt tänkande kollar in statistik ifrån olika år innan i år så ser vi att det har dött fler i den s k säsongsinfluensan åren innan i år.

  Hmmm…

  Så varför denna hysteri då för och konstiga krav på munskydd vi vet skadar vår egen andning bl a och många dödsfall bland små barn ja bebisar har rapporterats ha kvävts PGA munskydden!!!

  Öhhh!!!???

  Detta är ju inte sunt nånstans förstår vi ju så självklart att människor i vår värld demonstrerar EMOT något helt ologiskt som påtvingas dem helt omänskligt av de som ANSER att de ska bestämma över en hel värld av miljarder invånare ???

  Detta är verkligen MAKTMISSBRUK av högsta graden innan de totalitära visar sina EGENTLIGA syften med detta påhitt.

  Varför uppmuntras det inte med att dricka honungsvatten c-vitamin och ingefära samt vitlöksdryck vilket det uppmuntras till andra år när det handlar om att kurera förkylningar?

  Varför tjatas det om vacciner för när vi som VET vad dessa innehåller och via statistiken genom årtionden har bevisats attackera och försvaga immunförsvaret istället för som patentägarna säger att det stärker detta immunsystem vi har vilket det bevisligen alltså inte gör alls???

  VEM VILL MÄNSKLIGHETEN SÅ ILLA NÄR VI HAR BEVISEN SÅ TYDLIGT ATT VACCIN ÄR VANVETT???

  Tja, tiden visar mer och mer att när poliser agerar som de gör emot människor när detta med coronans överlevnadschans är 99% och avslöjat ICKE DÖDLIGT ALLS för individer med starkt immunförsvar, då borde ALLA medmänskliga INSE att poliserna INTE skyddar befolkningen på något sätt UTAN har ett helt annat uppdrag och inte är det för MÄNNISKORS BÄSTA på något enda sätt!!!

  Polisen JOBBAR INTE för folket helt klart när de attackerar fredliga invånare som har genomskådat den onda globalistagendan!!!

  Bravo att detta nu sprids och att RIKTIGA LÄKARE BIOLOGER OCH VETENSKAPSMÄNNISKOR upplyser mänskligheten och att de som numer är avslöjade i att dölja fakta samt använda skräckpropagandan nu är stämda och ska inför rätta och folket KOMMER ATT FÅ UPPRÄTTELSE, vilket är en självklarhet när bedrägeriet emot folket avslöjas i att det handlar om 100% BROTT EMOT MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER.

  Jag upprepar: BRA att folket VAKNAR!!!

 • Äntligen börjar medborgarna förstå att man använder ett ”kines-virus” för att ta ifrån oss ”FRIHETEN”!!!
  Löfven, ”vi såg det inte komma”, eller?

  • Ja, absolut!

   Vi måste nå människor i vår omgivning – släkt, grannar, vänner, bekanta – människor, som har gott omdöme och är kloka – och som vet att vi är det också.

   Det är oerhört viktigt nu inför dessa planerade mass-vaccinationer med DNA-förändrande vacciner.

   Vi som är aktiva sökare av sann information måste föra den vidare! Det räcker inte att enbart skriva om det som är sant på alternativa nyhetskanaler, så länge de inte läses av väldigt många. Här på nyhetstidningen Newsvoice finns enormt mycket viktig SANN information samlad. Vi behöver SPRIDA kunskapen om det i vår närmaste omgivning.

   Bäst är att skicka personliga mail, anser jag. Sociala medier går inte att använda, eftersom de saboterar allt som inte ingår i deras filtrerande verksamhet.

   Naturligtvis ska vi även TALA med människor i vår omgivning, men det kan vara svårt att få gensvar, eftersom många ännu inte insett hur grundlurade vi alla blivit av auktoriteter inom massmedia och officiella kanaler.

   Men vi ska inte ge upp!

   “Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo.”
   ( Droppen urholkar stenen, ej genom sin tyngd, utan att ständigt falla.)

   Och som läget är nu, så kanske det räcker med “några droppar” för att insikten ska börja växa.

   Den så kloke Björn Afzelius fantastiskt fina låt “Landet Bortom Bergen” avslutas med orden:

   “VI SKA GRÄVA DÄR VI STÅR!”

   • Klistermärken på stan som gör folk nyfikna? På bibliotek, kommunhus och systembolaget t ex! En samlande symbol för sanningsrörelsen kanske vore på tiden? Ett överkryssat munskydd, tillika spruta och några andra symboler? Kanske något tryckeri i någons vänkrets kan trycka upp till självkostnadspris?

  • Jo visst pips det i Sverige också , just precis nu faktiskt.

   Det är allvar nu och vi med huve´t på skaft måste börja agera , det går inte att vänta på att massorna ska vakna , då är det med största säkerhet för sent.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *