Våldsamma protester mot coronarestriktioner i London

7
1126

VÄRLDEN. Minst 150 personer arresterades när demonstranter mot coronarestriktioner marscherade i London och samtidigt trotsade polisens varningar. Bilder visar att polisen hårda metoder när de konfronterar demonstranter.

Stora folkmassor utan munskydd samlades i centrala London på lördagen för att protestera mot repressiva restriktioner för Covid-19. Demonstranterna anser att lockdowns skadar mer än coronaviruset.

Våldsamma protester mot coronarestriktioner fortsätter runt om i världen, i många länder och städer. Massmedierna anklagas för att ignorera rapportering om demonstrationerna och deras syfte.

Text och översättning: NewsVoice | Video: Ruptly.com | Textkälla: RT.com

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
0 0 rösta
Artikelbetyg
Prenumerera
Notify of
guest
7 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Torbjörn Sassersson red.
Admin
4 månader sedan

Fransmännen har nu börjat attackera banker som detta försök att tända eld på Franska banken i natt.

Erik Forsman
Erik Forsman
Gäst
4 månader sedan

I Sverige hörs inte ett pip.

Hur går vi vidare? Någon om har förslag?

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Erik Forsman
4 månader sedan

Ja, absolut!

Vi måste nå människor i vår omgivning – släkt, grannar, vänner, bekanta – människor, som har gott omdöme och är kloka – och som vet att vi är det också.

Det är oerhört viktigt nu inför dessa planerade mass-vaccinationer med DNA-förändrande vacciner.

Vi som är aktiva sökare av sann information måste föra den vidare! Det räcker inte att enbart skriva om det som är sant på alternativa nyhetskanaler, så länge de inte läses av väldigt många. Här på nyhetstidningen Newsvoice finns enormt mycket viktig SANN information samlad. Vi behöver SPRIDA kunskapen om det i vår närmaste omgivning.

Bäst är att skicka personliga mail, anser jag. Sociala medier går inte att använda, eftersom de saboterar allt som inte ingår i deras filtrerande verksamhet.

Naturligtvis ska vi även TALA med människor i vår omgivning, men det kan vara svårt att få gensvar, eftersom många ännu inte insett hur grundlurade vi alla blivit av auktoriteter inom massmedia och officiella kanaler.

Men vi ska inte ge upp!

“Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo.”
( Droppen urholkar stenen, ej genom sin tyngd, utan att ständigt falla.)

Och som läget är nu, så kanske det räcker med “några droppar” för att insikten ska börja växa.

Den så kloke Björn Afzelius fantastiskt fina låt “Landet Bortom Bergen” avslutas med orden:

“VI SKA GRÄVA DÄR VI STÅR!”

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  Hans Dahl
4 månader sedan

Klistermärken på stan som gör folk nyfikna? På bibliotek, kommunhus och systembolaget t ex! En samlande symbol för sanningsrörelsen kanske vore på tiden? Ett överkryssat munskydd, tillika spruta och några andra symboler? Kanske något tryckeri i någons vänkrets kan trycka upp till självkostnadspris?

Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
Reply to  Erik Forsman
4 månader sedan

Jo visst pips det i Sverige också , just precis nu faktiskt.
https://bakomkulisserna.biz/2020/11/28/mandagen-den-30-november-2020-kl-13-00-samlas-vi-i-arstaberg-vid-pressbyran-i-stockholm/

Det är allvar nu och vi med huve´t på skaft måste börja agera , det går inte att vänta på att massorna ska vakna , då är det med största säkerhet för sent.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
Gäst
4 månader sedan

Äntligen börjar medborgarna förstå att man använder ett ”kines-virus” för att ta ifrån oss ”FRIHETEN”!!!
Löfven, ”vi såg det inte komma”, eller?

Zoéline Safonenkova
Zoéline Safonenkova
Gäst
4 månader sedan

Bra att folket vaknar och fattar det utstuderade totalitära vanvettet över en egentlig bevisad vanlig säsongsinfluensa!!! Corona=common cold enligt encyklopedi 1989. Folk dör varje dag så vad är det som är så märkligt med något som ingen tidigare har ifrågasatt??? Varför är det ingen statistik på födslarna i vår värld samtidigt för??? Fundera på detta vet jag. Tja kan det bero på att den vanliga individen INTE tänker på att det andra år INTE förs statistik på detta med dödsfallen i media som det numer gör??? Folk dör av ålder de dör av olika sjukdomar de dör av mord de dör av trafikolyckor osv. När vi logiskt tänkande kollar in statistik ifrån olika år innan i år så ser vi att det har dött fler i den s k säsongsinfluensan åren innan i år. Hmmm… Så varför denna hysteri då för och konstiga krav på munskydd vi vet skadar vår egen andning bl a och många dödsfall bland små barn ja bebisar har rapporterats ha kvävts PGA munskydden!!! Öhhh!!!??? Detta är ju inte sunt nånstans förstår vi ju så självklart att människor i vår värld demonstrerar EMOT något helt ologiskt som påtvingas dem helt omänskligt av de som ANSER att de ska bestämma över en hel värld av miljarder invånare ??? Detta är verkligen MAKTMISSBRUK av högsta graden innan de totalitära visar sina EGENTLIGA syften med detta påhitt. Varför uppmuntras det inte med att dricka honungsvatten c-vitamin och ingefära samt vitlöksdryck vilket det uppmuntras till andra år när det handlar om att kurera förkylningar? Varför tjatas det om vacciner för när vi som VET vad dessa innehåller och via statistiken genom årtionden har bevisats attackera och försvaga immunförsvaret istället för som patentägarna säger att det stärker detta immunsystem vi har vilket det bevisligen alltså inte gör alls??? VEM VILL MÄNSKLIGHETEN SÅ ILLA NÄR VI HAR BEVISEN SÅ TYDLIGT ATT VACCIN ÄR VANVETT??? Tja, tiden visar mer och mer att när poliser agerar som de gör emot människor när detta med coronans överlevnadschans är 99% och avslöjat ICKE DÖDLIGT ALLS för individer med starkt immunförsvar, då borde ALLA medmänskliga INSE att… Read more »