Rudy Giuliani: Här är Biden-brotten som massmedia censurerar

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 2 november 2020
- NewsVoice redaktion
Rudy Giuliani Commons Sense, 30 okt 2020.

VÄRLDEN. Advokaten och den tidigare borgmästaren i New York Rudy Giuliani har sett innehållet i Hunter Bidens laptop och han har grävt djupt. Giuliani  sammanfattar Biden-brotten, som massmedia i USA valt att inte redovisa. Han uppmanar amerikanarna att inte välja Joe Biden och de ”vänsterextremistiska demokraterna” i valet den 3 november 2020.

Text: Torbjörn Sassersson

Rudy Giuliani betraktar Biden-brotten som RICO-fall, dvs som brottsfall som handlar om Racketeer Influenced and Corrupt Organizations. Giuliani räknar upp fem exempel på brott, som han säger har begåtts av Biden-familjen.

Hunter Biden blev mutad av företaget Burisma Holdings Limited som är ett holding-bolag för en grupp energiproduktionsbolag i Ukraina. Företaget ägs av Mykola Zlochevsky som Giuliani beskriver som en maffiaboss. Zlochevsky flydde landet efter att han stulit 5 miljarder dollar från Burisma. I samförstånd med den tidigare presidenten Petro Oleksijovytj Porosjenko återvände Zlochevsky till Ukraina.

Giuliani menar att Joe Biden vid tillfället var Ukrainas mest maktfullkomliga person i Ukraina. Barack Obama hade tilldelat Biden uppdraget att sköta Ukrainas ekonomi, statskassa som var helt tömd. USA hade på grund av att Ukraina kraschat sin ekonomi möjligheten att kontrollera Ukraina och pengaflöden till landet. Joe Biden tog in sin son Hunter Biden för ett ”no show job” (han behövde inte ens besöka Ukraina eller veta något om energiindistrin) där han kunde lyfta en dryg lön. Giuliani säger att Hunter var oanställbar efter att han satt ett företag i konkurs och kastats ut från US Navy där han testats positivt för kokainmissbruk. Han var endast anställbar av en ukrainsk gangster, säger Giuliani. Joe Biden satte honom i en situation där hans kokainmissbruk bara skulle förvärras.

”The father put him in a position that no decent father would ever do” … ”You don’t do this to your children just because your are so darn greedy to get money”.

Biden-familjen fick runt 14 miljoner dollar i mutor för sina affärer i Ukraina, säger Giuliani. Joe Biden ska sedan ha erkänt att han ska ha krävt av Porosjenko att han skulle göra sig av med åklagaren som var utsedd för att åtala ansvariga i Burisma Holdings om Ukraina skulle få 1 miljard dollar i lånegaranti för att sätta landet på fötter igen. Zlochevsky mutade helt enkelt Joe Biden med 14 miljoner dollar för att få bort åklagaren i domstolsfallet mot Burisma, säger Giuliani som uppger att straffet för Joe Biden i en RICO-rättegång skulle bli minst 15 års fängelse.

Guiliani fortsätter att berätta om hur Joe Biden får ansvar (pointman) för husbyggprojekt i Irak trots att varken Joe eller James Biden vet något om byggindustrin. I ett annat projekt ska miljardärskan Yelena Baturina i Ryssland ha mutat Hunter Biden med nära 4 miljoner dollar, men det framgår inte vad Baturina egentligen betalade för. Jon GreenbergPolitifact undersökte uppgiften om Biden-familjen fick dessa pengar, men kan varken dementera eller bekräfta det. Undersökningen redovisas i artiklen: ”Examining Trump claim that Hunter Biden got $3.5 million from wife of Moscow ex-mayor”.

Rudy Giuliani fortsätter att berätta hur Kina har utnyttjat Joe Biden för sina egna geopolitiska mål, något som NewsVoice tog upp mer detaljerat i artikeln: ”Sexfällor, spionage, mutor, mediakontroll – Så ska Kina splittra USA”.

Giuliani uppger i slutet av videon, att han har ett RICO fall med fem åtalspunkter redo för Hunter och Joe Biden. Han uppmanar amerikanska väljare att inte satsa på Demokraterna i valet den 3:e november 2020. Se den sista delen av videon för ytterligare detaljer.

Text: Torbjörn Sassersson

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq