Sharon Stone: Män måste förstå vad äkta kraftfullhet och maskulinitet innebär

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 1 november 2020
- NewsVoice redaktion
Sharon Stone gästade Drew Barrymore Show den 14 okt 2020. Foto: Eget verk.

NOTERAT. I en intervju med Drew Barrymore säger Sharon Stone (62) att hon fått nog av att gå ut med nya män. Hon trivs bättre med vänner och familj. Hon har tröttnat på mäns oärlighet och spel. Stone säger att män och kvinnor generellt inte är på samma plats, att män inte har samma mognad som kvinnor i känslomässiga relationer.

Drew Barrymore frågar om Stone försöker uppfostra sina söner att mogna till att bli jämlika med kvinnor avseende IQ och EQ (emotionell intelligens). Stone menar att pojkar och män i världen idag är osäkra på sig själva för att det finns missförstånd om hur de ska relatera till kraftfullhet, maskulinitet och position.

När intervjun börjar bli intressant, avslutas den. Kommentarsfältet nedan är dock öppet.

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Sharon Stone
Stöd NewsVoice 2024
  • Den radikala Vänsterliberala rörelsen har feminiserat män i Sverige i så stor grad att de är osäkra och inte längre vet hur de ska bete sig med kvinnor. En tråkig utveckling för båda könen.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *