Trumps advokat: Det finns omfattande bevis på valfusk i USA-valet

8

VÄRLDEN. Sidney Powell är en advokat som arbetar för Donald Trumps jurist-team. Hon intervjuades den 14 november 2020 av Lou Dobbs på Fox News. Powell säger: “I’m going to expose every one of them” och menar att det finns mycket säkra och omfattande bevis på att USA-valet 2020 stals från Trump genom kriminella metoder.

“Sidney Katherine Powell is a US attorney from North Carolina who served as an Assistant United States Attorney for 10 years before establishing her own private practice in Dallas, Texas. She is best known for successful appellate reversals, for prosecuting Jimmy Chagra in 1979 and for representing General Michael Flynn in 2019 and President Donald Trump in 2020. In the weeks after the 2020 election, she joined Trump’s legal team to challenge the results.” – Wikipedia

Text: NewsVoice

Relaterat

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

8 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Denny Abrahamsson
Denny Abrahamsson
Gäst
17 november 2020 kl 05:22

Sidney Powell vill ha bort chief justice Roberts om han bromsar utredningen om valfusk. Roberts är en Deep State domare tillsatt av president Bush och motståndare till Trump

Sture Blomberg
Sture Blomberg
Gäst
16 november 2020 kl 17:07

För dem, som fortfarande tvivlar på det omfattande valfusket från demokraternas sida i USA-valet skulle jag vilja visa i detalj hur detta syns tydligt för den som vill se. I en twitterlänk från Tyrael redovisa ett TV-reportage där man visar på valfusket. I del 2 av denna video ser man vid tidpunkt 0,28 hur Biden på dataskärmen plötsligt får 138.339 röster mer utan att någonting ändras för Trump eller för någon annan kandidat. Det är dessa röster som i Michigan kommer in på natten kl 04.00 med 3 skåpbilar från utanför staten när alla valarbetare och observatörer skickats med beskedet att rösträkningen är avslutad. Det var den alltså inte. Allt detta är twittrat till Donal Trump, Eric Trump, Michael Flynn samt Rick Grenell.
https://twitter.com/Tyrael2020/status/1326751422457712643

Denny Abrahamsson
Denny Abrahamsson
Gäst
16 november 2020 kl 09:51

Vill bara tipsa om en bra Youtubekanal

Anders Wiman
Gäst
15 november 2020 kl 20:38

Riktigt tillfredsställande att en tungviktare Sidney Powell tar sig an detta kriminella valfusk.
Vi hade något liknande valfusk i vårt land 2018. Men Jimmie är inte Donald, tyvärr. Så här är vi nu två år senare och konsekvenserna kan väl inte ha undgått någon med hedern i behåll.

Sture
Sture
Gäst
Reply to  Anders Wiman
16 november 2020 kl 15:49

Det finns en uppföljning på denna intervju med Maria Bartiromo, som är mycket mera omfattande. De har nu så mycket material om valfusk att det spränger alla gränser. Sidney Powell talar om hundratusentalet anmälningar om valfusk i alla möjliga former. Samtidigt har hundratals datakunniga hört av sig för att i detalj gå igenom materialet på servrarna. Personligen tror jag att detta kommer att släppas redan innan novembers utgång.

Kent Pettersson
Kent Pettersson
Gäst
15 november 2020 kl 20:30

Används Dominion i svenska val också? Minns hur SD:s siffror sjönk dramatiskt efter att Valmyndighetens system legat nere en stund.

Pia Hopkins
Pia Hopkins
Gäst
Reply to  Kent Pettersson
16 november 2020 kl 10:24

Skulle inte förvåna mig. Det finns alldeles för många likheter. Kanske något vi borde ta reda på innan nästa val.

Torbjörn Sassersson red.
Admin
15 november 2020 kl 20:25

Och här har vi superkvinnan som kan se till att rättvisa skipas i USA:

Konservativa Amy Coney Barrett blir högsta domare i USA:s högsta domstol

https://newsvoice.se/2020/09/amy-coney-barrett-hogsta-domstolen/