Trumps advokat: Det finns omfattande bevis på valfusk i USA-valet

publicerad 15 november 2020
- av NewsVoice
Lou Dobbs och Sidney Powell, nov 14, 2020. Foto: Fox News

VÄRLDEN. Sidney Powell är en advokat som arbetar för Donald Trumps jurist-team. Hon intervjuades den 14 november 2020 av Lou Dobbs på Fox News. Powell säger: “I’m going to expose every one of them” och menar att det finns mycket säkra och omfattande bevis på att USA-valet 2020 stals från Trump genom kriminella metoder.

“Sidney Katherine Powell is a US attorney from North Carolina who served as an Assistant United States Attorney for 10 years before establishing her own private practice in Dallas, Texas. She is best known for successful appellate reversals, for prosecuting Jimmy Chagra in 1979 and for representing General Michael Flynn in 2019 and President Donald Trump in 2020. In the weeks after the 2020 election, she joined Trump’s legal team to challenge the results.” – Wikipedia

Text: NewsVoice

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Sidney Powell vill ha bort chief justice Roberts om han bromsar utredningen om valfusk. Roberts är en Deep State domare tillsatt av president Bush och motståndare till Trump

 • För dem, som fortfarande tvivlar på det omfattande valfusket från demokraternas sida i USA-valet skulle jag vilja visa i detalj hur detta syns tydligt för den som vill se. I en twitterlänk från Tyrael redovisa ett TV-reportage där man visar på valfusket. I del 2 av denna video ser man vid tidpunkt 0,28 hur Biden på dataskärmen plötsligt får 138.339 röster mer utan att någonting ändras för Trump eller för någon annan kandidat. Det är dessa röster som i Michigan kommer in på natten kl 04.00 med 3 skåpbilar från utanför staten när alla valarbetare och observatörer skickats med beskedet att rösträkningen är avslutad. Det var den alltså inte. Allt detta är twittrat till Donal Trump, Eric Trump, Michael Flynn samt Rick Grenell.
  https://twitter.com/Tyrael2020/status/1326751422457712643

 • Riktigt tillfredsställande att en tungviktare Sidney Powell tar sig an detta kriminella valfusk.
  Vi hade något liknande valfusk i vårt land 2018. Men Jimmie är inte Donald, tyvärr. Så här är vi nu två år senare och konsekvenserna kan väl inte ha undgått någon med hedern i behåll.

  • Det finns en uppföljning på denna intervju med Maria Bartiromo, som är mycket mera omfattande. De har nu så mycket material om valfusk att det spränger alla gränser. Sidney Powell talar om hundratusentalet anmälningar om valfusk i alla möjliga former. Samtidigt har hundratals datakunniga hört av sig för att i detalj gå igenom materialet på servrarna. Personligen tror jag att detta kommer att släppas redan innan novembers utgång.

 • Används Dominion i svenska val också? Minns hur SD:s siffror sjönk dramatiskt efter att Valmyndighetens system legat nere en stund.

  • Skulle inte förvåna mig. Det finns alldeles för många likheter. Kanske något vi borde ta reda på innan nästa val.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *