“Trump Accountability Project” – Trumpmänniskor svartlistas – Ska inte få jobb

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 12 november 2020
- NewsVoice redaktion
Demokraten Hari Sevugan. Foto: MSNBC

KONTROVERSIELLT. “Trump Accountability Project” (TAP) är en svartlista för alla som arbetat inom Trump-administrationen. Den katalogiserar personer som gjort: anti-LGBTQ-uttalanden, som uttryckt “skadlig retorik”, utfört diskriminerande och andra icke önskvärda handlingar under ledning av president Donald Trump.

Målsättningen är att förhindra dessa personer att någonsin få jobb igen inom en presidentadministration eller på höga beslutsfattande positioner.

Demokraten Hari Sevugan. Foto: MSNBC
Demokraten Hari Sevugan. Foto: MSNBC

Projektet startades av demokraten Hari Sevugan som är en tidigare talesperson för Obama-administrationen. En annan inblandad person är demokraten och kongressledamoten Alexandra Ocasio-Cortez som efterlyser ett arkiv på alla Trump “sycophants” och hoppas att dessa personers tweets, foton och texter raderas i sociala medier.

Källa: Hari Sevugan, tweet

En anställd i Vita huset är upprörd över initiativet. Denne säger i en intervju till Politico:

“Den typen av retorik är skrämmande när du har 70 miljoner amerikaner som har röstat på denne president. Det kanske börjar med medarbetare till Trump, men vad händer om de vill gå längre?”

Andra personer i Vita Husets administration är inte speciellt oroliga. De menar att folk glömmer och att TAP kan slå tillbaka mot Demokraterna.

Dinesh Joseph D’Souza som är en politisk kommentator på Fox News säger att det är typiskt Demokraterna att ha svarta listor på sina meningsmotståndare.

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Detta påminner mig om ett annat svartlistning från 30 talet fast då man skrev ingen speciell lista istället använde man David kärnan på alla motståndare till dåvarande makteliten.DETTA ÄR INTE ANNORLUNDA och kommer inte heller sluta annorlunda. Det kallas FEMA KAMP om jag mins rätt. @ Ann Mari, enligt gamla grekerna eller romare man får aldrig skylla på folket. Det är inte folket är fel på. Det är de landsförrädare som de kallar Deep State som är den stora problemet överallt i välden. Det är de med Soros, Gates,Klaus Schwab m.m. som driver folket till galenskap genom idioter som denna Hari Sevugan m.m. Det blir ingen nice end.

  • Tänk om vi skulle få applicera detta på svensk administration? Folktomt i alla offentliga byggnader om alla socialister/kommunister skulle stämplas!!!

  • Trump har bara kommit till “uppvärmningen” so far. Han är på väg att “Dränera Träsket” och i detta träsk finns det så många fula fiskar och vi, i Sverige, är inte oskyldiga. De som “verkar utan att synas” har varit med väldigt länge och har haft försprång i o m tillgång till avlyssning över 180 länder.
    Carl Norberg.se ,De Fria. Är väldigt insatt i dessa träskvarelser, att kalla dem för människor går inte.

  • Ja, “går det så går det” – nice try! Varje tugga är en vinst. Kanske blir det bakslag, kanske inte. Ska vi gissa att frontfigurerna är uppbackade av Soros? Flertalet aktivister har ingen aning om trådarna som styr deras handlingar, och inser inte att det är de som får bära konsekvenserna – om det alls blir några. Mycket lämplig insats nu när medborgarlönen står för dörren. Kanske ingen medborgarlön till Trumps registrerade anhängare?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *