Lars Bern: Trump försökte bryta globalisternas makt i världen

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 10 november 2020
- NewsVoice redaktion
Lars Bern, 10 dec 2019, Hedemoratäppan, Sthlm. Foto: T. Sassersson, NewsVoice.se
Mikael Willgert och Lars Bern 19 maj 2019. Foto: SwebbTV.se
Mikael Willgert och Lars Bern 19 maj 2019. Foto: SwebbTV.se

GEOPOLITIK. Lars Bern intervjuades idag av Mikael Willgert på SwebbTV. Bern anser att globalistmakten under en längre period förskjutits alltmer från nationella parlament över till världens absolut mest förmögna personer och några hundra av de största företagen och bankerna, något som accelererat under coronakrisen.

Det positiva med Trump som president var hans försök att bryta mot globalismen och flytta över den politiska tyngdpunkten till de nationella intressena. Därmed skulle demokratin stärkas, anser Bern.

Det som skapat gemenskap hos Trumps opponenter har varit deras gemensamma hat, men detta eniga hat mot Trump har knappast gynnat USA eller världen, menar Bern.

“Trump har haft en oförmåga att bygga upp ett stabilt och vinnande lag omkring sig. När han nu blivit utsatt för vad som ser ut att vara ett riggat val skulle han behövt ett starkt team runt sig. Att han inte har det gör att hans möjligheter att vända detta, är väldigt små. Det är tragiskt, inte bara för Trump utan för hela USA”, sammanfattar SwebbTV.

Läs en längre sammanfattning på SwebbTV


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Är inte så säker på att Trump gjort ngt fel eller är dålig lagbyggare. Tycker inte att han är ngn narcissist i dess dåliga bemärkelse. Tror hans karaktär är helt rätt för rollen. Och jag tror inte han är själv i det här. Att valfusket och medias roll blir tydlig är viktigt för att göra den stora massan mer medvetna om hur saker är.

  Om anklagelserna om valfusk stämmer och CIA är involverade genom “datormanipulationen” har man nu möjlighet att sätta ljuset på underrättelsetjänsternas roll och sanna verksamhet och vem/vilka de jobbar för.

  Har man bevis för allt valfusk och det räcker för att vända valet kan det nog se helt rätt ut i slutändan.

 • Känsla och karaktärsdrag? Vad har det med politik att göra. Fråga vilken svensk socialist som helst.
  Makten att kuva en befolkningen är ett och allt!!!
  Vad är “ALLEMANSRÄTT”?

 • Vet inte om det är så som Lars vill göra gällande: detta med att bygga lag? För det första har Trump betydligt mer erfarenhet än Lars i rollen som företagsledare och borde ha lärt sig läxan mycket tidigt. Har själv gjort misstaget att inte bygga ett lag (dränerare makten runt min egen plattform – inte fungerar vidare bra) och vet dessutom hur svårt det är att bygga ett lag. Det handlar om att kunna människor och att veta vilka man bör ha med sig i teamet samt få dom att samarbeta. Antigen för en större sak eller ide eller för att de vill göra karriär. Här gäller balansgången i rollen som ledaren, för att förbli ledare, att verka som en inspiratör och vara en förebild, och få alla att dra åt rätt håll men även kunna läxa upp det svarta fåret, när denna går för långt (viktigt att ha ett svart får i varje tema, om inte annat så just för den pedagogiska biten att alla då vet var gränserna går) samt att dela ut olika delar av informationen till olika parter men se till att endast du har alla delar sammalt själv, och kan se hela kartan.

 • En likartad analys här: https://censoredbyjack.com/watch?id=5fa98d240ad7422090a19378 Men visst är Lars Berns poäng viktig. I och med att Trump har stora narcissistiska drag så istället för att bygga upp en kraftfull regering med många starka namn som stod tillsammans, så höll Trump borta de som hade intern konstruktiv kritik. Likadant vägrade länge Trump att ta till sig de alternativmedia som finns med goda rådgivare. Exempelvis så fick ju Fauci alltför länge cirkulera runt i Vita Huset.
  Men OK Facit finns inte än. Nu rullar en rättslig process igång som ska avgöra hur man verkligen röstade i USA.

 • Jag brukar gilla Lars Berns analyser & åsikter.
  Men här är han helt ute och cyklar. Hur många har hört en publik på över 58.000 (Pennsylvania) skrika
  “We Love You”? 4 more years.. Så var det på alla Hans Rallys.

  Trump blev tillfrågad om han ville ta presidentrollen eftersom han inte går att köpa som alla andra.
  Han var ingen slipad, korrupt politiker men hade god kännedom om vilka som var involverade i “The Swamp”.
  När han tillträdde insåg de att det var betydligt värre än de hade trott från början. Det märker man när man börjar forska runt bland de man lyssnar på & de som har jobbat med honom. Fyra år är ingenting, ändå har han hunnit med en hel del. Det finns ett antal kändisar i Hollywood som kliver omkring med benstöd, för att dölja en fotboja. Vad jag har hört från de som har kontakt på insidan, är att nu plockas det in folk.
  För att inte tala om detta enorma bedrägeri från Demokrater och vissa Republikaner i valet. Den korrupta Ondskan finns på bägge sidor. Nu var Trumpadministrationen smarta, det sägs att det var Trump själv som kom på detta med spårbar vattenstämpel på alla ledaga valsedlar och med ett nytt smart system som gick parallellt med det som Demokraterna hade programmerat så kunde de direkt se vilka som var äkta, vilka som var döda, vilka som vad djur osv. Det var inget Demokraterna fick veta förrän i sista stund. De fick helt enkelt exponera sitt egna valfusk. Tydligen har den Kinesiska Ambassaden i Huston tryckt upp 1 miljon av de falska valsedlarna åt Demokraterna (det är vad som påstås) resten kommer från olika.
  Trump fick 71 miljoner personröster enligt Quantom Votum System, det nya som hamnar under det nya systemet.
  Trumps strategi är att visa vad motståndarna gör. Exponera. Det är exakt vad han gör. Han ligger minst 5 steg före alla andra.
  Ingenstans kan man heller läsa att han har räddat 100.000-tals barn från Pedofiler & Trafficking.
  Han har gjort så otroligt mkt men pressen fokuserar på att håna.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *