Lars Bern: Trump försökte bryta globalisternas makt i världen

publicerad 10 november 2020
- av NewsVoice
Lars Bern, 10 dec 2019, Hedemoratäppan, Sthlm. Foto: T. Sassersson, NewsVoice.se
Mikael Willgert och Lars Bern 19 maj 2019. Foto: SwebbTV.se
Mikael Willgert och Lars Bern 19 maj 2019. Foto: SwebbTV.se

GEOPOLITIK. Lars Bern intervjuades idag av Mikael Willgert på SwebbTV. Bern anser att globalistmakten under en längre period förskjutits alltmer från nationella parlament över till världens absolut mest förmögna personer och några hundra av de största företagen och bankerna, något som accelererat under coronakrisen.

Det positiva med Trump som president var hans försök att bryta mot globalismen och flytta över den politiska tyngdpunkten till de nationella intressena. Därmed skulle demokratin stärkas, anser Bern.

Det som skapat gemenskap hos Trumps opponenter har varit deras gemensamma hat, men detta eniga hat mot Trump har knappast gynnat USA eller världen, menar Bern.

"Trump har haft en oförmåga att bygga upp ett stabilt och vinnande lag omkring sig. När han nu blivit utsatt för vad som ser ut att vara ett riggat val skulle han behövt ett starkt team runt sig. Att han inte har det gör att hans möjligheter att vända detta, är väldigt små. Det är tragiskt, inte bara för Trump utan för hela USA", sammanfattar SwebbTV.

Läs en längre sammanfattning på SwebbTV