Tusentals samtal från hela USA flaggar för valfusk – Var är polisen – Var är massmedia?

4

USA-VALET. Vi får in tusentals samtal från hela landet om misstänkt valfusk, skriver Project Veritas. Det fall som redovisas i denna video ovan upptäcktes av Veritas egen journalist. “Where are the other reporters? Where are the police?”, frågar Veritas grundare James O’Keefe.

Project Veritas-journalister hittade på torsdagen rivna valsedlar i en papperskorg utanför en vallokal. Det är i strid med Pennsylvanias lagar och även federal lag. Förstörda valsedlar borde ha varit en del av rösträkningen, uppger Veritas.

“De kastades inte bara ut, utan någon slet också sönder valsedlarna för hand.”

Tom Freitag, chef för Bucks County Board of Elections, bekräftade för en Project Veritas-journalist att de förstörda valsedlarna inte borde ha kastats, men samtidigt att dessa valsedlar inte kan vara en del av en omräkning, eftersom de kastats i soporna.

Trump-anhängare tog sig under lördagen ut på gatorna i Georgia, Pennsylvania och Michigan i protest mot valresultatet. Medborgare i dessa “slagfältsstater” har översvämmat gatorna, håller Trump-Pence-skyltar och ropar: “fyra år till”. De sa att massmedierna har korat vinnare för tidigt, skriver One America News Network.

Text: NewsVoice | #USAvalet2020

Relaterat

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

4 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Mats Jangdal
8 november 2020 kl 17:55

Lång twittertråd, om den finns kvar, som hävdar att republikanerna övervakade fusket i realtid. Stämmer det blir inte Biden president.
https://twitter.com/tom2badcat/status/1325124411763126273

Samuel af UgglasD
Samuel af Ugglas
8 november 2020 kl 11:07

Precis som i Sverige. Svenska folket eller svenska domstolar fick aldrig en chans att avgöra om valet 2018 blev ett rent fuskval.
Ungefär som fallet med ESTONIA, vad har våra genomkorrupta politiker att dölja? Lögner förstås!

Ulf ClaréusD
8 november 2020 kl 08:58

SR P1 sa nyligen: “Joe Biden är USA:s nästa president …”. Dom sa inte att han vann valet! – Kanske klokt av Agit-Prop.se, eller?
Från och med nu, kommer Stockholms Byråkratin (alltså namnet på den genomkorrupta svenska maktstaten) ytterst sällan prata om 2020 års presidentval i USA, eller yttra minsta lilla tvivel om att det gick rätt till [text om 911 raderad, off topic]

[text om judarna raderad, off topic]

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  Ulf Claréus
9 november 2020 kl 21:12

Som med de avlidna med Covid, inte av Covid. Det handlar om att inte ljuga, utan om att inte säga sanningen.