Tusentals samtal från hela USA flaggar för valfusk – Var är polisen – Var är massmedia?

publicerad 8 november 2020
- av NewsVoice
Foto: Project Veritas

Vi får in tusentals samtal från hela landet om misstänkt valfusk, skriver Project Veritas. Det fall som redovisas i denna video ovan upptäcktes av Veritas egen journalist. “Where are the other reporters? Where are the police?", frågar Veritas grundare James O’Keefe.

Project Veritas-journalister hittade på torsdagen rivna valsedlar i en papperskorg utanför en vallokal. Det är i strid med Pennsylvanias lagar och även federal lag. Förstörda valsedlar borde ha varit en del av rösträkningen, uppger Veritas.

"De kastades inte bara ut, utan någon slet också sönder valsedlarna för hand."

Tom Freitag, chef för Bucks County Board of Elections, bekräftade för en Project Veritas-journalist att de förstörda valsedlarna inte borde ha kastats, men samtidigt att dessa valsedlar inte kan vara en del av en omräkning, eftersom de kastats i soporna.

Trump-anhängare tog sig under lördagen ut på gatorna i Georgia, Pennsylvania och Michigan i protest mot valresultatet. Medborgare i dessa "slagfältsstater" har översvämmat gatorna, håller Trump-Pence-skyltar och ropar: "fyra år till". De sa att massmedierna har korat vinnare för tidigt, skriver One America News Network.

Text: NewsVoice | #USAvalet2020

Relaterat