Giuliani: Valmaskinen Dominion och 100,000-tals falska valsedlar tippade USA-valet

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 13 november 2020
- NewsVoice redaktion
Lou Dobbs (foto: Fox News) och Rudy Giuliani (eget verk)
Lou Dobbs (foto: Fox News) och Rudy Giuliani (eget verk)
Lou Dobbs (foto: Fox News) och Rudy Giuliani (foto, eget verk, Rudy Giuliani Common Sense)

VÄRLDEN. Trumps avdokat Rudy Giuliani säger i en intervju på Fox News med Lou Dobbs att hans uppdrag är att granska ett omfattande valfusk som genomförts under USA-valet. Han uppger att bevisen är mycket omfattande på att det skett ett avancerat valfusk där valmaskinen Dominion har spelat en central roll.

Text: NewsVoice, uppd kl 23:14, 16 nov | Direktlänk till video på Fox News Business. Foto: Rudy Giuliani Common Sense

Två amerikanska delstater som har en avgörande roll i valet är Michigan och Pennsylvania. Giuliani säger att de funnit 623,000 olagliga röster i Pennsylvania och 320,000 olagliga röster i Michigan.

Giuliani nämner ett huvudvittne, en kvinna som är demokrat i Michigan, med 30 års erfarenhet av valarbete. Denne uppger att hon fick träning i tekniskt valfusk redan i september. Vittnet ska ha sagt att 100,000 valsedlar för Biden kom in kl 4 på morgonen efter att personal slutat räkna valsedlar. Lastbilar med registreringsnummer från andra delstater levererade valsedlar.

Samtliga röster var för Joe Biden, och alla såg ut att vara falska, säger Giuliani, som adderar andra exempel på misstänkt valfusk tex att det inte fick förekomma republikaner i vallokalerna, vilka har rätt närvara för att kontrollera valarbetarnas rutiner. Denna utestängning ska ha skett i minst 10 städer.

“This was a stolen election”, Rudy Giuliani.

Rudy Giuliani säger att samma mönster utspelade sig i delstaterna: Arizona, Georgia, Nevada och Wisconsin med flera och det rör sig om delstater som samtliga använder sig av Dominion Voting Systems. Andra delstater använder andra valmaskiner.

Bethany Blankley skriver i artikeln: “Officials raised concerns for years about security of US voting machines, software systems” för Washington Examiner att dataexperter vid Texas Secretary of State och Attorney General’s Office förkastat Dominion för att systemet inte ens klarar av att möta en grundläggande säkerhetsstandard.

Dominion Voting Systems är ett kanadensiskt företag baserat i Denver. Rudy Giuliani säger att Dominion inte bara kan hackas utan att det även finns andra omständigheter som är viktiga att känna till, vilket har att göra med ägarstruktur, företagsrelationer (se Smartmatic.com) och historik.

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Svårt att bedöma nu om det finns bevis för valfusk eller inte. Inga stora medier förutom Fox News rapporterar om valfusket som en möjlighet alla andra kallar anklagelserna för ogrundade.

  “Executive Order on Imposing Certain Sanctions in the Event of Foreign Interference in a United States Election.” Den EO som Trump lade i november 2018 uppger några källor bla Natural News (Mike Adams) kan få betydelse framöver då misstankar mot Dominion finns och att det använts för att manipulera röster i valet från servrar utomlands.

  Artikeln i Natural News https://www.naturalnews.com/2020-11-13-2020-election-took-place-under-a-trump-declared-national-emergency.html

  Vi får se hur det går blir intressant att följa.

 • Vi behöver bara gå tillbaka till våra egna två sista val för att se märkligheter i valet. 2014 hade flera valdistrikt bra bit över 100% valdeltagande enligt valmyndighetens egna webbsida. 2018 släcktes hela rösträkningen ner i direktsändning och återkom efter en stund med väldigt annorlunda siffror för SD. I nuläget har delar av sossarnas valboskap upp till 40 identiteter per pers !! Dessutom kan icke medborgare fortfarande rösta i svenska val !!! Det är väldigt naivt att tro våra val sker på ärligt sätt och har troligen så varit i decennier. Ser man på vilka som deltar på Bilderbergmötena så har det en slående koppling till vem som sen blir statsminister. Så numer verkar det vara av noll betydelse om det är högervinge eller vänstervinge, de sitter på samma korrupta jävla gam ändå. Vi har verkligen inget rejält parti i landet som arbetar för folket längre. Så varför inte lägga ner hela det politiska systemet så kan Wallenberg co sköta allt mer officiellt. I nuläget verkar det vara skit samma, men rensa politikerna skulle onekligen vara en av århundradets större besparingarna och reducerande av korruptionen.

  • Svar till Lars Willén:

   Jag är ingen Trump-älskare, men undrar varför det är så PK att vara Trump-hatare och bestämt mig har jag inte, men jag undrar varför Trump-hatare är så heta på att ta ut Biden som segrare när USA-valet inte ens kan fastställas förrän elektorsröstningen sker i december och efter att allt misstänkt valfusk utretts på riktigt.

   Minns du inte USA-valet när Gore utropades som segrare. Det kan ha varit valfusk åt endera hållet, men ändring blev det.

   “Bush vann valet efter en utdragen röstsammanräkning och blev USA:s 43:e president efter att ha fått fem elektorsröster fler än motståndaren Gore som däremot fick flest röster av folket. Röstsammanräkningen av folkets röster avslutades så sent som den 7 december 2000 då Högsta domstolen beslutade att den första räkningen var slutgiltig. Därmed säkrade Bush delstaten Florida och segern i presidentvalet. ” – Wikipedia

 • Det finns inga som helst belägg för “omfattande valfusk”. Alla Trumps stämningar och överklaganden har avslagits i domstolar. Flera av hans advokatbyråer har till och med avsagt sig sin uppdrag på grund av bristen på bevis.

 • Mainstream media har totalt svalt demokraternas “of the story”. Inte mycket att göra något åt. USA tycks vara ganska mycket efter på en saker. We are a messy people som en kvinna uttryckte det när jag hade förmånen att besöka Kalifornien för allt för många år sedan

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *