Giuliani: Valmaskinen Dominion och 100,000-tals falska valsedlar tippade USA-valet

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 13 november 2020
- NewsVoice redaktion
Lou Dobbs (foto: Fox News) och Rudy Giuliani (eget verk)
Lou Dobbs (foto: Fox News) och Rudy Giuliani (eget verk)
Lou Dobbs (foto: Fox News) och Rudy Giuliani (foto, eget verk, Rudy Giuliani Common Sense)

VÄRLDEN. Trumps avdokat Rudy Giuliani säger i en intervju på Fox News med Lou Dobbs att hans uppdrag är att granska ett omfattande valfusk som genomförts under USA-valet. Han uppger att bevisen är mycket omfattande på att det skett ett avancerat valfusk där valmaskinen Dominion har spelat en central roll.

Text: NewsVoice, uppd kl 23:14, 16 nov | Direktlänk till video på Fox News Business. Foto: Rudy Giuliani Common Sense

Två amerikanska delstater som har en avgörande roll i valet är Michigan och Pennsylvania. Giuliani säger att de funnit 623,000 olagliga röster i Pennsylvania och 320,000 olagliga röster i Michigan.

Giuliani nämner ett huvudvittne, en kvinna som är demokrat i Michigan, med 30 års erfarenhet av valarbete. Denne uppger att hon fick träning i tekniskt valfusk redan i september. Vittnet ska ha sagt att 100,000 valsedlar för Biden kom in kl 4 på morgonen efter att personal slutat räkna valsedlar. Lastbilar med registreringsnummer från andra delstater levererade valsedlar.

Samtliga röster var för Joe Biden, och alla såg ut att vara falska, säger Giuliani, som adderar andra exempel på misstänkt valfusk tex att det inte fick förekomma republikaner i vallokalerna, vilka har rätt närvara för att kontrollera valarbetarnas rutiner. Denna utestängning ska ha skett i minst 10 städer.

”This was a stolen election”, Rudy Giuliani.

Rudy Giuliani säger att samma mönster utspelade sig i delstaterna: Arizona, Georgia, Nevada och Wisconsin med flera och det rör sig om delstater som samtliga använder sig av Dominion Voting Systems. Andra delstater använder andra valmaskiner.

Bethany Blankley skriver i artikeln: ”Officials raised concerns for years about security of US voting machines, software systems” för Washington Examiner att dataexperter vid Texas Secretary of State och Attorney General’s Office förkastat Dominion för att systemet inte ens klarar av att möta en grundläggande säkerhetsstandard.

Dominion Voting Systems är ett kanadensiskt företag baserat i Denver. Rudy Giuliani säger att Dominion inte bara kan hackas utan att det även finns andra omständigheter som är viktiga att känna till, vilket har att göra med ägarstruktur, företagsrelationer (se Smartmatic.com) och historik.

Text: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq