Giuliani: Valmaskinen Dominion och 100,000-tals falska valsedlar tippade USA-valet

19
Lou Dobbs (foto: Fox News) och Rudy Giuliani (eget verk)
Lou Dobbs (foto: Fox News) och Rudy Giuliani (foto, eget verk, Rudy Giuliani Common Sense)

VÄRLDEN. Trumps avdokat Rudy Giuliani säger i en intervju på Fox News med Lou Dobbs att hans uppdrag är att granska ett omfattande valfusk som genomförts under USA-valet. Han uppger att bevisen är mycket omfattande på att det skett ett avancerat valfusk där valmaskinen Dominion har spelat en central roll.

Text: NewsVoice, uppd kl 23:14, 16 nov | Direktlänk till video på Fox News Business. Foto: Rudy Giuliani Common Sense

Två amerikanska delstater som har en avgörande roll i valet är Michigan och Pennsylvania. Giuliani säger att de funnit 623,000 olagliga röster i Pennsylvania och 320,000 olagliga röster i Michigan.

Giuliani nämner ett huvudvittne, en kvinna som är demokrat i Michigan, med 30 års erfarenhet av valarbete. Denne uppger att hon fick träning i tekniskt valfusk redan i september. Vittnet ska ha sagt att 100,000 valsedlar för Biden kom in kl 4 på morgonen efter att personal slutat räkna valsedlar. Lastbilar med registreringsnummer från andra delstater levererade valsedlar.

Samtliga röster var för Joe Biden, och alla såg ut att vara falska, säger Giuliani, som adderar andra exempel på misstänkt valfusk tex att det inte fick förekomma republikaner i vallokalerna, vilka har rätt närvara för att kontrollera valarbetarnas rutiner. Denna utestängning ska ha skett i minst 10 städer.

“This was a stolen election”, Rudy Giuliani.

Rudy Giuliani säger att samma mönster utspelade sig i delstaterna: Arizona, Georgia, Nevada och Wisconsin med flera och det rör sig om delstater som samtliga använder sig av Dominion Voting Systems. Andra delstater använder andra valmaskiner.

Bethany Blankley skriver i artikeln: “Officials raised concerns for years about security of US voting machines, software systems” för Washington Examiner att dataexperter vid Texas Secretary of State och Attorney General’s Office förkastat Dominion för att systemet inte ens klarar av att möta en grundläggande säkerhetsstandard.

Dominion Voting Systems är ett kanadensiskt företag baserat i Denver. Rudy Giuliani säger att Dominion inte bara kan hackas utan att det även finns andra omständigheter som är viktiga att känna till, vilket har att göra med ägarstruktur, företagsrelationer (se Smartmatic.com) och historik.

Text: NewsVoice

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

19 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Torbjörn Sassersson red.
Admin
16 november 2020 kl 23:12

Rättelse i artikeln ovan:

Rätt ska vara: “Giuliani säger att de funnit 623,000 olagliga röster…”

Tidigare stod det: “Giuliani säger att de funnit 623,00 olagliga röster…”

Agneta Norlin
Agneta Norlin
Gäst
15 november 2020 kl 21:15

Svårt att bedöma nu om det finns bevis för valfusk eller inte. Inga stora medier förutom Fox News rapporterar om valfusket som en möjlighet alla andra kallar anklagelserna för ogrundade.

“Executive Order on Imposing Certain Sanctions in the Event of Foreign Interference in a United States Election.” Den EO som Trump lade i november 2018 uppger några källor bla Natural News (Mike Adams) kan få betydelse framöver då misstankar mot Dominion finns och att det använts för att manipulera röster i valet från servrar utomlands.

Artikeln i Natural News https://www.naturalnews.com/2020-11-13-2020-election-took-place-under-a-trump-declared-national-emergency.html

Vi får se hur det går blir intressant att följa.

Morgan Strålman
Morgan Strålman
Gäst
15 november 2020 kl 17:35

Vi behöver bara gå tillbaka till våra egna två sista val för att se märkligheter i valet. 2014 hade flera valdistrikt bra bit över 100% valdeltagande enligt valmyndighetens egna webbsida. 2018 släcktes hela rösträkningen ner i direktsändning och återkom efter en stund med väldigt annorlunda siffror för SD. I nuläget har delar av sossarnas valboskap upp till 40 identiteter per pers !! Dessutom kan icke medborgare fortfarande rösta i svenska val !!! Det är väldigt naivt att tro våra val sker på ärligt sätt och har troligen så varit i decennier. Ser man på vilka som deltar på Bilderbergmötena så har det en slående koppling till vem som sen blir statsminister. Så numer verkar det vara av noll betydelse om det är högervinge eller vänstervinge, de sitter på samma korrupta jävla gam ändå. Vi har verkligen inget rejält parti i landet som arbetar för folket längre. Så varför inte lägga ner hela det politiska systemet så kan Wallenberg co sköta allt mer officiellt. I nuläget verkar det vara skit samma, men rensa politikerna skulle onekligen vara en av århundradets större besparingarna och reducerande av korruptionen.

Lars Willén
Lars Willén
Gäst
15 november 2020 kl 15:45

Ni har bestämt er. Jag ger upp. Trumpkulten har uppenbarligen sina dyrkare även i Sverige. Jag har följt er en tid, men avstått från att kommentera fram till nu. Aldrig mer. En sista länk, dårå:
https://omni.se/trump-omnamner-biden-som-vinnare-men-havdar-valfusk-jag-erkanner-inget/a/aPWPAd

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Lars Willén
15 november 2020 kl 16:37

Svar till Lars Willén:

Jag är ingen Trump-älskare, men undrar varför det är så PK att vara Trump-hatare och bestämt mig har jag inte, men jag undrar varför Trump-hatare är så heta på att ta ut Biden som segrare när USA-valet inte ens kan fastställas förrän elektorsröstningen sker i december och efter att allt misstänkt valfusk utretts på riktigt.

Minns du inte USA-valet när Gore utropades som segrare. Det kan ha varit valfusk åt endera hållet, men ändring blev det.

“Bush vann valet efter en utdragen röstsammanräkning och blev USA:s 43:e president efter att ha fått fem elektorsröster fler än motståndaren Gore som däremot fick flest röster av folket. Röstsammanräkningen av folkets röster avslutades så sent som den 7 december 2000 då Högsta domstolen beslutade att den första räkningen var slutgiltig. Därmed säkrade Bush delstaten Florida och segern i presidentvalet. ” – Wikipedia

Torbjörn Sassersson red.
Admin
15 november 2020 kl 15:31

“Every legal vote in the 2020 US election should be counted, but fraudulent votes hurt everyone. Use this site to explore election data…”

https://everylegalvote.com/country

USA-valet 2020. Bild: Everylegalvote.com

Lars Willén
Lars Willén
Gäst
15 november 2020 kl 14:42

[No evidence of US election fraud, says coalition of federal and state officials
“Presidential poll was the most secure ever, says statement from cybersecurity experts, in clearest repudiation yet of Donald Trump’s claims”]

https://www.theguardian.com/us-news/2020/nov/13/no-evidence-of-us-election-says-coalition-of-federal-and-state-officials?CMP=Share_AndroidApp_Other

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Lars Willén
15 november 2020 kl 15:30

Det är inte utan anledning som nättidningen “Off Guardian” startade. “The Guardian” är inte att lita på sedan några år. Man kan fråga sig vad “The Guardian” vaktar för någonting egentligen? Sanningen? Knappast, snarare brittiska intressen.

https://off-guardian.org/

Kjell Holmsten
Kjell Holmsten
Gäst
15 november 2020 kl 11:26

Trumpanhängare är nu i Washington DC för att visa sitt stöd för Trump och förhindra att statskuppen får fortsatt fäste hos allmänheten i USA!

https://parler.com/post/0bc603cd7d544df08e730124d81461c7

Åke Södergren
Åke Södergren
Gäst
15 november 2020 kl 09:28

En maskintyp till, Scytl, manipulerad.

Lars Willén
Lars Willén
Gäst
14 november 2020 kl 22:47

Det finns inga som helst belägg för “omfattande valfusk”. Alla Trumps stämningar och överklaganden har avslagits i domstolar. Flera av hans advokatbyråer har till och med avsagt sig sin uppdrag på grund av bristen på bevis.

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Lars Willén
15 november 2020 kl 09:25

Källa/källor på det?

Lars Petersson
Lars Petersson
Gäst
Reply to  Lars Willén
15 november 2020 kl 14:17

Måste det vara “omfattande valfusk” för att det skall räknas som fusk ?
Valfusk även i liten omfattning är lika allvarligt som omfattande valfusk .
Får absolut inte förekomma i en demokrati.

Lars Willén
Lars Willén
Gäst
Reply to  Lars Petersson
15 november 2020 kl 15:33

Ett omfattande valfusk skulle påverka resultetat. Detta har alltså inte skett här.

Torbjörn Sassersson red.
Admin
14 november 2020 kl 19:34

REVEALED: Sworn Evidence Of Pervasive Voter Fraud | Rudy Giuliani | Ep. 86

https://www.youtube.com/watch?v=sd-5Xm5PFmg

Lars Willén
Lars Willén
Gäst
14 november 2020 kl 16:09
Thomas Lilliesköld
Thomas Lilliesköld
Gäst
14 november 2020 kl 00:04

Jag ser fram emot en av domstol granskning av Giulianis omfattande bevis samt nyckelvittne

Sören Turesson
Sören Turesson
Gäst
13 november 2020 kl 18:58

Mainstream media har totalt svalt demokraternas “of the story”. Inte mycket att göra något åt. USA tycks vara ganska mycket efter på en saker. We are a messy people som en kvinna uttryckte det när jag hade förmånen att besöka Kalifornien för allt för många år sedan

Pia Hopkins
Pia Hopkins
Gäst
13 november 2020 kl 16:52

Denna video säger allt: