Amerikanska elektorskollegiet: Biden ska bli USA:s president

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 15 december 2020
- NewsVoice redaktion
Joe Biden och Donald Trump
Joe Biden och Donald Trump
Joe Biden (foto: Public Domain), Donald Trump (foto: Shealah Craighead, Public Domain)

VÄRLDEN. Svensk tid, klockan 23.28 på måndagskvällen, fick Joe Biden delstaten Kaliforniens 55 elektorsröster och klev därmed över mållinjen i det faktiska presidentvalet i USA. Trump är slagen.

Joe Biden utropades till vinnare redan för mer än en månad sedan och måndagens omröstning i valkollegiet formaliserar detta resultat. Samtliga elektorer från de sex nyckelstaterna: Georgia, Nevada, Pennsylvania, Arizona, Michigan och Wisconsin la alla sina röster på Biden.

När elektorsomröstningen är helt avslutad ska Joe Biden under natten i USA hålla ett tal till nationen och enligt utdrag ur manus som spridits på förhand kommer han att säga så här, skriver Aftonbladet:

“I det här slaget om USA:s själ har demokratin segrat. Vi, folket, röstade. Tron på våra institutioner höll. Valintegriteten är intakt. Nu är det dags att vända blad, att enas, att läka.”

Text: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Joe Biden
 • Citerat från Peter Krabbes blogg:

  “Julian Assange kommer att erbjudas ”pardon” av president Trump inom en mycket snar framtid och friges, sannolikt om några dagar. Trump har försökt att få ut detta meddelande men det har totalt blockerats av MSM. För egna pengar gjorde Trump två YouTube-videos om detta vilket genast togs bort av YouTube. Nevada har beslutat att deras elektors-röster skall gå till Trump och inte till Biden. Simon Parkes har också fått reda på att både Georgias och Pennsylvanias lagstiftande församlingar just igår diskuterade att ge sina röster till Trump.

  Ett team av rättsliga experter på datamanipulationer har presenterat sina fynd för de lagstiftande församlingarna och övertygat dem om att det varit massivt överförande av röster frånTrump till Biden och dessutom massivt bortkastande av röster på Trump via Dominion-maskinerna. Således två rörelser: 1. reducera rösterna till Trump och 2. överföra röster på Trump till Biden. Om Georgia och Pennsylvania följer Nevadas väg så kommer Trump att ha 274 elektorsröster och bli president. Detta skall senare ratifieras av representanthuset, som har en medlem från varje stat, 50 st, där republikanerna är i majoritet. Om detta inte går vägen trots 274 elektorsröster går det till Supreme Court. Detta räcker. Men om Trump på samma sätt vinner Michigan (16), Wisconsin (10) och Arizona (11) så får han ytterligare 37 elektorsröster, då totalt 311 mot 227.

  GOP (Grand Old Party) kontrollerar de lagstiftande församlingarna i ”swing states”, Georgia, Pennsylvania, Michigan, Wisconsin, Nevada, Florida och Arizona. De har makten att välja president såsom de vill, även om de inte under senare år utövat denna makt (det har inte behövts).
  Pennsylvania har 20 elektorsröster och här krävs att 20 personer, elektorer, fyller i var sitt formulär om vem de röstar på. Kuvertet förslutes sedan om dessa 20 elektorsröster och öppnas inte förrän den 6 januari av vicepresidenten Mike Pence, som läser upp vad de röstat på. Dessa elektorer reser själv till Washington och överlämnar personligen sin röstkuvert till Pence.

  Om den lagstiftande församlingen beslutat att välja något annat än vad guvernören beslutat, så har detta företräde. Dessa elektorsröster kan nu anföras vara ännu icke godkända eftersom de inte godkänts av guvernören eller valkontoret. Media kommer nu i tre veckor att hävda att Biden är ”president elect” eftersom guvernören och valkontoret hävdar detta. Men konstitutionen anger att det inte är guvernören eller valkontoret som väljer president utan den lagstiftande församlingen.
  Här kommer att finnas två olika berättelser: 1. MSM, guvernören och valkontoret som hävdar att Biden vunnit och 2. de lagstiftande församlingarna som hävdar att Trump vunnit.

  Representanthusets 50 medlemmar (en från varje stat) med republikansk majoritet kan nu säga att de godkänner de val som elektorerna gjort och underkänna guvernörens och valkontorets val. I det fall den grupp på 50 är så förskräckta över att gå emot guvernörernas val, så går ärendet till USAs Supreme Court. Om även dessa har problem att besluta så får vicepresidenten Mike Pence lägga sin röst.
  Det spelar här ingen roll vad MSM, CNN, BBC eller guvernörerna säger. Men detta är vad vi måste ha klart för oss: Under de närmaste tre veckorna kommer det att trummas ut, dag och natt, att Joe Biden vunnit. Därför kan det komma som en total chock om elektorerna, som rest till Washington, berättar att de lagt sin röst på Trump. Det är kanske detta som ”profeterna” upplevt som på ”målsnöret” eller som ett ”gudomligt ingripande”. Här kommer att storma om Trump vinner med hjälp av elektorernas verkliga röster. Och därför finns militären på plats för att slå ner alla Soros-inspirerade upplopp”.

  Det är alltså inte alls säkert att Biden vinner det amerikanska presidentvalet.

  https://youtu.be/iVYsA82VbSo
  https://youtu.be/10B06wdQPxs

 • Det neo-konservativa specialintresset (the neocons), i grund och botten en judisk grupperings världsordning, skapad av Leo Strauss, den politiske filosofen vars uttalande om lögnen som en nödvändig beståndsdel för att uppnå politisk framgång, har nu med elektorernas benägna hjälp och justitieministern Barr’s lögn om “att något valfusk då sannerligen inte har observerats”, lagt om växlarna för lång tid framöver, riktning Agenda 2030:s konkreta utrullning.
  Världen har haft drygt 19 år på sig att leva med stora lögner, uttalade av Eliten i den internationella djupa staten och kolporterade av de ägarstyrda presstituerade inom media, av politiker, myndigheter och nyttiga idioter, allt sedan den soliga tisdagen elfte september 2001, då världen förändrades stort.
  När jag skriver detta, kommer ett meddelade upp på skärmen, om att Putin har gratulerat Biden som Amerikas nye POTUS! OK. Då blir det så.

  Ja, nu kommer det bli åka av! Det har varit en lång väntan, alltsedan första maj 1776. Nu är man uppe på målgången och med en marginal på tio år att kunna proklamera att nu har den Stora Freden anlänt och världskommunismens epok tar vid.

 • Presidenten installeras 21 januari.
  Före det är inte Biden nåt alls.
  Detta är inte över än.
  Militärtribunalerna väl knappt börjat än?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *