Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Project Veritas släpper interna samtal – CNN är en “PR-kanal”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 2 december 2020
- NewsVoice redaktion
James O’Keefe - Foto: Project Veritas, september 2018

MEDIA. James O’Keefe har gjort det ännu en gång. Hans team har avslöjat systemmedia i USA genom att frisläppa interna samtal på CNN där kanalens president Jeff Zucker deltar. O’Keefe har lyssnat på konferenssamtalen under två månader med hjälp av en insider.

Lyssna på det första samtalet med Jeff Zucker där James O’Keefe meddelar att samtalen ska offentliggöras med start igår, den 1:a december.

Samnytt kommenterar:

”Trump är sjuk, förvirrad, avtänd på steroider och det är något vi måste framhäva i vår rapportering, liksom den nakna rasismen och och de vit makt-program som Fox News producerar” – så har tongångarna gått på CNN:s redaktionsmöten. Det avslöjar inspelningar som visselblåsarsajten Project Veritas kommit över.”

Läs mer på Project Veritas: CNN Tapes Reveal Network’s Bias Against President Trump, Tucker Carlson…

Text: NewsVoice

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq