Project Veritas släpper interna samtal – CNN är en “PR-kanal”

0

MEDIA. James O’Keefe har gjort det ännu en gång. Hans team har avslöjat systemmedia i USA genom att frisläppa interna samtal på CNN där kanalens president Jeff Zucker deltar. O’Keefe har lyssnat på konferenssamtalen under två månader med hjälp av en insider.

Lyssna på det första samtalet med Jeff Zucker där James O’Keefe meddelar att samtalen ska offentliggöras med start igår, den 1:a december.

Samnytt kommenterar:

”Trump är sjuk, förvirrad, avtänd på steroider och det är något vi måste framhäva i vår rapportering, liksom den nakna rasismen och och de vit makt-program som Fox News producerar” – så har tongångarna gått på CNN:s redaktionsmöten. Det avslöjar inspelningar som visselblåsarsajten Project Veritas kommit över.”

Läs mer på Project Veritas: CNN Tapes Reveal Network’s Bias Against President Trump, Tucker Carlson…

Text: NewsVoice

Relaterat

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer