Entreprenörer mot coronarestriktioner och polis drabbar samman i New York

Publicerad

Författare

Ämne

VÄRLDEN. Ägaren Keith McAlarney till baren Mac’s Public House på Staten Island, i New York höll igår en presskonferens med lokala entreprenörer som försvarar restaurang- och barägares rätt att hålla öppet sina verksamheter och därmed trotsa borgmästaren Andrew Cuomos stenhårda coronarestriktioner i staden.

Spänningarna mellan polisen och entreprenörerna har ökat senaste veckan och de eskalerade till en incident när Danny Presti, som är delägare till Mac’s Public House, körde på en sheriff med sin bil när denne försökte gripa Presti. Polisen uppger att sheriffen fick sina båda ben brutna.

“…Presti — who, along with co-owner Keith McAlarney, has declared the watering hole an “autonomous zone” beyond government authority — allegedly drove his new Jeep into Sheriff’s Sgt. Kenneth Matos, carrying the lawman on his hood for some 300 feet and breaking both his legs, authorities have said.” – New York Post, “Gov. Cuomo rips defiant Staten Island bar owner accused of ramming cop”

Advokaten Louis Gelormino försvarar Presti och menar att hela incidenten verkade vara en operation iscensatt av civilklädda agenter, personer som var okända i stadsdelen. Han säger att ingen ambulans kom och platsen där incidenten skedde rensades ren på bara 4 minuter och de okända personerna försvann spårlöst från platsen.

Text: NewsVoice

Relaterat

Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe


Mer läsning

Aga Wilson, May 27 May 2022. Photo: Perspektiv TV

What Impact do Wind Turbines have on the Environment and our Health?

0
TECHNOLOGY. In this episode, Aga Wilson speak to Alexander Pohl, a former investor insider, and engineer. We talk about the impact that wind turbines...
Statsminister Magdalena Andersson med skägg. Montage. NewsVoice. Foto: Kristian Pohl, Regeringskansliet

Magdalena Andersson har skägget i den svenska brevlådan

2
OPINION. Om Magdalena Andersson hade haft skägg så skulle hon i dag suttit med det i brevlådan. Sverige och svenskarna har i dag problem...
Ulf Bejerstrand, Knapptryckarna

Knapptryckarna gör det möjligt för människor att besluta med direktdemokrati

14
https://www.youtube.com/watch?v=b_6U262sHKQ VALET 2022. Det politiska partiet Knapptryckarna använder sig av digital teknik för att tillhandahålla folket äkta direktdemokrati. Det är ett system som ger folkets...
Per Shapiro. Pressfoto: Eva Wernlid

Per Shapiro: Den kuppartade anslutningen till NATO – Folkets Radio

15
NATO. "Vad är egentligen NATO? Är det primärt en försvarsallians eller är det snarare den ekonomiska elitens maktinstrument? Fredsaktivisten Lars Drake har kartlagt det nätverk...
NATO-styrkor i Europa - Foto från NATO-video: NATO.int

Är NATO fortfarande en terrorrörelse? Protest mot medlemskap 28 maj kl 14.00 i Fatbursparken...

5
NATOSVERIGE. Den 15 maj beslutade Regeringen om NATO-medlemskap, utan att ge svenska folket en möjlighet att påverka beslutet genom en folkomröstning. "Detta är oacceptabelt,...
Jan Norberg, 2021-08-25, selfie

Vilket ansvar har Bränsleupproret för att få bort 8-klövern?

12
SVERIGE. Ibland måste vi alla lägga bort en del av våra egna käpphästar för att nå våra personliga mål inom olika områden. Det måste...
Charmienne Gyllenswärd. Foto: Sandra Wigren, #talaomdet

Vaccinskadad kvinna hungerstrejkade utanför Läkemedelsförsäkringen

14
VACCINATIONBIVERKNINGAR. Under tisdagen protesterade en 47-årig kvinna utanför Läkemedelsförsäkringen på Sveavägen i Stockholm. Hon skadades allvarligt efter att hon tagit två doser av Pfizers...
Släpp loss kreativiteten med en hobby

Släpp loss kreativiteten med en hobby

2
Något av mest avslappnande hobby man kan ha är att pyssla eller handarbeta. Kanske är det något du redan håller på med, eller så...
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

3 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest
3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Cecilia Flodin
Cecilia Flodin
Gäst
11 december 2020 kl 11:51

Ja, Ingemar jag blev verkligen djupt berörd då jag såg denna härliga film. Speciellt gott var det att se inslaget från Danmark som visade folk med kastrulllock o dylikt skramla flera dagar i rad tills de tydligen lyckats stoppa en lag om tvångsvaccinering. Nu i mars ska vi få en sk coronalag tycker de som bestämmer. Det vill jag gärna vara med om att stoppa. nu måste vi här i Sverigecockså vara med på kommande filmer. Det är dags nu.

Ingemar Ljungqvist
Gäst
9 december 2020 kl 21:09

Torbjörn skynda dig att ladda ner denna, då blir man kämpaglad , för den kan snart tas bort från Youtube.

USA är också med här, från Californien till New York City

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
8 december 2020 kl 23:29

Den mörka vintern har börjat i USA! Det är ett högst begripligt beteende enligt min mening att entreprenörer som får sina verksamheter, och i förlängningen sina hem och familjer, slagna i spillror för ett virus som de flesta inte behöver frukta, blir förbannade.

De som är rädda kan stanna hemma istället, så att folk kan fortsätta sina liv som vanligt ute i samhället. Staten kan lägga fokus på äldreboendenas kost och vitamintilldelning, så slipper de bry sig så mycket om oss andra som kan välja om vi vill gå ut eller stanna hemma. Butikerna erbjuder hämtning och hemkörning av livsmedel dessutom.

En välkommen global åtgärd vore att kraftigt subventionera C- & D-vitamin och zink, så att även fattiga kan skaffa sig ett bättre immunförsvar. Istället drivs folk till vansinne världen över, och inte många kan numera ha missat att covidiotins syfte är att just rasera samhällsstrukturen snabbare än enbart med det havererande ekonomiska sytemet. Det är nog tufft att vara polis och tvingas försvara nedstängningar som de flesta ser igenom orsaken till.

3
0
Kommentera gärnax
()
x