Regeringen fick bakläxa på coronahanteringen från allians

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 2 december 2020
- NewsVoice redaktion
Maneka Helleberg. Foto: Almanova.nu

CORONAHANTERINGEN. Organisationen World Freedom Alliance lämnade över en rejäl lunta med information om coronaviruset till Regeringen. Materialet ska enligt organisationen innehålla fakta som talar emot lockdowns av länder på grund av Covid-19, användningen av vissa läkemedel, hanteringen av sjuka och de höga dödstalen i statistiken. Skrivelsen ifrågasätter även respekten inför de mänskliga rättigheterna.

Text: NewsVoice

Organisationen World Freedom Alliance arbetar för kunskap och hälsa. Manifestationen och överlämnandet som skedde den 30:e november handlade om att visa att det finns mycket enklare metoder att använda för de som fått influensan Covid-19, metoder som handlar om att stärka immunförsvaret för att preventivt undvika Covid-19 eller för att stödja tillfrisknandet. En nedsläckning av hela samhället anses vara en helt absurd coronahantering.

Ungefär 90 personer samlades vid Årstabergs station i Stockholm den 30:e november, enligt journalisten Ingemar Ljungqvist som var på plats. Där fanns även sex poliser.

Ljungqvist skriver i hälsotidningen Almanova att World Freedom Alliance har med sig några av de modigaste läkarna i Europa, vilka delvis går emot systemvårdens rekommendationer. En återkommande kritik är riktad mot de nya vaccinerna som anses vara experimentella och alldeles för hastigt framtagna.

Coronahanteringen måste revideras

Ingemar Ljungqvist skriver att PCR-tester, vilka ska mäta om en person är smittad av SARS-CoV-2, inte fungerar speciellt bra. Han skriver:

Ingemar Ljungqvis är kritisk till coronahanteringen. Foto: NewsVoice.se
Ingemar Ljungqvist, feb 2020. Foto: NewsVoice.se

“De svarar falskt positivt på mycket mer än en regelrätt coronasmitta. Att man ändå använt dessa för en nedsläckning av hela samhällen är brottsligt. I Portugal och Belgien har man nu så ifrågasatt PCR-testerna att man inte längre kan fortsätt med en lockdown.”

Lisa Engberg deltog i demonstrationen, skriver Ljungqvist. Hon vill att Sverige åter ska bli ett föredömesland för andra europeiska länder. Sveriges milda lockdown är ett bättre alternativ, anser hon.

”Vi demonstrerar också för att visa för andra människor vår solidaritet, som sitter inspärrade och där myndigheterna är mycket mer bryska än i Sverige”.

Ingemar Ljungqvist och demonstranterna har stor förhoppningen om att få till en diskussion om hur man kan förbättra coronahanteringen och öppna upp samhällena igen. Den vetenskapliga dokumentationen borgar för det, skriver Ljungqvist. Materialet var tillställt Stefan Löfven, Lena Hallengren och Anders Tegnell.

Maneka Helleberg, som representerar World Freedom Alliance, sa under manifestationen att det handlar om en liten maktlysten elit som försöker slita in folk i ett teknokratiskt slavsamhället.

Text: NewsVoice

Relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq