Regeringen fick bakläxa på coronahanteringen från allians

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 2 december 2020
- NewsVoice redaktion
Maneka Helleberg. Foto: Almanova.nu

CORONAHANTERINGEN. Organisationen World Freedom Alliance lämnade över en rejäl lunta med information om coronaviruset till Regeringen. Materialet ska enligt organisationen innehålla fakta som talar emot lockdowns av länder på grund av Covid-19, användningen av vissa läkemedel, hanteringen av sjuka och de höga dödstalen i statistiken. Skrivelsen ifrågasätter även respekten inför de mänskliga rättigheterna.

Text: NewsVoice

Organisationen World Freedom Alliance arbetar för kunskap och hälsa. Manifestationen och överlämnandet som skedde den 30:e november handlade om att visa att det finns mycket enklare metoder att använda för de som fått influensan Covid-19, metoder som handlar om att stärka immunförsvaret för att preventivt undvika Covid-19 eller för att stödja tillfrisknandet. En nedsläckning av hela samhället anses vara en helt absurd coronahantering.

Ungefär 90 personer samlades vid Årstabergs station i Stockholm den 30:e november, enligt journalisten Ingemar Ljungqvist som var på plats. Där fanns även sex poliser.

Ljungqvist skriver i hälsotidningen Almanova att World Freedom Alliance har med sig några av de modigaste läkarna i Europa, vilka delvis går emot systemvårdens rekommendationer. En återkommande kritik är riktad mot de nya vaccinerna som anses vara experimentella och alldeles för hastigt framtagna.

Coronahanteringen måste revideras

Ingemar Ljungqvist skriver att PCR-tester, vilka ska mäta om en person är smittad av SARS-CoV-2, inte fungerar speciellt bra. Han skriver:

Ingemar Ljungqvis är kritisk till coronahanteringen. Foto: NewsVoice.se
Ingemar Ljungqvist, feb 2020. Foto: NewsVoice.se

“De svarar falskt positivt på mycket mer än en regelrätt coronasmitta. Att man ändå använt dessa för en nedsläckning av hela samhällen är brottsligt. I Portugal och Belgien har man nu så ifrågasatt PCR-testerna att man inte längre kan fortsätt med en lockdown.”

Lisa Engberg deltog i demonstrationen, skriver Ljungqvist. Hon vill att Sverige åter ska bli ett föredömesland för andra europeiska länder. Sveriges milda lockdown är ett bättre alternativ, anser hon.

”Vi demonstrerar också för att visa för andra människor vår solidaritet, som sitter inspärrade och där myndigheterna är mycket mer bryska än i Sverige”.

Ingemar Ljungqvist och demonstranterna har stor förhoppningen om att få till en diskussion om hur man kan förbättra coronahanteringen och öppna upp samhällena igen. Den vetenskapliga dokumentationen borgar för det, skriver Ljungqvist. Materialet var tillställt Stefan Löfven, Lena Hallengren och Anders Tegnell.

Maneka Helleberg, som representerar World Freedom Alliance, sa under manifestationen att det handlar om en liten maktlysten elit som försöker slita in folk i ett teknokratiskt slavsamhället.

Text: NewsVoice

Relaterat

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Förlåt!!!

  Men där sjönk Anna Böhlmark som en sten!

  Går man in på Almanovas youtubekanal under hem så står det “Det finns inget innehåll på den här kanalen” https://www.youtube.com/channel/UCEmcN49_5LSlKC8DGnhw3ew/featured

  Kanalen har 423 prenumeranter……

  Syftet med World freedom alliiance måste väl vara att sprida denna information till så många det bara går, och det så fort det bara går? Allt är länkat, ingen upphovsmakare har tagits bort eller liknande, och ingen har tagit åt sig äran för något de inte gjort.

  Så jämför man Newsvoice med SVT nya propagandafilm om vaccin! Lågt…..Riktigt lågt.

  SVT propagandafilm lyckades nog dock inte med det de föresatte sig, att svartmåla.
  Trots 1,5 år av manipulationer och dolda kameror och ihärdiga klippningar så framstår Linda Karlström som en mycket sund person. Just genom länkar osv så är det så lätt för personer att hitta källan själv, SVT gör snarare reklam för antivaxx rörelsen. Mycket bra. Men vi får väl se hur de andra delarna ter sig.

  Sluta aldrig sprida viktigt material, ju lättare det är att hitta och titta ju bättre.

 • Vad glädjande med ytterligare en manifestation för hälsa, yttrandefrihet, mötesfrihet, tankefrihet, individuell frihet i vårt i övrigt så tysta och försiktiga land!!!

  Men jag anser att det är kontraproduktivt med sången “Internationalen” i videon.

  För somliga är sången “Internationalen” nog en koppling till frihet, men inte för mig och inte för många andra.

  Wikipedia om “Internationalen”:
  “Texten återger centrala marxistiska tankegångar från första internationalens berömda upprop Inauguraladressen och från det kommunistiska manifestet.”

  Kommunismen och marxismen ger uttryck för en kollektivistisk politisk vilseledande åskådning som skapats av jesuiterna för att bereda vägen för Katolska kyrkans doktriner.

  Kommunismen infördes med tvång redan på 1600-talet i vissa länder i Sydamerika:

  “The Jesuit reductions were a type of settlement for indigenous people specifically in the Rio Grande do Sul area of Brazil, Paraguay and neighbouring Argentina in South America, established by the Jesuit Order early in the 17th century and wound up in the 18th century with the banning of the Jesuit order in several European countries.[1] Subsequently it has been called an experiment in “socialist theocracy” or a rare example of “benign colonialism”.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Jesuit_reduction

  Sedan modifierades denna politiska ideologi och användes – och används fortfarande – över hela jorden för att ta ifrån människor deras individuella frihet. Denna ideologi har orsakat hundratals miljoner människors förtidiga död och obeskrivligt lidande.

  • Internationalen väckte känslor och det var bra. Vi som nu försöker rätta till denna anstormande tyranni kommer att då och då stöta på patrull eftersom det som tilltalar den enes världsbild – perception har motsatt effekt på en annan. Ettdera har vi överseende eller exkluderar vi vissa saker som exempelvis Internationalen. Gör vi på det senare sättet så har eliten fått oss dit de önskar : en massa med små grupper som bråkar om det lilla, dvs makten splittrar upp oss. Men lyssna faktiskt på de rader som hörs , det rör sig ju bara om några strofer. Ta dem en och en och de har ju faktiskt bärighet på det som utspelade sig i Stockholm. Vad som inte kom med i filmen var när vi sjöng den svenska nationalsången och den som då höll den blågula fanan högst var den adopterade svarte mannen född i Zaire. I övrigt var det en invandrande kvinna från UK/Irland som mest vurmade för den svenska fanan. En härlig symbolik. Vi kan enas oavsett hudfärg eller nationalitet och Hans Dahl jag vet att du är med oss trots att vår religiositet inte är densamma.
   Jag tycker vi fortsätter så!

   • Absolut, Ingemar!

    Vi kämpar tillsammans i enighet och låter oss inte söndras.

    Stort tack till dig och alla er andra som genomförde denna så viktiga manifestation!

 • Vi på AlmaNova uppskattar inte att man utan tillåtelse likt ni på Newsvoice tar videos skapade från andra mediahus. Vi har upprepade gånger påpekat att det går bra att länka till vår hemsida men inte stjäla vårt material.
  Vi uppmanar er att fortsättningsvis respektera vårt arbete!
  Tack!
  Chefredaktören för AlmaNova
  Anna Böhlmark

  • Tack för din åsikt.

   Alla har rätt att bädda in videos från Youtube när producenten av videon publicerat denne som inbäddningsbar, vilket Almanova gjort, alltså du. Om du vill tjäna pengar måste du sätta upp en betalvägg.

   Genom att ett media som NewsVoice bäddar in videos från Almanova bidrar vi till att sprida kännedom om och trafik till Almanova. På det sättet kan de nya nätmedierna samarbeta med varandra för att nå fler läsare och tittare.

   Almanova och alla andra medier har full tillåtelse att bädda in NewsVoice videos och vi anser inte att det innebär att du eller någon annan stjäl något som vi redan publicerat offentligt för alla, precis som du gjort med videon som vi länkat in.

   Om någon vill se er video på er YouTube-kanal är det bara att klicka på Youtube-loggan i videon så kommer man dit. Vi har i övrigt redan länkat till Ljungqvists artikel i vår artikel ovan.

   • Bara för att det är tekniskt möjligt att bädda in våra videos är det inte moraliskt riktigt att göra det! Upphovsmannen lägger ner mycket tid och arbete för att först filma sedan redigera och lägga upp materialet på sin egen hemsida. Att sedan någon snor material “bara för att man kan” är inte etiskt försvarsbart.

    Det är samma logik som gäller för de journalister (exempelvis filmare på SVT) som utger sig för att vara vaccinkritiska och som infiltrerar sig i motståndsrörelsen mot vacciner, och som sedan hänger ut vaccinkritikerna i medierna. Har inte journalister moraliska och etiska principer att följa eller är det fritt fram att göra precis så som man själv tycker?

    • Du har valt att göra videon inbäddningsbar och jag följer bara de regler som du på din YouTube-kanal valt att ha. Om du inte vill att folk ska bädda in Almanovas filmer, lär dig att ställa in rätt. Du kan inte fara ut mot alla som bäddar in videos. Det blir mycket negativ PR för dig och Almanova. Jag ber dig även sluta angripa dina kollegor i branschen.

     Du kan alltså inte både äta kakan och ha kvar den. Om du vill ha maximal trafik kan du inte göra videos inbäddningsbara och fria för alla att använda i artiklar och blogginlägg.

     Det är bra att du ogillar SVT:s metoder. Kontakta dem och klaga. Återkom och berätta hur det gick.

     Förresten vem är fotograf till videon i fråga? Jag vill addera det i min artikel och även länka till dennes webbsida.

     Därmed är den fråga utredd och klar. Det är upp till dig Anna om du vill att folk ska kunna bädda in film eller inte. Det handlar om en enda kryssruta att kryssa i eller ur i administrationsgränssnittet under varje enskild film.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *