Sjuksköterska svimmar i direktsänd TV efter covidvaccinering

13

En chefssjuksköterska på ett sjukhus i Tennessee USA orsakade en rad frågetecken efter att hon svimmade under en direktsändning i TV bara några minuter efter att hon blivit vaccinerad med ett vaccin från Pfizer-BioNTechs.

Text: NewsVoice | Videokälla: Newschannel9.com

Svimningen inträffade i en tillfälligt uppsatt TV-studio i CHI Memorial Hospital i Chattanooga en dryg kvart efter inokuleringen. Covid-19-vaccinet har nyligen blivit godkänt för människor. Hon tillhörde ett sjukvårds-team som fått möjligheten att bli bland de första att få vaccinet. Kanalen News Channel 9, var först med nyheten.

Sjuksköterskan hann säga några ord under intervjun innan hon kollapsade:

“All min personal, du vet, vi är glada att få vaccinet. Vi tillhör covid-enheten … och jag vet att det verkligen är … tyvärr jag känner mig yr.”

Sjukvårdspersonal rusade till och tog om hand om sjuksköterskan som låg livlös på golvet. Flera större medier runt om i världen lägger nu ut filmen med den svimmande sjuksköterskan.

Sjuksköterskan uppger att hon lätt svimmar när hon känner smärta, men svimningen uppstod 17 minuter efter vaccineringen.

Text: NewsVoice

Källor

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

13 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
20 december 2020 kl 12:12

Spiro Skouras skvallrar och tricken för att få folk att tro att vaccinering äger rum. Fakesprutor och fakeinjeceringar. Alternativt får t ex politiker, i alla fall i Tyskland, en annan sorts vaccin än kreti och pleti. https://www.youtube.com/watch?v=5IUzAtS2Usk&list=TLPQMTkxMjIwMjCtadpiP99E7Q&index=7

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
20 december 2020 kl 12:07

Vad du tar i, Ulf Claesson, och vem är det du vänder dig till?

Naturligtvis finns Covid-19 – och precis som vid varje säsongsinfluensa blir många människor sjuka.

Men det finns naturliga enkla metoder för att undgå att bli svårt sjuk. Här är många tips:
https://newsvoice.se/2020/11/basta-vardmetoderna-for-covid-19-ar-fria-fran-feta-ekonomiska-intressen/

Och här beskrivs det hur en billig beprövad medicin botar
Covid -19 till nästan 100 %
https://newsvoice.se/2020/12/ivermectin-behandling-covid-19/

Och här kan du läsa i Läkartidningen att Sverige inte har någon överdödlighet:
https://lakartidningen.se/klinik-och-vetenskap-1/artiklar-1/2020/08/fixeringen-vid-antal-doda-med-covid-19-ar-vilseledande/

Jag tycker att du ska rikta din ilska mot myndigheterna istället som inte tillämpar dessa enkla och effektiva metoder!

Ulf Claesson
Ulf Claesson
Gäst
20 december 2020 kl 11:11

Alla ni kräk som påstår att covid-19 antingen inte existerar, eller är överdriven, borde besöka en IVA-avdelning. Sedan skulle ni hålla era glappande käftar.

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Ulf Claesson
20 december 2020 kl 11:24

Tack för din kommentar. Varje år dör c:a 92,000 människor i Sverige enligt statistik från Socialstyrelsen och Statistiska Centralbyrån. När alla data i mitten/slutet på januari 2021 är på plats kan vi se hur vi kan bedöma coronakrisen.

Att försöka påtvinga 5-7 miljarder människor osäkra experimentella vacciner kan visa sig skada eller döda så pass många människor att insatsen blir meningslös.

Mats hjelm
Gäst
19 december 2020 kl 14:09

Mats Hjelm
Har viaccinframställarna en klausul som EU har med framställare av vaccin.
Att de inte kan ställas till svars för biverkningar.

Torbjörn Sassersson red.
Admin
19 december 2020 kl 12:33

Incidenten med sjuksköterskan som svimmar i TV påminner om narkolepsiskandalen då drabbade också svimmade och de som inte rehabiliterats svimmar fortfarande då och då.

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
19 december 2020 kl 00:16

Ja vi får hoppas folk vaknar “till en sund kritisk hållning”. “Syncope” är ju inget nytt. Svimning vet man sker efter flera olika vacciner hos en del individer. Till och med det kära CDC (corrupt disease capitalists) har info om det. https://www.cdc.gov/vaccinesafety/concerns/fainting.html CDC listar HPV vacciner som “syncoperande”, går man in på FASS för läkare och tittar på Gardrasil och går ner till biverkningar så ser man att >1/100 <1/10 drabbas av yrsel. Dvs fler än en på hundra, men färre än en på tio drabbas. Som alltid skriver man det så det ska se så lite ut som möjligt, även om man förmodligen har exakta siffror själva. Hur många som inte bara får yrsel, frossa osv, utan som också svimmar framgår inte. Och dom som får så pass grov anafylaktisk chock att de faktisk avlider tar man väl helt enkelt bort eftersom det inte räknas som en biverkning. https://www.fass.se/LIF/product?userType=0&nplId=20140314000038 Personerna kan drabbas av "parestesi och tonisk-kloniska benrörelser" vid svimningarna som man skyller på spruträdsla och därför inte har med i biverkningslistan som "vanligt förekommande", det eftersom man inte kan avgöra hur "vanligt" det är. Ja man vet ju inte om de efter sprutan faller ihop i kramper av rädsla för sprutan eller av vaccinet……. Som "adjuvans" har man aluminiumhydroxifosfatsulfat, och ett av hjälpämnen är polysorbat 80, och ett annat är histidin. Adjuvans är ju också ett "hjälpämne", men det är inte listat där utan gömt i texten. Adjuvanten skall alltså "hjälpa" vaccinet att ge ett starkare immunsvar. Utan adjuvanten brukar inget hända….. Teorin är alltså ungefär som följer. Histidin som är en essentiell aminosyra som reglerar diverse mineraler osv har sannolikt också effekt på aluminium. Polysorbat 80 för sedan in coktailen genom blod-hjärn barriären till lilla hjärnan. Och så får vi en liten fest med diverse neurologiska störningar. Sen kan man ju spekulera hur långt man vill…. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23464626/ Men vi har ju inte fått färre neurologiska sjukdomar utan fler! Histidin bildar också vid "förruttnelse" histamin. Och lite längre ner i texten i FASS kan man läsa något intressant, notera att du inte skall läsa om du inte är sjukvårdspersonal…. "Stabilitetsdata visar att vaccinkomponenterna är stabila i 72 timmar vid förvaring vid 8°C till 25°C eller från 0°C till 2°C. Vid slutet av denna period ska Gardasil 9 användas eller kasseras. Dessa data är endast avsedda som vägledning för hälso- och sjukvårdspersonal i fall då tillfälliga temperaturavvikelser har skett. Nu… Read more »

Rolf Stålhandske
Rolf Stålhandske
Gäst
18 december 2020 kl 20:05

Denna händelse inträffade kort efter att en annan sjuksköterska i Alaska rönt samma öde och hon avled enlig obekräftade uppgifter, men kan man förvänta sig att förövarna själva bekräftar något sådant?

Samma lär nog gälla Tennesee-sköterskan. Hon lär nog vara tillbaka och pigg imorgon igen oavsett om sant eller lögn. En erfaren chefsjuksköterska svimmar av detta? Är det trovärdigt?

Maffian (har också fina namn som djupa staten, globalister etc) kontrollerar helt och hållet medierna enligt sina egen intressen, se bara på hur de bahandlar Trump och det enorma valfusket!

Samuel af UgglasD
Samuel af Ugglas
18 december 2020 kl 19:25

Vilket öde. Löfven kommer garanterat att införa undantagstillstånd och statistiken blir aldrig offentlig.

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Samuel af Ugglas
18 december 2020 kl 19:49

Ju mer folk vaknar till en sund kritisk hållning desto mer vitnar knogarna på de som är “hell-bent” att vaccinera alla oavsett vad.

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
18 december 2020 kl 18:07

Ingen fara!

Det var bara en sjuksköterska så det var inte “statistiskt signifikant”, och har således aldrig hänt.

Och eftersom ingen svimmat i direktsändning av vacciner förut (kanske inte i alla fall?) under försöken så är det ju inte ens troligt att det var vaccinet hon blev dålig av.

Kanske drabbades hon bara av “onödig oro”?

Det här verkar bli den första vaccinskandalen som man kan följa i realtid. Ska bli intressant att se hur långt det går innan människor kommer på att det kanske inte är så lämpligt att låta genmodifiera sig med ett experiment genoccin som inte ens genomgått djurstudierna.

Människans immunförsvar är till 99,8% någonting effektivt på att hålla en människa med Covid 19 vid liv. Medans vaccinet är till 90% effektivt tydligen. Svårt att misslyckas….

Har en gammal läkarbok från 1927 tror jag, där står att människor med allergi och eksem aldrig skall vaccineras. Har ett uppslagsverk från 1953 och där står exakt samma sak. Men
trevligt att man i alla fall 100 år senare ungefär kommit på att det kanske inte är en sån bra ide. Vad hade hänt om hon satt i bilen på motorvägen på väg hem från vårdcentralen.

Det blir lite svårt att hävda plötslig spädbarnsdöd “av oklar orsak” då….

Ulrik Tuvelid
Ulrik Tuvelid
Gäst
18 december 2020 kl 17:03

https://twitter.com/i/status/1339755176102686722

Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
Reply to  Ulrik Tuvelid
18 december 2020 kl 20:22

Bra snappat Ulrik.
Inte för att jag tvekat en enda sekund om att denna s.k. pandemi är en bluff från första början som iscensatts av samma psykopater som försöker lura på befolkningen vaccinet, men vi kan väl för trovärdighetens skull försöka skilja på päron och äpplen.

Sjuksköterskan säger ju klart och tydligt “…my team will be GETTING first ( ohörbart ) to get vaccine…” Alltså kan man väl inte påstå att hon vid svimningstillfället redan tagit vaccinet.