Sjuksköterska svimmar i direktsänd TV efter covidvaccinering

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 18 december 2020
- NewsVoice redaktion

En chefssjuksköterska på ett sjukhus i Tennessee USA orsakade en rad frågetecken efter att hon svimmade under en direktsändning i TV bara några minuter efter att hon blivit vaccinerad med ett vaccin från Pfizer-BioNTechs.

Text: NewsVoice | Videokälla: Newschannel9.com

Svimningen inträffade i en tillfälligt uppsatt TV-studio i CHI Memorial Hospital i Chattanooga en dryg kvart efter inokuleringen. Covid-19-vaccinet har nyligen blivit godkänt för människor. Hon tillhörde ett sjukvårds-team som fått möjligheten att bli bland de första att få vaccinet. Kanalen News Channel 9, var först med nyheten.

Sjuksköterskan hann säga några ord under intervjun innan hon kollapsade:

“All min personal, du vet, vi är glada att få vaccinet. Vi tillhör covid-enheten … och jag vet att det verkligen är … tyvärr jag känner mig yr.”

ArcanumSkolan 2024

Sjukvårdspersonal rusade till och tog om hand om sjuksköterskan som låg livlös på golvet. Flera större medier runt om i världen lägger nu ut filmen med den svimmande sjuksköterskan.

Sjuksköterskan uppger att hon lätt svimmar när hon känner smärta, men svimningen uppstod 17 minuter efter vaccineringen.

Text: NewsVoice

Källor

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Vad du tar i, Ulf Claesson, och vem är det du vänder dig till?

  Naturligtvis finns Covid-19 – och precis som vid varje säsongsinfluensa blir många människor sjuka.

  Men det finns naturliga enkla metoder för att undgå att bli svårt sjuk. Här är många tips:
  https://newsvoice.se/2020/11/basta-vardmetoderna-for-covid-19-ar-fria-fran-feta-ekonomiska-intressen/

  Och här beskrivs det hur en billig beprövad medicin botar
  Covid -19 till nästan 100 %
  https://newsvoice.se/2020/12/ivermectin-behandling-covid-19/

  Och här kan du läsa i Läkartidningen att Sverige inte har någon överdödlighet:
  https://lakartidningen.se/klinik-och-vetenskap-1/artiklar-1/2020/08/fixeringen-vid-antal-doda-med-covid-19-ar-vilseledande/

  Jag tycker att du ska rikta din ilska mot myndigheterna istället som inte tillämpar dessa enkla och effektiva metoder!

 • Alla ni kräk som påstår att covid-19 antingen inte existerar, eller är överdriven, borde besöka en IVA-avdelning. Sedan skulle ni hålla era glappande käftar.

  • Tack för din kommentar. Varje år dör c:a 92,000 människor i Sverige enligt statistik från Socialstyrelsen och Statistiska Centralbyrån. När alla data i mitten/slutet på januari 2021 är på plats kan vi se hur vi kan bedöma coronakrisen.

   Att försöka påtvinga 5-7 miljarder människor osäkra experimentella vacciner kan visa sig skada eller döda så pass många människor att insatsen blir meningslös.

 • Ja vi får hoppas folk vaknar “till en sund kritisk hållning”.

  “Syncope” är ju inget nytt. Svimning vet man sker efter flera olika vacciner hos en del individer. Till och med det kära CDC (corrupt disease capitalists) har info om det.

  https://www.cdc.gov/vaccinesafety/concerns/fainting.html

  CDC listar HPV vacciner som “syncoperande”, går man in på FASS för läkare och tittar på Gardrasil och går ner till biverkningar så ser man att >1/100 <1/10 drabbas av yrsel. Dvs fler än en på hundra, men färre än en på tio drabbas. Som alltid skriver man det så det ska se så lite ut som möjligt, även om man förmodligen har exakta siffror själva. Hur många som inte bara får yrsel, frossa osv, utan som också svimmar framgår inte. Och dom som får så pass grov anafylaktisk chock att de faktisk avlider tar man väl helt enkelt bort eftersom det inte räknas som en biverkning.

  https://www.fass.se/LIF/product?userType=0&nplId=20140314000038

  Personerna kan drabbas av "parestesi och tonisk-kloniska benrörelser" vid svimningarna som man skyller på spruträdsla och därför inte har med i biverkningslistan som "vanligt förekommande", det eftersom man inte kan avgöra hur "vanligt" det är.

  Ja man vet ju inte om de efter sprutan faller ihop i kramper av rädsla för sprutan eller av vaccinet…….

  Som "adjuvans" har man aluminiumhydroxifosfatsulfat, och ett av hjälpämnen är polysorbat 80, och ett annat är histidin. Adjuvans är ju också ett "hjälpämne", men det är inte listat där utan gömt i texten. Adjuvanten skall alltså "hjälpa" vaccinet att ge ett starkare immunsvar.

  Utan adjuvanten brukar inget hända…..

  Teorin är alltså ungefär som följer. Histidin som är en essentiell aminosyra som reglerar diverse mineraler osv har sannolikt också effekt på aluminium. Polysorbat 80 för sedan in coktailen genom blod-hjärn barriären till lilla hjärnan. Och så får vi en liten fest med diverse neurologiska störningar. Sen kan man ju spekulera hur långt man vill….

  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23464626/

  Men vi har ju inte fått färre neurologiska sjukdomar utan fler!

  Histidin bildar också vid "förruttnelse" histamin. Och lite längre ner i texten i FASS kan man läsa något intressant, notera att du inte skall läsa om du inte är sjukvårdspersonal….

  "Stabilitetsdata visar att vaccinkomponenterna är stabila i 72 timmar vid förvaring vid 8°C till 25°C eller från 0°C till 2°C. Vid slutet av denna period ska Gardasil 9 användas eller kasseras. Dessa data är endast avsedda som vägledning för hälso- och sjukvårdspersonal i fall då tillfälliga temperaturavvikelser har skett.

  Nu måste alltså något av vaccinerna förvaras vid minus 70 grader. Måste vara väldigt "stabilt"?

  Hoppas jag inte var för "hatisk och konspiratorisk"? Ja vi "vetenskapshatare" verkar helt enkelt ha för många frågor och ha fastnat i vår "misstro". När blev kritisk tänkande "hat"?

  Naturligtvis kunde man enkelt bota misstron om man ville. Med lite relevant forskning!
  Vad sägs om en dubbelblind placebo kontrollerad studie, av ett vaccin man plockar randomiserat från öppna marknaden och ger till en vaccingrupp, och en som får koksaltlösning och inte ett annat vaccin. En studie som motsvarar ett tvärsnitt av befolkningen, och inte lämpligt utvalda testpersoner. En studie som inte pågår en månad eller tre, utan många år. Och vad sägs om att kolla förekomsten av fler sjukdomar än de som hegemonin tvingats erkänna kommer från vacciner. Och varför inte låta hela studien vara helt transparent och utan vaccinföretagens inblandning.

  Känner själv till två individer som blev tillfälligt förlamade av svininfluensa vaccinet. Den ena kom i på akuten och fick enbart en fråga, "har du fått vaccinet"? Sen behandling och sen tystnad, för det kan ju inte bero på vaccinet. "Jag får inget säga". Ja nej det kan ju skapa "onödig oro" och "misstro".

  Själv tycker jag nog det är på plats med lite sund "oro" och "misstro". Blir balans då. Istället för SVT totala avsaknad av misstro för vacciner, och deras fullständiga hysteriska oro om allt som berör corona.

  Varför inte följa varje dödsfall i cancer också? Eller de 2-3000 individer som dör varje år av oklar orsak? Någon ny läskig sjukdom? Vi måste definetivt stänga ner hela samhället helt.
  Förra året dog ju fler än dubbelt så många i tumörsjukdomar än som dött "med "covid.
  Och cancer framkallande ämnen finns ju överallt i samhället. Som tex handsprit……

  Om vi bara stänger ner människors leverbröd helt, så kommer alla överleva!

  Ja snart får vi väl ett vaccin mot vaccinskador, eller ett vaccin mot systemkritisk tänkande.

 • Denna händelse inträffade kort efter att en annan sjuksköterska i Alaska rönt samma öde och hon avled enlig obekräftade uppgifter, men kan man förvänta sig att förövarna själva bekräftar något sådant?

  Samma lär nog gälla Tennesee-sköterskan. Hon lär nog vara tillbaka och pigg imorgon igen oavsett om sant eller lögn. En erfaren chefsjuksköterska svimmar av detta? Är det trovärdigt?

  Maffian (har också fina namn som djupa staten, globalister etc) kontrollerar helt och hållet medierna enligt sina egen intressen, se bara på hur de bahandlar Trump och det enorma valfusket!

 • Ingen fara!

  Det var bara en sjuksköterska så det var inte “statistiskt signifikant”, och har således aldrig hänt.

  Och eftersom ingen svimmat i direktsändning av vacciner förut (kanske inte i alla fall?) under försöken så är det ju inte ens troligt att det var vaccinet hon blev dålig av.

  Kanske drabbades hon bara av “onödig oro”?

  Det här verkar bli den första vaccinskandalen som man kan följa i realtid. Ska bli intressant att se hur långt det går innan människor kommer på att det kanske inte är så lämpligt att låta genmodifiera sig med ett experiment genoccin som inte ens genomgått djurstudierna.

  Människans immunförsvar är till 99,8% någonting effektivt på att hålla en människa med Covid 19 vid liv. Medans vaccinet är till 90% effektivt tydligen. Svårt att misslyckas….

  Har en gammal läkarbok från 1927 tror jag, där står att människor med allergi och eksem aldrig skall vaccineras. Har ett uppslagsverk från 1953 och där står exakt samma sak. Men
  trevligt att man i alla fall 100 år senare ungefär kommit på att det kanske inte är en sån bra ide. Vad hade hänt om hon satt i bilen på motorvägen på väg hem från vårdcentralen.

  Det blir lite svårt att hävda plötslig spädbarnsdöd “av oklar orsak” då….

  • Bra snappat Ulrik.
   Inte för att jag tvekat en enda sekund om att denna s.k. pandemi är en bluff från första början som iscensatts av samma psykopater som försöker lura på befolkningen vaccinet, men vi kan väl för trovärdighetens skull försöka skilja på päron och äpplen.

   Sjuksköterskan säger ju klart och tydligt “…my team will be GETTING first ( ohörbart ) to get vaccine…” Alltså kan man väl inte påstå att hon vid svimningstillfället redan tagit vaccinet.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *