Sjuksköterska svimmar i direktsänd TV efter covidvaccinering

publicerad 18 december 2020
- av NewsVoice

En chefssjuksköterska på ett sjukhus i Tennessee USA orsakade en rad frågetecken efter att hon svimmade under en direktsändning i TV bara några minuter efter att hon blivit vaccinerad med ett vaccin från Pfizer-BioNTechs.

Text: NewsVoice | Videokälla: Newschannel9.com

Svimningen inträffade i en tillfälligt uppsatt TV-studio i CHI Memorial Hospital i Chattanooga en dryg kvart efter inokuleringen. Covid-19-vaccinet har nyligen blivit godkänt för människor. Hon tillhörde ett sjukvårds-team som fått möjligheten att bli bland de första att få vaccinet. Kanalen News Channel 9, var först med nyheten.

Sjuksköterskan hann säga några ord under intervjun innan hon kollapsade:

"All min personal, du vet, vi är glada att få vaccinet. Vi tillhör covid-enheten ... och jag vet att det verkligen är ... tyvärr jag känner mig yr."

Sjukvårdspersonal rusade till och tog om hand om sjuksköterskan som låg livlös på golvet. Flera större medier runt om i världen lägger nu ut filmen med den svimmande sjuksköterskan.

Sjuksköterskan uppger att hon lätt svimmar när hon känner smärta, men svimningen uppstod 17 minuter efter vaccineringen.

Text: NewsVoice

Källor