Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

31%

31.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Trumps tal till nationen – valfusket var massivt

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 3 december 2020
- NewsVoice redaktion
Donald Trump, okt 2019. Foto: Vita Huset, scp.tv

VÄRLDEN. Trump höll ett tal till nationen den 2:a december 2020. Valsystemet utsattes för en koordinerad attack och han visade med diagram hur enorma mängder av röster för Biden dumpades in i valsystemet, vilket gav Biden en synbar seger, säger Trump. Motståndarna säger att det helt saknas bevis.

Uppdatering (7 dec): Eftersom Facebook och andra sociala mediejättar, påverkade eller styrda av Demokraterna, ideligen tar ned Trumps tal väljer NewsVoice att återpublicera talet ovan i sin helhet på vår egen server. Bedöm själv det “förbjudna” talet.

Trump menar att valfusket var massivt och att republikanerna kommer att vinna valet när utredningen och nya rösträkningar avklarats.

Trump nämnde att hans största plikt som president är att skydda landets lagar och konstitution. Om inte bedrägerierna som präglat valet stoppas har vi inte något land längre, avslutade Donald Trump.

Text: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq