Trumps tal till nationen – valfusket var massivt

publicerad 3 december 2020
- av NewsVoice
Donald Trump, okt 2019. Foto: Vita Huset, scp.tv

VÄRLDEN. Trump höll ett tal till nationen den 2:a december 2020. Valsystemet utsattes för en koordinerad attack och han visade med diagram hur enorma mängder av röster för Biden dumpades in i valsystemet, vilket gav Biden en synbar seger, säger Trump. Motståndarna säger att det helt saknas bevis.

Uppdatering (7 dec): Eftersom Facebook och andra sociala mediejättar, påverkade eller styrda av Demokraterna, ideligen tar ned Trumps tal väljer NewsVoice att återpublicera talet ovan i sin helhet på vår egen server. Bedöm själv det "förbjudna" talet.

Trump menar att valfusket var massivt och att republikanerna kommer att vinna valet när utredningen och nya rösträkningar avklarats.

Trump nämnde att hans största plikt som president är att skydda landets lagar och konstitution. Om inte bedrägerierna som präglat valet stoppas har vi inte något land längre, avslutade Donald Trump.

Text: NewsVoice