Coronarevolution – 50.000 restaurangägare i Italien ska revoltera mot coronarestriktionerna

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 16 januari 2021
- NewsVoice redaktion
Vittorio Sgarbi, Italien. Foto: eget verk, 14 jan 2021

CORONADEBATT. Från och med den 15 januari uppmanas 50.000 italienska restaurangägare att praktisera kollektiv civil olydnad genom att i strid med regeringens Covid-19-restriktioner återigen öppna sina restauranger även kvällstid.

Text: Per Melin | Video: Vittorio Sgarbi, en oppositionsparlamentariker stödjer restaurangägarna | #coronarevolution, #civilolydnad

En arg oppositionsparlamentariker vid namn Vittorio Sgarbi stödjer restaurangägare som vill revoltera mot Regeringens coronarestriktioner i Italien, restriktioner som skapar en misär i hela landet.

“Öppna upp och oroa er inte, i slutändan skall de få äta upp sina utfärdade böter. Revolutionen börjar imorgon”, det vill säga den 15 januari.

Det var i oktober 2020 som utegångsförbud mellan 23:00 och 05:00 infördes i Italien. Restauranger och barer måste stänga klockan 18:00. Gym, simhallar, teatrar och biografer tvingades, enligt premiärminister Giuseppe Conti, ha helt stängt i åtminstone en månad. Nu har det gått tre månader och de hårda restriktionerna kvarstår.

Vi får vad vi passivt accepterar, därför är civil olydnad den enda metod som fungerar mot ovetenskapliga makthavares fascistiska påbud. Förhoppningsvis kommer de italienska restaurangägarnas resning mot förtrycket att sprida sig till resten av världen (skribentens anm).

Text: Per Melin

Relaterat

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Har för mig att svenska läkare bara läser max 24 timmar näringslära under hela utbildningen och man kan inte rekommendera något där man själv saknar kunskap.

 • Vi kommer få se mer av det här i Sverige med. Än så länge står krögarna bara och för lite oväsen. Men jag tror inte att alla kommer nöja sig med lite oväsen medan livsverket går mot konkurs i väntan på regeringens skitsnack om stödpengar. Sen är det rätt många invandrare som har en rörelse med x-antal krogar och de har inte som tradition att knyta handen i fickan.

  Sen verkar det som om delar av den svenska medicinvetenskapen återigen börjar bli lite vetenskaplig. Hjärntvättsorganet SVT skriver följande.

  “Coviddöda kan ha avlidit av andra orsaker…

  I en egen granskning som regionen gjort kring dödsfall på säbo ser man att i 17 procent av fallen var covid-19 den huvudsakliga dödsorsaken. För den stora majoriteten, 75 procent, pekar man på att infektionen bidragit till att personen avled. Där har faktorer som ålder, skörhet och sjuklighet spelat in.” https://www.svt.se/nyheter/inrikes/coviddoda-kan-ha-avlidit-av-andra-orsaker

  Eller så är det här resonemanget bara ett försök att få oss att acceptera argumenten kring vaccinationsdöden där faktorer som ålder, skörhet och sjuklighet då också ska ha spelat in. Så egentligen har kanske döden varit de dödas egna fel och inte coronas eller vaccinets.

   • SVT har inte publicerat någon artikel om de 23 människor i Norge som dött i samband med vaccination. De hade en artikel om 5 människor som dog i en stugbrand i Norge, men inte ett enda ord om vaccinationdöden. SVT är rent vidriga och det är ett hån att den sortens “journalistik” går på skattsedeln.

  • Ålderdom är i Sverige lika med försvagning av immunsystem.
   Långvariga förgiftningar – som giftiga syntetiska mediciner, vacciner och nu genmodifierade och genförstörande injektioner? mm.
   Långvariga näringsunderskott och svält.
   Emotionell stress
   Långvariga kroniska sjukdomstillstånd och skador på flertalet organ.

   Ja listan kan göras hur lång som helst, det behövs bara lite erfarenhet av dagens sjuka vård så förstår man förhoppningsvis hur illa ställt det är med den skolmedicinska vetenskapen som mer liknar en religion än vetenskap.
   För att över huvud taget gå till denna så kallade vård behövs en stark tro som i långa loppet ändå inte hjälper.

 • RT (16 Jan, 2021): Ten Thousand Protesters Decry Covid-19 Curbs in Vienna, Face Counter-Protest

  ” Some 10,000 people marched through the center of the Austrian capital Vienna on Saturday to protest against restrictions aimed at stopping the spread of Covid-19, and to demand the resignation of Chancellor Sebastian Kurz.

  Coronavirus skeptics took to the streets as Kurz and his government discussed the possibility of extending the ongoing third lockdown in Austria, which includes movement restrictions and the closure of all non-essential businesses. The official announcement is expected on Sunday.”

  https://www.rt.com/news/512761-vienna-coronavirus-lockdown-protest/

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *