Decenniets konspirationsteori: Trump behåller makten, massiva strömavbrott

publicerad 19 januari 2021
- Torbjörn Sassersson red.
Trump som demon. Foto: Ralf Genge. Licens: Pixabay.com

KONTROVERSIELLT. Just nu cirkulerar på nätet vad som måste vara decenniets mest komplicerade konspirationsteori. Anmärkningsvärt är att delar av teorin backas upp av vissa pensionerade militärer och högt uppsatta advokater. NewsVoice sammanställer överlappande påståenden som tillsammans representerar Trumps masterplan för att behålla makten.

Vad som är typiskt för en grundlös konspirationsteori är att den inte kräver säkra källor, eller inga alls. Det räcker med rykten från “säkra” källor flera led bort och på den nivån håller vi denna redovisning.

25.000 soldater i Washington ska skydda Trump – inte Demokraterna

Konspirationsteorin bygger bland annat på en hypotes att den enorma ansamling av trupper i Washington från National Guard, som för övrigt enligt rykten nu egentligen består av 65.000 soldater, inte alls är placerade där av Demokraterna för att skydda sig mot Trump-anhängare, utan istället är ditskickade av Trump och 200 generaler för att kuppa och försvara en förlängd regering under Trump.

Teorin blir än mer dramatisk när uppgifter gör gällande att Nancy Pelosi ska ha försökt få en general vid namn David H. Berger att placera 5000 trupper från US Marine Corps för att skydda parlamenten i Washington. Det står i konflikt med det faktum att det redan finns minst 25.000 soldater på plats. Det mustiga ryktet säger att Pelosi vill att Demokraterna ska ha egna trupper mot Trumps trupper, som ska utföra massarresteringar av korrupta demokrater.

“General David H. Berger, Commandant of the United States Marine Corps, refused House Speaker Nancy Pelosi’s request to use the Corps to safeguard Biden’s Jan. 20 inauguration from Trump supporters and insurrectionists.”

“I answer only to the president, and as I understand it, Donald J. Trump is still president and commander-in-chief. I abide in the Constitution as it was written, not your interpretation of it,” Gen. Berger admonished Pelosi.” – Pentagon source

Det hela blir allt mer spektakulärt när vissa massmedier uppger att en blivande Biden-regeringen faktiskt har startat personkontroller av de soldater som ska skydda parlamenten med motiveringen att National Guard kan innehålla militära Trump-supporters som kanske försöker skjuta Joe Biden.

En påstådd källa bakom ett ospårbart alias riktar uppmärksamhet till Vita Husets protokoll “Continuity of Government” som syftar till att säkra upp att en amerikansk regering kan fortsätta att styra landet eftersom valet uppges ha stulits av Demokraterna, något som demokrater anser är en annan konspirationsteori. Protokollet tillämpades sist av Bush-regimen 2001 vid attacken mot World Trade Center i New York, enligt Vita Husets hemsida.

Kina ska invadera USA

Konspirationsteorin är ännu häftigare än så. Håll i hatten hårt. Rykten cirkulerar att Trump beordrat förflyttning av stora mängder av militära utlandsenheter (bla 17% av amerikanska flottans eldkraft) närmare USA:s fastland allt medan andra rykten gör gällande att kineserna skeppar in både trupper och vapen till USA:s omedelbara närhet. Det ska handla om 75,000 soldater till Kanada (någon som sett dem?) och 175,000 soldater till Mexiko (någon som sett dem också?). Rykten av denna karaktär sprids bland annat av en pensionerad amerikansk militär på den ryskägda kanalen Telegram.

Trumps mur mot Mexiko kan alltså komma till god användning mot en kinesisk invasion från Mexiko. De 25,000 soldaterna runt parlamenten i Washington ska skydda Trumps fortsatta regeringsskap mot Demokraterna och vänsterns livgarde i form av Antifa beväpnat med vapen från Kina, allt i ett fruktbart samarbete mellan Kinas kommunistparti och deras största “assett”, den lättmutade demokraten Joe Biden.

“Ten Days of Darkness”

Sedan har vi ryktet om 10 dagar av mörker som anspelar på en massiv nedtagning av internet, masskommunikation och elnät med avsikten att släcka mainstream-media så att Trumpadministrationen störningsfritt ska kunna kommunicera till omvärlden via militära “emergency channels”  utan fake news-påverkan från CNN och andra demokratstyrda massmedier.

Frågan är om det ska uppstå ett inbördeskrig mellan demokrater och republikaner eller krig mellan USA och Kina, eller båda två samtidigt? Komplicerat är bara förnamnet. Vi vet att USA hade ett inbördeskrig 1861-1865, så varför inte? “whats goes around comes around”.

Det mest troliga är dock att Joe Biden-regeringen tar över och att det blir lite småstökigt de närmaste 3-4 dagarna i Washington DC. Inte desto mindre snurrar uppmaningar runt på nätet att svenskar redan idag bör ta ut kontanter, köpa elverk och hamstra bensin. Trumps trupper ska ju hämta Googles och Facebooks servar i Norrland för att komma åt bevis att pizzagate faktiskt hände. Sverige ska släckas ner. Amerikanarna kommer, inte ryssarna.

Text: Torbjörn Sassersson | Trump som demon. Foto: Ralf Genge. Licens: Pixabay.com

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Ähh, ni är så konspiratoriska!

  Kommer säkert bli en helt vanlig insvärning imorgon.

  Dyker vikingen med hornen upp och ska ta selfies i kapitolium igen kommer han få smisk av 65 000 tungt beväpnade män och kvinnor från nattionalgardet bara.
  https://www.brighteon.com/4e00ea73-3604-4614-b15f-f9508b4cbfd4

  Man har nu klippt linorna till kinesiska och ryska ambassader.
  https://www.simonparkes.org/post/chinese-russian-embassies

  Skolorna i USA får nu uppmaningen att inte sända Inagurationen live.
  https://www.brighteon.com/c7a8c91c-07d5-49af-8aac-eebc2c626c18

  Och så placerar man ut Patriot missilsystem i DC.
  https://www.brighteon.com/06363f2b-3d34-4046-903a-e586a820b8fd

  Vad ska de göra, skjuta ner antifas stenkastning?

  Ett spännande dygn minst sagt.
  Simma lugnt brukar man väl säga?

 • Dom flesta här känner väl till hur korruptionens långa armar letat sig hit.
  några menar till och med att dom utgår härifrån.

  I vilket fall kan vi se att det även rör på sig här. Ericson säger sig stå i brygga, i Nordea lämnar
  största ägaren bolaget. Wallenberg lobbar för Huawei och har Biden som hyresgäst, gröna baskrarna tränar hemvärnet på
  Gotland och bitcoin tredubblas på kort tid. Vaccination verkar likställas med genmodifierring bland initierade svenska läkare. Covid19 vägrar att visa sig i statistiken hos SCB mfl.

  Såvisst verkar det rörigt och annorlunda

  LeifB

  • Kan säkert bli än mer spännande. De som tror sej vara bitcoinmiljonärer kan snart upptäcka att aktörerna som styr det nya systemet finns inom telekominfrastrukturen. Då kan man liksom både dubbla och fyrdubbla alla kul summor och sedan avbryta all kontakt till en funktionerande fysisk ekonomi med enskilda aktörer. En utmärkt metod att binda upp entreprenörer i en fantastisk bransch att frivilligt binda upp sej till centralt styrda kryptovalutor. Ungefär som Sverige och svenskar har varit de senaste +hundra sosseåren i en artificiell frihet. Det gäller att man inte ska förstå sitt slaverikontrakt utan tro att man är fri. Ett koncept som inte är speciellt ny men som givetvis har utvecklats under ett antal tusen år.

 • Den initierade Charlie Ward sa härom dagen i sin videoshow att han fick ett telefonsamtal från en anställd på en TV-station som berättar att TV-stationen nyligen fick besök av 2 agenter från FCC som sa till hans chef att deras TV-station inte fick sända något från kl.08.00 onsdag morgon och 72 timmar framåt. (tre dagar av mörker ?)

  Idag kan man också läsa i Aftonbladet att Donald Trump ska hålla ett “avskeds-tal” kl.08.00 lokal tid onsdag morgon. kl.14.00 svensk tid, på ett militärt flygfält i delstaten Maryland Florida.

  Det är antagligen detta tal som kommer att gå till historien, ett tal som kommer att avslöja den dolda eliten, inklusive Jo Biden, med bevis på elitens världsomfattande agenda, ett tal som kommer att förändra framtiden för mänskligheten på jorden. Därmed kommer det inte att finnas en minsta chans att Joe Biden blir USA,s president.
  Pop corn day nr. 2

  • Rättelse – Det är mycket troligt att Trump och Compani kommer att stänga ner alla TV-stationer över hela Amerika idag onsdag kl.14.00 svensk tid – och samtidigt släppa en 8 timmars video som innehåller inspelade avslöjanden om elitens hemska gärningar – och denna video kommer att rulla dygnet runt under 3 dygn och nå ut till hela amerikanska befolkningen – kanske även till övriga världen. Därmed kommer ingen människa längre tvivla på att Biden, Demokraterna och The Deep State är de stora banditerna !

 • Det kanske inte är en konspirationsteori, åtminstone inte helt.
  Vi får facit inom 2-5 dygn. Spännande.

  Jag bettade 1000 kr på att Trump skulle bli president igen.
  Räknas kuppad presidentpost som vinst i den bettningen?

  • Absolut. Slutresultatet räknas, Torbjörn, endast slutklämmen!
   Du kommer bli 1000 spänn rikare snart. Vilket ju kan kännas lite orättvist, då du i artikeln påstår att det är en konspirationsteori, utan verklig substans.
   Varför skulle Trump eljest envisas med att inte inte ge upp nu, mindre än 24 timmar före Biden’s kröning i morgon, om han inte tillsammans med generalerna har ett fast grepp om händelseutvecklingen. The Storm is upon us, the Eagle has just come aloft.

  • Ser ut att bli en juridisk-ekonomisk process där Bolaget USA som är byggd på en nu bankrutt FED som bildades 1913. Bägge två blir presidenter och Biden blir åtalad som ansvarig för bolagets missförhållanden med allt krigförande över världen utan att ha haft pengar till det. Därför måste han sväras in och kommer givetvis senare att bli förklarad som otillräknelig. Donald Trump blir president för Republiken. Eftersom FED är franchisegivare till ett globalt riksbankssystem så blir det säkert lite tumult. Även i Sverige. Tror inte dom hade detta odds med.

 • Det går säkert alldeles utmärkt att styra US från Mar-a-lago utan träskfolkets närvaro.
  Tänk så mycket utplundrade skatter som kunde komma till bättre nytta.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *