14 misstänka dödsfall av coronavaccin i Sverige – Fallen ökar

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 27 januari 2021
- NewsVoice redaktion
Bild: Intensivvård. Foto: Wave Break Media Licens: Mostphotos.se
Bild: Intensivvård. Foto: Wave Break Media Licens: Mostphotos.se
Bild: Intensivvård. Foto: Wave Break Media Licens: Mostphotos.se

Läkemedelsverket rapporterar att det inkommit 14 misstänkta dödsfall fram till och med vecka 3 i år. Dödsfallen är relaterade till det kontroversiella mRNA-vaccinet Comirnaty producerat av BioNTech, Fosun Pharma och Pfizer. Samtliga dödsfall är kategoriserade som allvarliga biverkningar.

Totalt har 87 allvarliga biverkningar blivit inrapporterade.

Utöver dessa dödsfall, som särskilt drabbat de som är 80 år och äldre, har 100-tals andra biverkningar inrapporterats, till exempel: ansiktsförlamning, diarré, illamående, frossa, feber, trötthet och huvudvärk. Hit räknas även hjärtstillestånd och anafylaktisk chock.

Läs mer i Nya Dagbladet

Text: NewsVoice

Källa

 • Läkemedelsverket: Utdrag (1) ur Läkemedelsverkets databas för spontant rapporterade misstänkta biverkningar
 • Läkemedelsverket: Utdrag (2) ur Läkemedelsverkets databas för spontant rapporterade misstänkta biverkningar

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Comirnaty
 • Jämför denna “pandemi” med på 40-talet före alla atombomber och senare adderat alla E-nummer, plaster, pesticider, stratosfäriska aerosolinjektioner, 3/4/5G, piller av alla de sorter, antibiotika, mm. i oändlighet.
  Folk var på 40-talet snoriga en vecka – klart. Full fart igen. Det fanns alkisar som drack 24/7, vilka var friskare än dagens yngre. Men nu, vilken uppståndelse och än mer gifter+.
  Det skall f/n vara immunförsvar på den här planeten!

 • Det är konstigt att de bara misstänker saker gällande dödsfall i samband med vaccination medan de har ett helt annat förhållningssätt när det gäller corona. Men de kanske uppfinner en helt ny terminologi där människor kan antas ha dött MED vaccination.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *