Individ i Kalifornien dör timmar efter Covid-19-vaccinering

publicerad 24 januari 2021
- av NewsVoice
Pressbild: Placer County Sheriff Office, Kalifornien
Pressbild: Placer County Sheriff Office, Kalifornien
Pressbild: Placer County Sheriff Office, Kalifornien

COVID-19. En person i Kalifornien som vaccinerats mot Covid-19 dog bara några timmar efter injektionen. Polismyndigheten i Placer County meddelade dödsfallet via Facebook och myndigheten utlovar en utredning. Dödsfallet är bara ett i en strid ström av dödsfall runt om i världen där Covid-19-vacciner misstänks vara orsaken.

Personen som avled hade testats positivt för coronavirus i december 2020 och denne vaccinerades endast några timmar före sin död den 21 januari 2021. Det finns ännu inga uppgifter om vilket vaccin personen fick.

“Placer County Public Health and the Placer County Sheriff-Coroner Division were recently notified of the death of an individual who tested positive for COVID-19 in late December.
The individual was administered a COVID-19 vaccine several hours before their death on January 21, 2021. The vaccine was not administered by Placer County Public Health. There are multiple local, state, and federal agencies actively investigating this case; any reports surrounding the cause of death are premature, pending the outcome of the investigation. Our thoughts are with the family of the deceased.” – Placer County Sheriff’s Office

En obduktion ska genomföras på måndag.

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

  • Kommer Löfven att obducera och redovisa virusinfekterade svenska dödsfall innan valdagen 2022?
    Knappast!!!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *