Fd militär: Hammer och Scorecard användes för att ge fuskröster till Joe Biden i USA-valet

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 17 januari 2021
- NewsVoice redaktion
Fd generallöjtnant Thomas Mcinerney, 2017. Foto: Fox News Business

VÄRLDEN. Den pensionerade generallöjtnanten Thomas Mcinerney uppger att det amerikanska folket måste stå upp mot vänsterextremister, som Antifa och även politiker som stödjer en vänsterrörelse i USA.

Thomas Mcinerney uppger även att det amerikanska USA-valet 2020 stals genom valfusk. Han säger att superdatorn Hammer och mjukvaran Scorecard användes under en cyberoperation för att flytta röster från Donald Trump till Joe Biden och att James B. Comey, en amerikansk ämbetsman och tidigare FBI-chef (2013-2017), försökte sälja Hammer och Scorecard till Kina.

Mcinerney har blivit hårt kritiserad för sina uttalanden, men dessa kritiker (som ofta inte har samma erfarenhetsbakgrund) kan inte heller motbevisa hans påståenden. Mcinerney får indirekt stöd av uttalanden av liknande karaktär av advokaten Rudy Giuliani, vars uttalanden NewsVoice tidigare redovisat.

Text: NewsVoice

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *