Fd militär: Hammer och Scorecard användes för att ge fuskröster till Joe Biden i USA-valet

2
1327

VÄRLDEN. Den pensionerade generallöjtnanten Thomas Mcinerney uppger att det amerikanska folket måste stå upp mot vänsterextremister, som Antifa och även politiker som stödjer en vänsterrörelse i USA.

Thomas Mcinerney uppger även att det amerikanska USA-valet 2020 stals genom valfusk. Han säger att superdatorn Hammer och mjukvaran Scorecard användes under en cyberoperation för att flytta röster från Donald Trump till Joe Biden och att James B. Comey, en amerikansk ämbetsman och tidigare FBI-chef (2013-2017), försökte sälja Hammer och Scorecard till Kina.


Mcinerney har blivit hårt kritiserad för sina uttalanden, men dessa kritiker (som ofta inte har samma erfarenhetsbakgrund) kan inte heller motbevisa hans påståenden. Mcinerney får indirekt stöd av uttalanden av liknande karaktär av advokaten Rudy Giuliani, vars uttalanden NewsVoice tidigare redovisat.

Text: NewsVoice

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.

2 KOMMENTARER

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här