Joe Biden svärs in – den 46:e presidenten i USA

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 20 januari 2021
- NewsVoice redaktion

“Joe Biden and Kamala Harris will be sworn in as President and Vice President during an Inauguration Day Ceremony in Washington, D.C. on Jan. 20. Watch it live on the Fox News YouTube channel.” – Fox News

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Strötittade på farsen och spektaklet i Washington.
  President Trump lämnade Vita Huset med hedern i behåll.
  Det måste kännas väldigt märkligt för Biden att sitta där på ett valresultat som ännu ingen kan bekräfta är rätt och riktigt.
  Det är nästan som hemma i Sverige, den 9 Sept 2018.
  Den som lurat till sig en vinst är fortfarande förlorare.

 • Med facit i hand kom vår förhoppningar tydligen på skam.

  Den magiska “Qanon” kommer inte att rädda oss från “New Word Order” som nu kommer stormande över oss med bland annat obligatoriska massvaccinationer: 10 gånger per år (för minsta förkylning) som om vi människor vore levande antivirusprogram?

  Det har nu visat sig att militären i USA varken har kompetensen eller ens modet att ta över eller på annat sätt vågat administrera landet under tiden som Trump-administrationen arresterade alla korrupta politiker.

  Jag är inte förvånad; har själv gjort obligatorisk militärtjänstgöring och vet att generaler inte är övermänniskor, utan helts kysser sina fruar på kinden och nattar sina barn och vill inte äventyra sina barns framtid.

  Trump var en dröm som nu tag slut. Nu kommer den långa natten.

  Det enda positiva är att alla godhetssoldaterna dvs alla vänsterextremister och kulturmarxister är de som först kommer att likvideras; som var fallet Iran, Kina, Sovjet osv. Det är ni kulturkrigarna och kulturmarxisterna som kommer att betala det ultimata priset med era liv för den kommunism ni älskar – enbart för att ni inte ville känna till att de superförmögna oligarker alltid har legat bakom kommunism och socialism.

  Surt eller hur?

 • Visst älskar vi underhållning och Trump var just det, underhållning. Den globala statskuppen rullar vidare med folket samlat på första raden, visst är det underhållning för fåren och herden men se upp för där bakom vaktar någon? Men visst älskar vi underhållning och de är många nu som underhåller fantastiskt.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *