Militärläkare: Covid-19 används som ett biovapen mot världen

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 16 januari 2021
- NewsVoice redaktion
Dr Lee Merritt. Pressfoto: Enlightenomaha.com
Dr Lee Merritt. Pressfoto: Enlightenomaha.com
Dr Lee Merritt. Pressfoto: Enlightenomaha.com

CORONAKRISEN. I en explosiv intervjun på The New American med dr Lee Merritt diskuteras om coronakrisen kan betraktas som en biovapenattack mot Västvärldens folk och ekonomier. Lee Merritt säger att kriterierna för biologisk krigföring är fyllda. Hon kallar det som nu händer för fjärde generationens krigföring med fokus mot USA.

Originalvideon togs ner av YouTube

Dr Lee Merritt är en militärläkare som studert biologisk krigföring. Hon var tidigare president för Association of American Physicians and Surgeons (AAPS). Merritt säger att det förblir spekulationer om det kinesiska kommunistpartiet släppte Covid-19-viruset avsiktligt eller av misstag, men konsekvenserna som vi sett är redan enorma. Hon tror själv att Kina kan ligga bakom covidkrisen i Väst.

Källa: TheNewAmerican.com

Text: NewsVoice | Foto: Enlightenomaha.com

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Lee Merritt
 • prof Jean Bernard Fourtillan menar att viruset kom från Pasteurinstitutet som har patent på det.

  https://principia-scientific.com/top-covid-19-skeptical-professor-thrown-in-psychiatric-hospital/

  I artkeln nämns också Agnès Buzyn, Frankrikes hälsominister som också är omnämnd i konflikten med framstående epidmiologen Didier Raoult, mannen bakom Marseilleprotokollet och mycket goda behandlingsreultat mot covid-19.

  https://asiatimes.com/2020/03/why-france-is-hiding-a-cheap-and-tested-virus-cure/

 • Ibland talar även systemrepresentanter sanning.

  “Norge: ”Kan behövas en tredje vaccindos”…

  När han får frågan om osäkerheten kring effekten av vaccinet kan göra att människor väljer att inte ta det svarar Geir Bukholm att det är viktigt att vaccinera sig, speciellt om man tillhör en riskgrupp.

  – Vi tror att man är immun ett tag. Det är viktigt att man tar vaccinet. Det är mycket vi ännu inte vet om de här vaccinen, och den kunskapen får vi först när människor tar dem, säger han.” https://www.gp.se/nyheter/v%C3%A4rlden/norge-kan-beh%C3%B6vas-en-tredje-vaccindos-1.40104439

  Om man tror saker om vaccinet samtidigt som det är mycket man inte vet förrän först efter att människor har tagit det, så är det per definition ett enda stort experiment.

  Upplyser de människor innan de får vaccinsprutan att de deltar i ett rent experiment?

 • Regeringen med SSI som målvakt skyddar oss inte ens mot den skadliga 5g strålningen trots att det har varit känt sedan 1977 att sådana milimetervågor sänker immunförsvaret.

  “Försämrat immunförsvar. Den blodbildande förmågan i benmärg och lymfvävnad var försämrad. De röda blodkropparna och de vita blodkopparna, lymfocyterna, minskade medan de vita blodkropparna eosinofila och neutrofila ökade. I benmärgen hade omogna röda blodkroppar ökat och omogna vita blodkroppar minskat. Proteinspektrat påverkades i blodet. Albumin minskade och antalet globuliner ökade. Fria aminosyror minskade med 22%.”

  https://www.stralskyddsstiftelsen.se/2019/02/27/skador-av-5g-stralning-redovisades-1977/

 • Precis så fungerar den strategi som nyttjas för att sprida det här genetiska experimentet som bedrägligt kallas för Covid-19 ”vaccin”.

  Det enda som hjälper är verklig kunskap i ämnet presenterat av personer som befolkningen har förtroende för.

  Nu är tyvärr rädslan så utbredd blan många i befolkningen genom ett års media hjärntvätt med falsk information om antalet smittade och att smittspridningen ökar osv.

  Om den informationen vore sann så skulle det totala antalet av avlidna i vårt land 2020 vara många flera än tidigare år. Det var det INTE. Det var färre avlidna år 2020 än de 40 tidigare åren med något undantag.

  Grunden till den här falska spridningen av information är det testkit, RT PCR, som nyttjats för analys av de Covid-19 tester som gjorts.

  Det RT PCR testkitet, framtaget av Prof. Drosten, bevisades bara ett forskningsbedrägeri 27 November 2020 av ett forskarteam bestående av 22 välrenommerade forskare som gjorde en s.k peer-review av den studie som låg till grund för att W.H.O godkände RT PCR metoden som testmetod för tester av Covid-19 och rekommenderade den till sina 193 medlemsländer inkl. Sverige.

  Jag skriver om det i en artikel i NewsVoice.
  https://newsvoice.se/2021/01/pandemilagen-forskningsbedrageri/

  Jag förklarar även vad det genetiska experimentet faktiskt är via följande presentation: https://www.bitchute.com/video/1XXwndkpQCUp/

 • Här en lång och mycket noggrann genomgång av vad vaccinforskare med olika ståndpunkter när det gäller vacciner framför.

  Det är ett samtal mellan två kristna bröder, men det handlar till allra största delen om hälsomässiga faktorer.

  Den ene är en före detta professor i mikrobiologi och zoologi med djup kunskap om vetenskapliga aspekter och samtalet är enormt intressant och viktigt. De tar upp frågor som nog inte många har tänkt på!

  Videon innehåller många klipp från olika uttalanden och nyhetskällor över hela världen.

  Jag vill verkligen rekommendera er alla att lyssna på deras kloka ord!

  https://www.youtube.com/watch?v=h7mR3G3_0zQ&t=2494s
  (Walter Veith & Martin Smith – To Vax Or Not TO Vax? What’s Up, Prof? 46)

 • – Javisst, men vem fattar?

  “It’s Easier to Fool People Than to Convince Them That They Have Been Fooled.”
  -Mark Twain

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *