Mike Adams varnar Väst för Biden-regeringens socialistplaner

publicerad 21 januari 2021
- Torbjörn Sassersson red.
Hunter Biden, Joe Biden (foto: Ben Stanfield). Nationella Kongressen, Kinesiska Kommunistpartiet (foto: Dong Fang, Public Domain)
Hunter Biden, Joe Biden (foto: Ben Stanfield). Nationella Kongressen, Kinesiska Kommunistpartiet (foto: Dong Fang, Public Domain)
Hunter Biden och Joe Biden (foto: Ben Stanfield, licens: CC BY-SA 2.0). Nationella Kongressen, Kinesiska Kommunistpartiet (foto: Dong Fang, Public Domain)

ANALYS & DEBATT. Mike Adams är redaktör för sajten Natural News. I en betraktelse över Bidens-regimens tillträde varnar han främst amerikaner, men även Väst för vad som kommer. Det återstår även att se hur Sverige, USA:s 51:a delstat, kommer att följa sin husbonde.

Mike Adams skräder inte orden när han beskriver USA-valet. Han anser att de flesta är medvetna om att valet stals från halva den amerikanska väljarkåren, republikanerna. Det finns ett berg av bevis på både simpelt och avancerat valfusk och nu är valet avgjort, åtminstone för Demokraterna, men inte för Trumpsidan, menar Adams.

“In truth, Biden wasn’t sworn into anything. The election was illegal, unconstitutional and fraught with deliberate malfeasance. The theft of the election renders the Biden regime null and void, carrying no legal weight whatsoever.”

Han har en poäng med sin liknelse vid hur en typisk diktatur genomför ett val, nämligen ackompanjerad av en omfattande militär närvaro. Han syftar på de 25.000 soldater (eller fler) som placerats i Washington DC inför och under invigningen av Biden-regimen. Adams går sedan igenom argumenten för att ett valfusk fortfarande kan förändra situation, förutsatt att sanningarna får komma fram.

Adams verkar vara inne på att hela det officiella valresultatet faktiskt ännu kan ändras, men ingenting tyder dock på att valresultatet kommer att ogiltigförklaras.

Den andra halvan av hans artikel är mer uppgiven. Den spekulerar i hur Bidens regering kan komma att styra upp USA i linje med den vänsterliberala politik som Demokraterna fört sedan många år.

En vänstervriden kulturrevolution

Adams kallar det som han tror kommer för en vänstervriden kulturrevolution. I sin så typiska Adams-stil målar han upp allt med starka ord när han beskriver en dystopisk framtid, något som andra kallar: “United States of Socialist America” (USSA), vilket naturligtvis ska associeras till gamla USSR, “Union of Soviet Socialist Republics”.

“And when the Left has sufficient hatred, they can justify absolutely anything, including door-to-door genocide of Christians, Whites, Trump supporters, gun owners and conservatives. That’s where this is all moving toward now: A left-wing “cultural revolution” ethnic cleansing in America.”

Det behövs en snabb militärkupp

Som enda räddning ser Adams, förmodligen precis som några miljoner republikaner, en militärkupp som det enda som kan ge USA tillbaka till det amerikanska folket, inklusive alla de som röstade på Demokraterna. Sker inte denna militärkupp kommer följande att hända, tror Mike Adams, baserat på Adams artiklar och kommentarer:

 • Demokraterna kommer att dokumentera, söka upp och stigmatisera alla 75 miljoner amerikaner som röstade på Trump. Vissa kommer att klassas som inhemska terrorister.
 • Steve Bannon varnar för bildandet av ett nytt “Stasi”, en hemlig polis med uppdrag att spionera på amerikaner.
 • Vi kommer att se en mardröm av “radikala transaktivistclowner” som kommer att härska över Amerika.
 • Den försvarsnominerade generalen (Lloyd Austin) kommer att göra den amerikanska militären till en woke-festival för HBT-trupper medan alla vita, konservativa och kristna elimineras från militären. Gör dig redo för Gay Marines och Lesbian Air Force, skriver Adams.
 • Framväxt av digital fascism. Big Tech-censuren accelereras upp till en överväxel. Alla åsikter ska strömlinjeformas.
 • Nancy Pelosi (talman i USA:s representanthus) kommer att inleda attacker mot människor som inte stöder abort.
 • Vaccin-agendan kommer att drivas än mer intolerant.
 • Donald Trump kommer att starta ett politiskt parti med ett namn i stil med “American Patriots” (red anm) [eller Patriot Party] för att kasta ut Demokraterna från Vita Huset 2025.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Kommentar: Vi kan inte att posta länken till denna NewsVoice-artikel på Facebook om den innehåller en länk till Mike Adams sajt Natural News. Vi kan dock uppge rubriken på källartikeln. Se nedan. 

Källa

 • Situation Update, Jan 20th – Day of Reckoning: Will the republic DIE or be REBORN?

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Uppdatering via X22 Reports. 22/1 2021.
  https://x22report.com/aiovg_videos/ep-2385b-memo-is-just-the-beginning-how-do-you-set-the-stage-public-opinion/

  The patriots are now setting the stage for public opinion. Trump declassified the cross fire hurricane investigation, information is being dripped out, to prepare the public for what is coming. The memo is just the beginning, more is on its way. This will set the narrative and make the [DS] players feel pain at each step of the way. Biden and his administration have a SC lurking in the background, impeachment papers have been filed and Durham will most likely begin to unseal indictments to make arrests, just like Mueller. Sometimes you must show the people.
  Posted on January 22, 2021.

  SVT1 Rapport 19:30-20:00 yttrade varken igår fredag eller på torsdagen, någonting om den nye “amerikanske presidentens” göranden och låtanden från sina första dagar som POTUS.
  Likaså har SR P1 varit synnerligen tystlåtna de senaste dagarna.
  National Guard är kvar i D C. Biden är totalportad i Pentagon.
  Hälften av de 21 medlemmarna i nya regeringen har judisk bakgrund och ingen protestant. Biden själv är katolik. Ironiskt därför att Vatikan-banken har dömts på alla sina tillgångar av US Forces. Italienska regeringen tvingades öppna porten. Det var ju en italiensk Leonardo satellit som förmedlade valfuskdata från Leonardo SpA’s cyberavdelning till Frankfurt där kanadensiska Dominion posträkningsdatorer fanns och som handgripligen blev tagna av US Forces, tyvärr med dödlig utgång. Trulla Stalinowa (Frau Merkel) skall ju sluta har vi hört!

  • – Ja Ulf, det verkar som att det börjar hända saker nu – USA styrs av militären, avklassifiering av hemliga dokument, Biden är portad i Pentagon, Vatikan-pengar är överförda till rätt ägare – och nu sägs det (av Charlie Ward) att arresteringar håller på att ske av den politiska elitens hantlangare. Men, när ska vi kunna läsa om detta i massmedia ? Vi kanske får vänta ett tag till, tills den omtalade hemska videon kommer ut till allmänheten ? För då kan väl inte massmedia hålla tyst ?

 • Washington DC är utländskt område som tillhör bolagsstaten från 1871 med säte i Vatikanen och är nu ställd under militär bevakning. Biden kan skriva under hur många dokument som helst utan att det inverkar eftersom han inte är president i republiken. Onekligen ett intressant läge då militären och Pentagon under Donald Trump har svurits in i republiken. Biden å sin sida backas upp av Kina som just nu får nöja sej med bolagsstatens tillgångar som består av en fallande dollar och en hel del skulder. Samt ett antal regeringsbyggnader tillhörande korporationen. https://themarshallreport.wordpress.com/2021/01/20/trump-ode-to-the-corporation/

  • Tack, Jan för The Marshall Report – länken. Den förklarar mycket – likväl snurrar det i skallen.

   Jag rekommenderar f ö att man går till “Carl Norberg Facebook” och hör på hans Fredagsmys som höll tidigare idag. I dag har vändningen anlänt, enligt honom!

   Utomjordiska styrkor som samarbetar med US Military, eller varför inte US Space Force. som firade ett års jubileum häromdan’, tror jag inte på förrän jag sett en sådan varelse med egna ögon.

  • Det finns inte längre några aktiva atombomber – alla sägs vara inhiberade av utomjordiska styrkor (som samarbetar med militären). Frågorna nu är – vilken dag under den kommande veckan kliver militären in – och när börjar militärens bevisningen av elitens mörka hemligheter att komma ut till folket ?

  • Ulf, jag högaktar din intelligens och jag läser alltid dina kommentarer med stort intresse. Det finns för övrigt många här på sidan som har mycket insiktsfulla tankar som Erik och Hans ex.
   Saknar inte de tidigare kommentatorer som försvunnit de nya är högst läsvärda som underhållning.
   Är jag oförskämd? Jag bestämde mig för en tid sedan att minska mina inlägg här men den senaste tiden har gjort att det går inte att hålla tyst.
   Jag har för övrigt börja med ett nyhetsblad här i stan där jag bor som jag delar ut lite här och var.
   Där skriver jag om en sak – VILKA ÄGER OSS?
   Vilka är det som håller i trådarna, vilka är de som åstadkommer alla dessa tankar och insiktsfulla kommentarer men som ALLTID utlämnar de onämnbara de som är de största ägarna av penningskapandet på detta klot.
   Tror ni att ni äger era konton på Banken? Om ni tror det så har ni missat Swedbanks sedan gammalt strategi att stänga av konton, det är Banken som äger kontot och inte du.

   Pengar har inget värde alls de är bara siffror i ett moln som någon (Banken) skapat för stunden.
   Pengar är inte Svenska Kronor – SKR. (SKR ges ut av Riksbanken (Som ser till att det finns kontanter i samhället) och ingen annan).
   Pengar har en Privat aktör månglat ut (några knapptryck på en dator) som syns på din Banks konton (DIN BANKS KONTON)
   Så vill du köpa Hus, Bil eller en resa kanske och behöver låna ja då gäller det att vara kreditvärdig och det har inte alltid med ekonomi att göra.
   Försök gå till Banken och hämta ut ditt livs besparing? Många har försökt men misslyckats.
   Så vem äger slaven staten eller banken?

 • Var tog mina kommentarer vägen som jag postade för ett par timmar sedan?
  Med en glädjande länk till senaste X22 Report.

  Bye, bye Biden! – Du blev ö h t INTE OMNÄMD ens på din första dag på det nya jobbet,
  i 19:30 utsändningen i SR TV2:s Rapport. Märkligt vah?

  Skulle jag AAALDRIG ha trott, om jag inte vetat bättre. Dags för många svenska såskoppar att komma igen och börja tänka själva.

 • Den initierade Mel K har en ide´om varför det är så många militärer i Washington fortfarande.
  Svaret kan vara att staden Washington inte är amerikansk utan är ett företag som ägs av Rothschild och Kina – och därför kan staden ses som en utländsk makt och därför har USA,s militär rätt att ockupera denna utländska makt och göra arresteringar av de politiker som samarbetar med denna utländska makt. Spännande – vi får väl se !

  https://sananda.website/mel-k-presents-a-very-compelling-theory-january-20th-2021/

 • Mike Adams är hälsoexpert men vill gärna lägga näsan i blöt i andra ämnen han inte har så stor koll på. Bl.a. så gnällde han en massa på Bitcoin och vilket strunt det är m.m. och vi ser idag vilket strunt det har blivit, typ en av planetens mest värdefulla resurser, värdet idag är över 300 000:-/BTC. Så när det gäller Mike Adams, lyssna på honom när det gäller hälsa för det kan han, det andra är nog bara för att hamna på tapeten, en liten linslus! 😉

 • När vi i det här landet kommer till insikt att vi i det förflutna har omhuldat de “som verkar utan att synas” på ett sätt som håller på att förinta alla de fördelar det innebär att vara en mänsklig varelse och därigenom kunna påverka sakernas tillstånd för allas vår överlevnad, att kunna medverka till att alla levnadsformer har en chans till fortsatt bestånd har blivit förådda av i stort sett alla våra myndigheter, då går verkligen skam på torra land.
  Vi har det värsta träsket i vårt eget land och dessa träskmänniskor har haft en påverkan på hela planeten på värsta möjliga sätt på alla kommunikationsmöjligheter.
  När vi blir av med denna korruptionsfabrik kan vi börja bygga upp vår planet igen.

  • Såg artikeln först nu, när jag sökte på clowner..Jo, du har såå rätt för dig. Artikln var för ett år sedan, men det gör den inte mindre intressant att kommentera som sagt

 • Det ser ju onekligen lite mörkt ut nu. Men Trump sa att han snart skulle komma tillbaka i någon form och “see you soon” sa han också i talet från Texas på väg till Florida.

  Kanske kan det här förklara något av vad om händer nu och ge en fingervisning om vad som ska ske. Vet inte om det stämmer har inte hunnit kolla upp fakta. Men jag tycker inte heller det är rimligt att det skulle sluta så här med tanke på allt arbete som är nedlagt och att det faktiskt verkat väl planlagt.
  https://www.godisgovernment.com/post/leading-up-to-january-20-2021
  https://www.youtube.com/watch?v=-lQ7jfnfwYs&t=3497s

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *