Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

31%

31.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Hitta bäst tänkbara simutrustning för barn – Badsemester

publicerad 6 januari 2021
- Extern skribent
Hitta bäst tänkbara simutrustning för barn. Foto: FancyCrave1. Licens: Pixabay.com
Hitta bäst tänkbara simutrustning för barn.

Letar du efter den perfekta simutrustning för ditt barn, men inte vet så mycket om simutrustningar? Så oroa dig inte, på Watery.se hittar du all simutrustning som ditt barn behöver. All simutrusning är av hög kvalitet och det är både för flickor och pojkar.

För ett barn är det viktigt att ha det kul när de är i vattnet. Därför kan du på Watery.se hitta sjöjungfru-svans och mer simutrustning för barn.

Simutrustningar för barn är viktigare, för barn behöver att lära sig att simma så tidigt som möjligt. Här kan och bör simutrustningar användas till att hjälpa ditt barn med att simma, så att både föräldrarna och barnet känner sig säkra när barnet simmar i vattnet under er badsemester.

Därför bör ditt barn simma med en simväst på din badsemester

En simväst gör det lättare för ditt barn att lära sig att simma – att simma korrekt, måste vi understyrka.  Det är därför en av de viktigaste utrustningar ditt barn ska använda för att kunna lära sig att simma.


En simväst som spänns fast runt kroppen kommer ge barnet en mycket mer naturlig och korrekt simposition i vattnet, vilket gör det möjligt för barnet att lära sig att simma korrekt.


Därför är badvingar och simbälte bra simutrustning för barn

Alla simvästarna hos Watery.se UV-skyddande, så du behöver inte oroa dig för solens starka strålar när du låter barnet flyta runt i poolen eller vid stranden. En mycket stor fördel.

Simvästen gör simningen säker för ditt barn, så att du inte behöver oroa. För med en sådan simväst är ditt barn säkert oavsett om det kan flyta eller simma. Ett exempel är dessa Beco Sealife simvästar, som har en rem som man drar åt mellan benen, så att det är 100% säkert att simvästen inte kan åka av.

Har ditt barn ännu inte lärt att simma än? Då är ett par badvingar och simbälte perfekta för ditt barn. Med ett par badvingar och simbälte kan barnet oavsett ålder snabbt lära sig att röra sig naturligt i vattnet tills barnet själv kan hålla sig uppe.

Badvingar och simbälte gör simningen säker för ditt barn, så att huvudet inte på något sätt kan komma under vatten, vilket är ju det viktigaste.

På Watery.se har vi badvingar och simbälten i olika storlekar och färger. Du kan hitta badvingar för spädbarn och barn hos Watery.se, där erbjuds badvingar för barn mellan 0 – 30 kg. Simbälten för barn hos Watery.se finns i tre storlekar: 2 till 3 år, 4 till 6 år och 6 till 12 år. Med dessa storlekar är det säkert att du kan hitta ett simbälte som passar ditt barn.

Extern skribent

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq