Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Sport Communities blir allt fler och större i Sverige

publicerad 11 januari 2021
- Underhållning @NewsVoice
Sport communities. Foto: Lars Bo Nielsen Licens: Unsplash
Sport communities. Foto: Lars Bo Nielsen Licens: Unsplash
Sport communities. Foto: Lars Bo Nielsen Licens: Unsplash

UNDERHÅLLNING. Sport communities blir allt fler. Lika barn leka bäst brukar man säga. Du som läser har säkerligen något intresse som är större än ett annat, vilket också återspeglas av de grupper du är med i på exempelvis facebook eller andra sociala medier. Det går exempelvis snabbt att se vilka intressen någon har genom att ta en titt på vilka de följer på Instagram.

Ett område där sociala och sport communities bara växer och växer är inom sport. Tidigare brukade sportintresserade exempelvis hålla sina speltips och analyser för sig själva och det var ingenting man delade med sig till andra. Kanske har det att göra med att man ville vinna så mycket som möjligt själv eller inte ville riskera att skämmas om man gissade fel. Detta är något som har gjort en helomvändning. Kanske har det att göra med att andelsspel har blivit så stort eller kanske har det att göra med en ny social aspekt. En där man i större utsträckning vill visa att man kan och är duktig på något.

Sport communities och jämförelsesajter

Det myllrar av sajter ute på nätet som bland annat gör olika jämförelser av spelbolag och deras oddsbonusar. Men det som är intressant är att det numera även finns sajter som har startat som sport communities på sociala plattformar som har blivit så populära att de numera även har startat sidor på nätet där du både kan ta del av speltips, analyser, oddsbonusar och mycket mer. En av dem är Läktaren, där sportintresserade svenskar deltar i dagliga spelanalyser på facebook och senare även kan klicka sig vidare till deras sajt för att ta del av den bästa oddsbonusen för dagens spel.

När man vågar satsa

Vi tycker det är både roligt och intressant när folk vågar satsa på det de tycker om och göra sin hobby till ett riktigt jobb. Så länge man gör det man älskar så kan det inte riktigt bli fel. En sak är säker och det är att vi kommer fortsätta hålla koll på Läktaren både i sociala medier och direkt via deras sajt. Du kan klicka här om du vill spana in Läktarens nya sajt och sport communities.

Extern skribent

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq