Så här ska Sverige ta sig ur coronarepressionen – “Koncentrationsläger” upprättas i Tyskland

publicerad 23 januari 2021
- Torbjörn Sassersson red.
Brian Rose. Foto: eget verk, jan 2021. Steve Baker. Foto (beskuret): Chris McAndrew. Licens: CC BY 3.0, Wikimedia Commons. Brian Rose. Foto: eget verk, jan 2021

DEBATT & AKTIVISM. Den tidigare finansmannen Brian Rose som numera är opinionsbildare och kandidat för att bli Londons nästa borgmästare säger att det är dags att människor och politiker reser sig upp ur coronarepressionen som förstör ekonomier och människors liv. Den 8:e mars 2021 ska det ske, senast.

Text: Torbjörn Sassersson, uppdaterad kl 13:27

Steve Baker. Foto: Chris McAndrew. Licens: CC BY 3.0, Wikimedia Commons
Steve Baker. Foto (beskuret): Chris McAndrew. Licens: CC BY 3.0, Wikimedia Commons

I det brittiska parlamentet finns en minister vid namn Steve Baker som leder The Covid Recovery Group. Baker säger att England måste ha en plan och strategi för att ta sig ur coronakrisen. Medborgare och företagare har tappat hoppet och de behöver en handlingsplan för återhämtning. Det måste finnas en proportionell respons på viruset. Trycket ökar nu mot det brittiska parlamentet. Folk är förbannade.

“A forecast brought us into lockdown, so why can’t a forecast take us out of lockdown?” – Steve Baker

Brain Rose säger att England behöver hålla sig till tre handlingspunkter:

 1. Ett starkt ledarskap som klarar av att presentera innovationer, lösningar och utbildning istället för det enda verktyg som nuvarande ledarskap använder, lockdown.
 2. Vetenskapsbaserat beslutstagande. Vi använder inte vetenskapliga rön och fynd.
 3. Proportionell coronarespons. De allra äldsta behöver beskydd, men låt de friska gå tillbaka till sina jobb. Lockdown är inte lösningen, säger Rose. Han uppger att bedömare tror att en halv miljon britter kommer att dö på grund av lockdown. Detta måste få ett slut.

“TORY MPs are heaping pressure on Boris Johnson to lay out plans now for an easing of the national lockdown from March 8. Members of the influential Covid Recovery Group want the PM to give people and businesses hope by committing early to a roll back of restrictions as soon as he can. They have earmarked mid-March as the moment when the protective effect of mass vaccinations is projected to kick in.” – “Tory MPs demand Boris Johnson publishes plan to end lockdown from March 8”, The Sun

Uppror mot coronarepression, 2021.
Uppror mot coronarepression, 2021.

Det skulle krävas “koncentrationsläger”…

Entreprenörer och privatpersoner i flera länder struntar i restriktionerna och öppnar sina verksamheter. Människor går ut igen på restauranger och barer medan polisen tvingas att backa undan. Myndigheterna klarar inte av att massarrestera 10,000 människor. Det skulle krävas koncentrationsläger för att hålla alla dessa människor fängslade för att de nyttjar sina mänskliga rättigheter.

Tyskland har börjat inrätta “koncentrationsläger” för coronadissidenter och de som myndigheter anser är i behov av tvångskarantän. Flera stora tyska medier som Bild rapporterar. Denna utveckling måste stoppas.

Senast den 8:e mars 2021 ska vinden vända

Målet är att den 8:e mars ska vara ett datum att ta fasta på, ett datum när England ska återgå till det normala, ett samhälle fritt från lockdown. Nu är det dags för den svenska Regeringen att följa detta goda exempel och sluta att krampaktigt hålla fast det svenska folket i coronalimbo.

Svenska folket måste redan idag gå samma väg som miljontals människor i andra länder nu gör, de som öppnar sina restauranger, de som besöker restauranger, de som ifrågasätter munskydd och de som ifrågasätter vacciner som “magiska piller”.

Folkrörelsen mot coronarepression har redan pågått i månader i världen – Svenskar och invandrare gå samman!

Mytilini-lägret, Samos, 29 aug 2020. Foto: F. Sassersson, NewsVoice.se
Redaktören vi Mytilini-lägret ett “koncentrationsläger” för migranter på Samos, 29 aug 2020. Foto: F. Sassersson, NewsVoice.se

Ute i världen har en folkrörelse redan pågått i månader, något som massmedierna i Sverige knappt rapporterar om. Ute i världen protesterar regelbundet miljontals människor på gator och torg, 10.000-tals restauranger öppnar och kanske allra mest, människor pratar med varandra. Vreden mot coronarepressionerna växer trots förtryck av det fria ordet och trots förtryck av vetenskapliga fakta som visar att repressiv lockdown, smutsiga infektuösa munskydd och riskabla experimentvacciner inte alls är lösningar på coronakrisen.

Vänta inte på den 8:e mars. Börja nu, annars händer inget den 8:e mars.

Text: Torbjörn Sassersson

Svensk politiker i fosterställning. Foto: Shutterstock.com (redaktionell licens)
En viss svensk beslutsoförmögen statsminister måste agera nu. Lyssna på Steve Baker. Foto: Shutterstock.com (redaktionell licens)

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Det saknas uppenbart en seriös och organiserad makt i landet, som ska ta över efter ALLA de korrupta ledarna som inom snar framtid förhoppningsvis elimineras. Det brådskar att verkligen kompetenta människor samlar sig för att säkerställa landet för svenskarnas bästa. Vilket inte förekommit sedan 80-talet. Det är HELT fel människor på samtliga ledande positioner i samhället som systematiskt placerats där av deep state. Samtidigt har de skapat en rättslöshet mot korrupta politiker som i praktiken gör vad som helst för att främja utomstående makts intressen. Grundlagsbrott har blivit vardagsmat tyvärr, vilket blir rena lyteskomiken när den lagstiftande församlingen faktiskt skiter i grundlagen. Naturligtvis är rättsväsendet lika korrupt som medverkar till att sådant sker. Sverige är i ett akut skede där samhället är på randen till kollaps, vilket är planeringen regering och riksdagen medverkar till. När så sker är agendan att NWO-globalisterna kommer till “räddning”, i det ögonblicket har vi en diktatur med total makt och ett upphävande av all demokrati, fri och rättigheter.
  Att förstå agendan och vilka personer som utgör den tilltänkta makten är av akut vikt att identifiera och så snart möjligheter ges åtgärda, så även media naturligtvis som genom falsk information och rena hjärntvätten lurat stora delar av befolkningen i fällan. Samtidigt som man aktiv blockerat och censurerat alternativ media och sociala nätverk för att undvika att folk förstår sanningen. Ingenstans finns fler hemliga sällskap än här, varför Sverige är det huvudsakliga målet att rensa då det kommer få positiva konsekvenser även i övriga världen.

 • Ungefär då siffrorna ständigt ökar.Konstaterat smittade i Sverige 550.000  5 miljoner testade dvs av testade har endast 11% knstaterats smittade och då är den siffran högre än verkligheten dels därför att testerna, PCR, visar falska positiva dels att många haft haft tydliga symtom. Tydliga symtom passar lika bra på förkylning, säsongsinfluensan et. al. Och ändå 11% totalt under lela pandemin. Slutsatsen kan inte vara annat än att smittsamheten/smittspridningen är överdriven….. ja om inte väldigt många redan har smittats förstås, haft infektionen. 
  MEN att basunera ut tusentals per dag ger tryck på vaccinering etc.Så till dödligheten, siffrorna en ögonblicksbild för någon dag sedan.Avlidna knappt 1.000 70- och drygt 10.000 70+, BTW drygt 300 60- dvs inte många i arbetsför ålder har avlidit speciellt inte utan underliggande sjukdomar…. MEN man stänger landet för en grupp,  60-, som redan utsatts för smitta etc. unten tanke på att det är inte där viruset skördar liv. Utan man pumpar ut siffror för 70+ IVA är ibland fullt dock inte med 70+ då endast 1.500 öht vårdats på IVA Och om IVA fungerar så har givetvis många av dessa 1.500 tillfrisknat så 90%, minst, av konstaterat smittade, avlidna 70+ har inte vårdats öht på IVA 9.000 (bekant siffra). IVA respiratorvård innebär ju att patienterna sövs just saying…. i stället har man talat om palliativ vård eller terminerande vård….Om nu media trummar ut dessa groteskt höga dödstal borde man även tala om att det dels är denna grupp som “betalar” dels att de inte vårdas på samma lika sätt som övriga.Det sker en propaganda som dels överdriver farligheten för de i arbetande/arbetsför ålder mha de avlidna äldre dels att man inte alls talar om hur våra äldre behandlas…….. snacka om att hänga hatten på en spik. För om det totalt under pandemin vårdats 5.000 på IVA och det har avlidit 9.000, 70+, som aldrig vårdats på IVA och det varit i princip fullt långa tider på IVA behöver man inte ens ha mer mattekunskap än grundskolekompetens för att inse faktumet att vi har en så bantad vård att man slutat vårdat äldre….. osså för ett år sedan varslades flera hundra inom vården i region Stockholm pga arbetsbrist…… 

 • Vilken hjälte som nu borde kunna få luft efter EU-utträdet.

  Vi borde också kunna enas om att svenska folket inte tjänar på EU-medlemskap eller vara lydstat under who el att behålla en riksdag som röstar i strid mot vår lagliga regeringsform.

  Ett svenskt folkstyre är ju grunden för vår regeringform, att majoriteten av svenska folket
  är vita utgör knappast något lagligt skäl mot att all offentlig makt i Sverige utgår från folket.
  Det finns många seriösa invandrare som valt Sverige för vårt Statsskick och värnar om det.

  utdrag ur Kungörelse (1974:152) om beslutad ny regeringsform

  1 kap. Statsskickets grunder

  1 § All offentlig makt i Sverige utgår från folket.

  Den svenska folkstyrelsen bygger på fri åsiktsbildning och på allmän och lika rösträtt. Den förverkligas genom ett representativt och parlamentariskt statsskick och genom kommunal självstyrelse.

  Den offentliga makten utövas under lagarna.

  Angående vår svenska coronalimbo
  Pandemin är ju en fabricerad bondfångeri-pandemi eftersom man genom lurendrejeri ytnttjar människors okunnighet eller godtrohet för att hitta på olika svepskäl för att vidta “åtgärtder”

  exempel ur svt “Guide: De muterade virusvarianterna”


  VARFÖR BEHÖVS ÅTGÄRDER?
  Trots att de muterade virusen inte anses vara extra farliga görs det stora ansträngningar för att hindra dem att spridas. ”

  https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/virusmutationerna-sa-funkar-de

  WHO och medlöpare utnyttjar nu uppenbart sin ställning i olagliga försök att exploatera oss.

  Länktips

  https://www.regeringen.se/pressmeddelanden/2016/10/ett-starkt-straffrattsligt-skydd-mot-manniskohandel-och-annat-utnyttjande-av-utsatta-personer/
  https://sv.wikipedia.org/wiki/J%C3%A4v
  https://polisen.se/lagar-och-regler/lagar-och-fakta-om-brott/korruption/
  https://sv.wikipedia.org/wiki/F%C3%B6regivande_av_allm%C3%A4n_st%C3%A4llning

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *