Upprorsmakare invaderade Capitol Hill – Minst en person skjuten

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 6 januari 2021
- NewsVoice redaktion

VÄRLDEN. Vice president Mike Pence evakuerades medan medlemmar av den amerikanska kongressen försökte ta skydd på plats medan säkerhetsstyrkor kämpade för att hålla tillbaka demonstranter som stormade byggnaden. En kvinna har skjutits.

Mike Pence var ordförande under kongressmötet som formellt skulle certifiera att valet 2020 var avgjort och att Joe Biden blir nästa president. Huset och senaten hade delats in i separata sessioner för att diskutera invändningar från några republikanska lagstiftare om giltigheten av resultat från Arizona, när demonstranter som samladts utanför bröt sig in i Capitol Hill.

Text: NewsVoice

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • En Psyops som vanligt. Går det över huvud taget för några demonstranter mot en församling där det denna dag finns massor med kravallutrustad polis som vaktar byggnaden att komma in några få i taget? Jag är inte ensam om att se denna falska flagga.

  En kommentar säger det mesta från Amerika:
  “Ja, det var en falsk flagga. Medan MSM rapporterade den oroliga, våldsamma folkmassan, visade de samtidigt publiken som var lugn och var så otrolig som någon stor församling möjligen kunde vara.

  Dags för avslöjande bevis på bedrägeri och voila! En lämplig tidsinställd “distraktion” filmas perfekt av en MSM-kameraperson.

  När jag först såg flickan på marken trodde jag att någon måste ha slagit näsan. Sedan visade de hennes ansikte BRIEFLY, som visade rött blodgodis från hennes näsa och på hakan. Jag hör senare att hon sköts i nacken och dog. Jag såg ingenting som liknade en scen som visade något annat blod. Ett dödligt skott i nacken verkar mer sannolikt att producera blodstänk på hennes kläder och rent hår, liksom en pool av mörkt blod.

  Jag deltog i katastrofövningar medan jag var i militären. När vi kom “på plats” såg det hemskt ut tills vi kom närmare för att ta hand om våra “patienter”. Tänk på att det här var 45 år sedan och Hollywood-smink är mycket överlägsen idag än då. På avstånd kunde man lätt anta att det var riktigt, särskilt om de inte visste detaljerna.

  Så jag tycker det är ganska troligt att detta är en falsk flagga. Det var min omedelbara tarmreaktion när det hände. Media hade ständigt ljugit om publikens natur, och med delad skärm var det uppenbart.

  Plötsligt förväntas vi tro att den här lugna massan av människor blev aggressiva hela tiden och visar ingen förändring i folkmassans rörelser eller beteenden. Dessutom förväntas vi tro att den ljuga reporteren plötsligt hade ett “Jesus-ögonblick” och började tala sanningen. Vad?

  Sedan, för ytterligare gratis underhållning, ser vi flera personer utföra “Acts of Antifa”, bryta fönster och klättra in. Andra popcorn-ögonblick visade att påstådda Trump-anhängare tillfälligt hängde i Capitol med nary en Capitol Security person i sikte. Kanske hundratusentals människor precis utanför, men en gång inuti är all säkerhet MIA. Säker.

  Därefter visas de stillsamma Trump-anhängarna som står eller lugnt går runt och svarta militär- eller polisfordon dyker upp och hundratals poliser eller trupper strömmar mot Capitol-byggnaden från höger sida.”

 • Bulletin: Trump är en patetisk brottsling och landsförrädare

  “Inget av detta hade hänt utan president Donald Trumps hetsande. Även under pågående stormning av kongressen eldade Trump på gärningsmännen. Det är landsförräderi. Det är uppvigling till uppror mot statsmakten. Och det är så Amerikas 45:e president ska bli ihågkommen. Han slutade som en patetisk brottsling. Han drog ett mörker över vad vi sett som världens främsta demokrati.” – Peter Gudmundsson

  https://bulletin.nu/ledare/all/en-svart-dag-i-vad-vi-sett-som-varldens-framsta-demokrati

  Peter Gudmundsson på nya tidningen Bulletin ger Trump all skuld för stormningen av Capitol Hill, men nya uppgifter gör gällande att det var Antifa som stormade byggnaden.

  Kommer Bulletin att rätta sig?

  Eftersom det finns bildbevis som indikerar att det var Antifa-anhängare som trängde in i Capitol Hill har jag som utgivare av NewsVoice valt att korrigera rubriken på artikeln ovan från:

  “Trump-supporters invaderade Capitol Hill – Minst en person skjuten”

  till:

  “Upprorsmakare invaderade Capitol Hill – Minst en person skjuten”

  NewsVoice har även adderat bildbevis.

  Kommer Bulletin att undersöka vad som egentligen hände i Capitol Hill? Bulletin fick 10 miljoner kronor i privata mediestöd. Bulletin har god kapacitet att undersöka fakta. Kommer ni att göra det?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *