Professor Dolores Cahill: mRNA-vaccinerna kan orsaka organsvikt och sepsis

28

CORONAVACCIN. Professor Dolores Cahill varnar världen för de nu högaktuella mRNA-vaccinerna som injiceras i miljontals människor runt om i världen. Dessa vacciner är inte bara snabbutvecklade och inte seriöst säkerhetstestade på människor innan massvaccinationerna, de kan orsaka anafylaktisk chock, organsvikt och sepsis.

Dolores Cahill går metodiskt igenom hur dessa vacciner fungerar, vad de egentligen gör i kroppen och de förmodade konsekvenserna efter en och två doser. Det genetiska mRNA-materialet som injiceras kommer att tvinga kroppsceller att producera spikproteiner. Syftet är att inducera produktionen av antikroppar i kroppen, vilka ska bekämpa SARS-CoV-2-viruset. Risken är istället att det uppstår en så kallad cytokinstorm.

Cytokinstorm

Annette Alaeus som är läkare och specialist i infektionsmedicin förklarar på sajten Kry:

“Fenomenet kan även drabba vissa covid-19-patienter och det kallas cytokinstorm. De här antiinflammatoriska cytokinerna orsakar istället mer inflammation och leder till att vissa cytokiner frisätts okontrollerat i kroppen. Som ett resultat öppnar sig blodkärlen alltför mycket, blodtrycket och syrenivåerna i kroppen sjunker. Blodproppar bildas och minskar ytterligare blodflödet till vitala organ. När organen börjar svikta kan patienten hamna i chock och riskera permanent skada – eller i värsta fall avlida.”

Alaeus menar dock att det är SARS-CoV-2-viruset som kan skapa cytokinstorm och hon berör inte risken att istället mRNA-vacciner kan orsaka tillståndet, precis det som Dolores Cahill varnar för. Alaeus nämner överhuvudtaget inte ordet vaccin i sin text på Kry.

Tre chockvågor av kaos i kroppen

Dolores Cahill tar upp flera möjliga allvarliga biverkningar och negativa effekter av covid-19-vacciner med mRNA-material.

Annons: Dalwebb – Webbyrån med hjärtat i Hedemora.

Anafylaktisk chock kan ske direkt efter injektion eller med en veckas fördröjning. Därefter i en andra våg kan det ske en anafylaktisk allergisk reaktion. I en tredje våg kan kroppen utveckla autoimmuna sjukdomar.

“Du gör dig själv till en genetiskt modifierad organism [GMO]“. – D. Cahill

Det mest troliga är att det kan uppstå reaktioner i kroppen efter den andra injektionen med en fördröjning på upp till ett år. Exakt när en reaktionen uppstår kan variera. En ny infektion kan trigga en reaktion. En risk är till exempel att vaccinerade personer utvecklar kroniska autoimmuna sjukdomar.

De äldre dör först

De som kommer att drabbas hårdast efter en andra injektion är personer över 75-80 år och av dessa kan upp till 80% få mycket allvarliga biverkningar och förtida död, varnar Cahill.

Immunförsvaret som omformats av mRNA:t kommer att reagera på allt det spikprotein som det hittar i kroppen och det kommer att finnas överallt, i dina celler och i dina organ eftersom mRNA:t tvingar cellerna att producera det. Det finns en on-knapp, men ingen off-knapp. Inom en vecka uppstår organsvikt eller multipel organsvikt vilket i sin tur leder till sepsis (blodförgiftning), som för de äldre innebär en säker död.

Äldre människor kommer också död eftersom deras energisystem generellt inte klarar av både ett överaktivt immunförsvar och underliggande medicinska tillstånd.

En oerhört viktig insats som behövs redan nu är att samtliga ingredienser i dessa mRNA-vacciner identifieras. Det kan finnas flera olika typer av mRNA i injektionerna, misstänker Dolores Cahill. Allt måste läggas på bordet.

Text: Torbjörn Sassersson | Tveka inte att nedan kommentera om du anser att denna sammanställning av Dolores Cahills analys och budskap innehåller feltolkningar. | Textning av videon: Bodify

Relaterat

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

28 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
5 maj 2021 kl 03:12

4 MAJ 2021

WORLD DOCTORS ALLIANCE

CORK IRLAND PROF DOLORES CAHILL TAL OCH UPPMANING

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
21 april 2021 kl 16:08

Studie: mRNA-baserade vacciner och risken för prionsjukdom

“Vacciner har visat sig orsaka en mängd kroniska, sent utvecklande biverkningar. Vissa biverkningar som typ 1-diabetes kanske inte inträffar förrän 3-4 år efter att ett vaccin har administrerats [1]. I exemplet med typ 1-diabetes kan frekvensen av fall av biverkningar överstiga frekvensen av fall av allvarlig infektionssjukdom som vaccinet var utformat för att förhindra.
Med tanke på att typ 1-diabetes bara är en av många immunförmedlade sjukdomar som kan orsakas av vacciner, är kroniska sena biverkningar en allvarlig folkhälsoproblem.

Tillkomsten av ny vaccinteknik skapar nya potentiella mekanismer för vaccinbiverkningar. Till exempel orsakade det första dödade poliovaccinet faktiskt polio hos mottagarna eftersom den uppskalade tillverkningsprocessen inte effektivt dödade polioviruset innan det injicerades i patienter. RNA-baserade vacciner erbjuder speciella risker för att framkalla specifika biverkningar.
En sådan potentiell negativ händelse är prionbaserade sjukdomar orsakade av aktivering av inneboende proteiner för att bilda prioner. En mängd kunskaper har publicerats om en klass av RNA-bindande proteiner som visats delta i att orsaka ett antal neurologiska sjukdomar inklusive Alzheimers sjukdom och ALS. TDP-43 och FUS är bland de bäst studerade av dessa proteiner [2].”

https://davidicke.com/2021/04/16/study-mrna-based-vaccines-and-the-risk-of-prion-disease/

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
23 februari 2021 kl 03:59

Mer om Covid 19 “Vaccin”

https://www.medicdebate.org/en/node/1225

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
22 februari 2021 kl 16:23

Kan Löfven stå emot “oppositionens” önskan om tvångsvaccinering av Svenka barn?

https://www.friatider.se/m-motion-infor-obligatorisk-vaccination

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
21 februari 2021 kl 17:34
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
21 februari 2021 kl 05:40
martin
martin
Gäst
20 februari 2021 kl 22:12

Studie av kombination AZ och Sputnik V har borjat. (Var det klokt av Galaleja i Ryssland att ga till sangs med AstraZeneca?)
Nedan kommentar oversatt: “Fordelen blir, att allt som gar snett kan da skyllas pa Sputnik”

https://de.rt.com/europa/113416-studie-mit-kombinierten-impfstoff/
“Der Vorteil ist, man kann alles was schief geht, Sputnik in die Schuhe schieben.”

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
20 februari 2021 kl 17:35

Finns inte vetenskap och beprövad erfarenhet nog för att nu avblåsa en ännu farligare repris?

https://dagenshomeopati.se/nar-folket-valjer-blir-smittskyddsinstitutet-och-annika-linde-arets-forvillare-2011/

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
20 februari 2021 kl 05:47

“Vem har det egentliga ansvaret om personer får livslånga vaccinskador av de nya mRNA-vaccinen?”

https://solveig21miljoblogg.wordpress.com/2021/01/28/vem-har-det-egentliga-ansvaret-om-personer-far-livslanga-vaccinskador-av-de-nya-mrna-vaccinen/

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
20 februari 2021 kl 01:24

Israel hinner inte censurera alla varningar.

https://www.rt.com/news/515549-israel-telegram-vaccine-disinformation/

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
18 februari 2021 kl 18:38

Här ifrågasätter Zuckerberg vaccinet – trots egna förbudet mot vaccinkritik på Facebook

https://www.friatider.se/har-ifragasatter-zuckerberg-vaccinet-trots-egna-forbudet-mot-vaccinkritik-pa-facebook

Ulf ClaréusD
18 februari 2021 kl 15:06

Uppenbarligen är dessa nya Covid-19 vaccin (?) förenade med en allvarlig risk att dö, eller bli rejält sjuk. Av det som man har kunna läsa/höra om vaccinet, framgår det ju klart, att det skall undvikas om man har livet kärt, lika klart som man har fått framlagt i alternativmedia, att presidentvalet den tredje november 2020, var ett FUSKVAL av gigantiska proportioner, för att cementera vinst åt Demokratiska Partiet i hela makt kedjan, undantaget HD. Vilket ju faktiskt Trump hade påpekat. Liksom Joe Biden också sa i en märklig intervju nåra’ dar’ före valet: “Vi har skapat ett valfusk-maskineri som ger oss segern”, men uttryckt med andra ord.
MSM ger Biden segern. Så kommer Time Magazine och förklarar att en mäktig kabal hade beslutat, att för demokratins skull, måste Trump stoppas via fusk, som ju inte heller förblev ouppmärksammat. Demokratin gick alltså segrande ur denna happening. “Den hemliga historien om skuggkampanjen som räddade valet 2020” enligt Time Magazine. Häpp!
För oss icke vänsterblivna återstod bara att konstatera att artikelförfattaren Mike Podhorzer därmed slagit ett nytt, helt oslagbart rekord i fräck arrogans, eller som det eljest benämns inom gruppen: chutzpah.
Men detta helt uppenbara, som bara förtunnas ut till vibrationer i cyberrymden, har vi känt av tidigare: 9/11 – Inside Job, Husseins WMD mm, etc. Konsten att lagföra skurkar är passé.
Avslutningsvis kan konstateras att det tog ganska exakt hundra år för Oswald Spenglers’ utsaga om “Västerlandets Undergång” att materialisera sig, solklart. Följdriktigt har Bidens administration enat sig om att White Genocide är den framtida huvudfåran.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
18 februari 2021 kl 01:22
Helene Karlsson
Helene Karlsson
Gäst
17 februari 2021 kl 19:08

Professor Dolores Cahill
Här kan man läsa om hennes publikationer, vad hon forskat inom o.s.v. och man kan väl lugnt säga att hon inte legat på latsidan denna kompetenta kvinna!

https://people.ucd.ie/dolores.cahill/publications
https://people.ucd.ie/dolores.cahill/grants

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
17 februari 2021 kl 14:30

Viktigt utdrag ur https://worlddoctorsalliance.com/blog/ask-the-experts-covid19-vaccines/

16 FEBRUARI 2021


*** Läkare talar om det nya Covid-19-vaccinet * **

Dr. Andrew Kaufman | Läkare & rättspsykiater från USA: Jag heter Andrew Kaufman. Jag är läkare och styrelsecertifierad rättspsykiater. Denna pandemi är inte en riktig medicinsk pandemi. COVID-19-vaccinet är inte bevisat säkert eller effektivt eftersom det inte har varit tillräckligt med tid. Dessutom finns det ingen tydlig definition av någon ny sjukdom som den kan testas mot. Det har inte förekommit ett virus som har renats eller visats orsaka en sjukdom. Således finns det inget mål för ett vaccin. Slutsatsen är dock att eftersom inga ytterligare dödsfall har inträffat i samband med en ny sjukdom, finns det helt enkelt inget behov av ett nytt vaccin. “

martin
martin
Gäst
17 februari 2021 kl 06:29

Intervjuad: Dr (med.specialist) Andy Wakefield om mRNA vacciner,fodd och uppvuxen i UK. Forlorade sin legitimation i sammanhang med pastadda sjukdomar hos barn genom vaccinering (ADD?), flyttade till USA, numera film maker, har/hade Elle McPherson som partner.
Andy’s engelska ar mkt klar och lattforstaelig! 58mins

https://dlsharefile.com/file/NzQ3MzZkMDAt

martin
martin
Gäst
Reply to  martin
17 februari 2021 kl 06:54
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
17 februari 2021 kl 03:57

Det är vaccintillverkarna själva som stått först i “kön” för Immunitet, (fast mot rättegångar).

https://www.cnbc.com/2020/12/16/covid-vaccine-side-effects-compensation-lawsuit.html

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
17 februari 2021 kl 00:05

För experimentsugna som överlever “vaccineringen” med oturen att bli funktionsnedsatta återstår i regel bara “arbetslinjen” https://www.tf.nu/nyhet/svart-sjuka-tvingas-arbeta/

Funkar inte “arbetetslinjen” kan drabbade nollade nostalgiskt längta tillbaka till äldre tider då Sverige hade råd med mat och logi åt landets funktionsnedsatta såsom Inhyseshjon.
https://sv.wikipedia.org/wiki/Inhyseshjon

För bostad finns ju bättre behövande. https://www.youtube.com/watch?v=4EQ0EVlH1u4

(omättlige högbidragstagaren Ulf Kristerson lockar nu röster till nästa kommandoraval)
https://www.facebook.com/ModeraternaSthlm/videos/arbetslinjen-%C3%A4r-den-enda-h%C3%A5llbara-linjen/667229107187935/

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
16 februari 2021 kl 15:26

Naturligt uppbyggd immunitet efter genomgången infektion är kvarstående efter 9 månader.
https://www.ds.se/om-oss/press2/#/pressreleases/bred-immunitet-mot-covid-19-efter-9-maanader-3073766

Ivan Björn
Gäst
16 februari 2021 kl 13:52

Det enda tråkiga är att de som kritiserar den nya covid-vaccin påstår att den är obeprövad precis som om alla andra vacciner som är etablerade skulle vara beprövade. De är det inte och vacciner är nervgifter och ingenting annat.

Detta förklaras på ett mycket bra sätt av Anita Petek Dimer i ett föredrag om vacciner som man kan se textat på svenska både på Bitchute och NewTube. Dessutom finns där en video om Påhittade Epidemier – alla epidemier är påhittade!

När en människa blir sjuk kan hon inte smitta någon annan människa, var och en är skapare av sin egen livshistoria. Detta har gjorts undersökningar på inte minst under Spanska Sjukan. Tvärt om. Det är de vaccinerade som dör i de sjukdomar som de vaccinerades mot.

Att virus har muterat som vi så ofta får höra! Helt skrattretande. Varje människa är en egen individ och i varje människa finns det ett individuellt sjukdomsförlopp som är beroende av hur och vilken inställning till tillvaron denna individen har. Sjukdom är en erfarenhet och den virus flora och bakterie flora som finns i var och en av oss är ingen annan lik! Kalla det mutation eller vad du vill, men det är en naturlig process som diskuteras av människor med doktorstitlar som någonting man måste forska på.

Är det för att vidhålla den vidskeplighet som många av oss har. En vidskeplighet att någon kan smitta eller att det överallt i rummet väntar fiende som kan anfalla när som helst i form av en sjukdom? Är man verkligen så maktlös?

Visst någon kommer att kontra att han/hon blev smittat för att det ter sig för personen så. Sanningen är att den som blev ”smittat” har befunnit sig i ett visst morfogenetiskt fält som innehåller viss information där egen inställning, egna rädslor och egna trossatser har åstadkommit sjukdom, inte någon annan!

Länk: Svenska Undertexter där ni kan hitta ”Ett föredrag om Vacciner” https://www.bitchute.com/channel/Kjv53w53tCkC/

Göran Åkesson
Göran Åkesson
Gäst
16 februari 2021 kl 13:32

Cahill har säkert helt rätt. Undersökning i genpooler har visat att med 100% matchning spikproteinets nukleinsyrasekvens finns i ett 80-ral gener eller kromosomdelar i vårt DNA. Det betyder att ett immunsystem som överreagerar på att kroppen överproducerar spikprotein kan angripa de proteiner som kroppen normalt producerar för viktiga funktioner, i detta fall de som just innehåller en 100% sekvensmatchning med spikproteinet. Denna mekanism är känd som ‘molekylär härmning’ och är en orsak till autoimmuna reaktioner. Därför kan potententiellt många feltillstånd uppkomma, eftersom sekvensen finns i så många kromosomer. De autoimmuna reaktionerna behöver inte uppstå omedelbart, eftersom de är beroende av immunsystemets allmänna kapacitet och kapabilitet, vilka varierar. Själv tror jag att riskerna ökar med upprepade injektioner av syntetiska RNA-sekvenser.
Alaeus analys avser cytokinstorm, som har att göra med ett svagfunktionellt immunsystem. Om cytokiner, som har en signalfunktion för mobilisering av B och T-celler inte får snabbt nog svar från dessa kan överproduktion ske och oavsiktligt skada vävnader. Överproduktionen är kroppens naturliga svar vid svag respons. Svag mobilisering av B och T celler kan uppträda vid D3-vitaminbrist eftersom vitaminet har en epigenetisk funktion för dessa cellers försvarsfunktion. Det sker bl.a. genom GcMAF (Glycoprotein Macrophage Activation Factor) som är ett derivat av D3- vitamin och naturligt produceras i tunntarmen. Cytokinstorm kan därför undvikas genom profylaktisk behandling med D3-vitamin/K2 vid brist härpå. Brist på mineralen Zink kan också vara betydelsefull, eftersom Zink ingår i ett 70-tal enzym och coenzym, varav en del är kritiska för immunförsvarets funktionalitet. Dess styrcentrum finns i thymuskörteln, som inte fungerar effektivt vid zinkbrist.
Zink ingår också som komponent i RNA, och mineralen deltar i celldelning och syntes av DNA och behövs för kroppens rätta proteinproduktion.

Cahill och Alaeus talar således om två olika saker.

Anne
Anne
Gäst
16 februari 2021 kl 10:04

Mycket tacksam för denna lilla korta video. Försökte dinera men medianinkomst går inte att logga n på

Erik Forsman
16 februari 2021 kl 08:38

comment image

Åke Södergren
Åke Södergren
Gäst
16 februari 2021 kl 06:32

Komplettera artikeln med Sherri Tenpennys upptäckt om immunsystemets “sophämtare” som slutar fungerar.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
16 februari 2021 kl 03:05

Den bild man försöker måla upp om vaccinransonering och trängsel i kö är nog propaganda.
https://www.friatider.se/vardpersonal-vill-inte-ta-astra-zenecas-vaccin

Risk för cytokinstormar av “covidvaccin” var ju dessutom känt innan vacineringen startade.
https://www.dagensmedicin.se/specialistomraden/barnsjukvard/livshotande-covidtillstand-hos-barn-kartlagt/

Hellre förebygga med c-vitamin och vid extra behov intavenöst än oåterkallerligt “vaccin”
https://almanova.eu/professorn-ge-livraddande-behandling-mot-coronaviruset/

Rhoda
Rhoda
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
16 februari 2021 kl 10:37

Stort tack för källhänvisningar.
Artikel 2 bekräftar min misstanke om att barn som blivit “långtidssjuka i COVID-19” har fel diagnos. De har drabbats av Cytokinstorm , dvs en immunreaktion efter och pga sina tidigare vaccineringar. Barn blir inte sjuka i Covid( normalt)

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Rhoda
16 februari 2021 kl 18:18

Tack själv Rhoda för din mycket rimliga slutsats av bif artikel 2.

Lyssna gärna på Dr Vernon Coleman när han beskriver fakta och även anger massor med rapporter om dödsfall av ”vaccinet” (som inte är något vaccin).

https://brandnewtube.com/watch/doctors-and-nurses-giving-the-covid-19-vaccine-will-be-tried-as-war-criminals_7tNEBnZogbdlEXu.html

Redan nu finns 67 personers dödsfall i Sverige kopplat till Pfizers vaccin
https://nyadagbladet.se/inrikes/67-svenska-dodsfall-kopplas-till-pfizers-vaccin/

Trailer om 5 minuter, med många kända experter som uttalar sig om vaccinet. Jag rekommenderar att sätta ner filmens hastighet till 0,75 för att hinna läsa rubrikerna på de artiklar de visar i filmen

https://vrevealed.com/covid/trailer/

I första länken ovan kan man höra att redan efter 3 veckor från man tar vaccinet så dör många.

Den som inte tror på vaccinets farlighet, lyssna här! I denna video påstår Dr. Sherri Tenpenny att efter 3-6 månader efter sprutan kommer många fler att dö, hon bygger detta på tidigare djurförsök med liknande substans (tyvärr lång, 1 tim)

https://www.bitchute.com/video/j7D2eBFmnvH5/