Professor Dolores Cahill: mRNA-vaccinerna kan orsaka organsvikt och sepsis

27
9065

CORONAVACCIN. Professor Dolores Cahill varnar världen för de nu högaktuella mRNA-vaccinerna som injiceras i miljontals människor runt om i världen. Dessa vacciner är inte bara snabbutvecklade och inte seriöst säkerhetstestade på människor innan massvaccinationerna, de kan orsaka anafylaktisk chock, organsvikt och sepsis.


Dolores Cahill går metodiskt igenom hur dessa vacciner fungerar, vad de egentligen gör i kroppen och de förmodade konsekvenserna efter en och två doser. Det genetiska mRNA-materialet som injiceras kommer att tvinga kroppsceller att producera spikproteiner. Syftet är att inducera produktionen av antikroppar i kroppen, vilka ska bekämpa SARS-CoV-2-viruset. Risken är istället att det uppstår en så kallad cytokinstorm.

Cytokinstorm

Annette Alaeus som är läkare och specialist i infektionsmedicin förklarar på sajten Kry:

“Fenomenet kan även drabba vissa covid-19-patienter och det kallas cytokinstorm. De här antiinflammatoriska cytokinerna orsakar istället mer inflammation och leder till att vissa cytokiner frisätts okontrollerat i kroppen. Som ett resultat öppnar sig blodkärlen alltför mycket, blodtrycket och syrenivåerna i kroppen sjunker. Blodproppar bildas och minskar ytterligare blodflödet till vitala organ. När organen börjar svikta kan patienten hamna i chock och riskera permanent skada – eller i värsta fall avlida.”

Alaeus menar dock att det är SARS-CoV-2-viruset som kan skapa cytokinstorm och hon berör inte risken att istället mRNA-vacciner kan orsaka tillståndet, precis det som Dolores Cahill varnar för. Alaeus nämner överhuvudtaget inte ordet vaccin i sin text på Kry.

Tre chockvågor av kaos i kroppen

Dolores Cahill tar upp flera möjliga allvarliga biverkningar och negativa effekter av covid-19-vacciner med mRNA-material.

Annons: Dalwebb – Webbyrån med hjärtat i Hedemora.

Anafylaktisk chock kan ske direkt efter injektion eller med en veckas fördröjning. Därefter i en andra våg kan det ske en anafylaktisk allergisk reaktion. I en tredje våg kan kroppen utveckla autoimmuna sjukdomar.

“Du gör dig själv till en genetiskt modifierad organism [GMO]“. – D. Cahill

Det mest troliga är att det kan uppstå reaktioner i kroppen efter den andra injektionen med en fördröjning på upp till ett år. Exakt när en reaktionen uppstår kan variera. En ny infektion kan trigga en reaktion. En risk är till exempel att vaccinerade personer utvecklar kroniska autoimmuna sjukdomar.

De äldre dör först

De som kommer att drabbas hårdast efter en andra injektion är personer över 75-80 år och av dessa kan upp till 80% få mycket allvarliga biverkningar och förtida död, varnar Cahill.

Immunförsvaret som omformats av mRNA:t kommer att reagera på allt det spikprotein som det hittar i kroppen och det kommer att finnas överallt, i dina celler och i dina organ eftersom mRNA:t tvingar cellerna att producera det. Det finns en on-knapp, men ingen off-knapp. Inom en vecka uppstår organsvikt eller multipel organsvikt vilket i sin tur leder till sepsis (blodförgiftning), som för de äldre innebär en säker död.

Äldre människor kommer också död eftersom deras energisystem generellt inte klarar av både ett överaktivt immunförsvar och underliggande medicinska tillstånd.

En oerhört viktig insats som behövs redan nu är att samtliga ingredienser i dessa mRNA-vacciner identifieras. Det kan finnas flera olika typer av mRNA i injektionerna, misstänker Dolores Cahill. Allt måste läggas på bordet.

Text: Torbjörn Sassersson | Tveka inte att nedan kommentera om du anser att denna sammanställning av Dolores Cahills analys och budskap innehåller feltolkningar. | Textning av videon: Bodify

Relaterat

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.

27 KOMMENTARER

 1. Den bild man försöker måla upp om vaccinransonering och trängsel i kö är nog propaganda.
  https://www.friatider.se/vardpersonal-vill-inte-ta-astra-zenecas-vaccin

  Risk för cytokinstormar av “covidvaccin” var ju dessutom känt innan vacineringen startade.
  https://www.dagensmedicin.se/specialistomraden/barnsjukvard/livshotande-covidtillstand-hos-barn-kartlagt/

  Hellre förebygga med c-vitamin och vid extra behov intavenöst än oåterkallerligt “vaccin”
  https://almanova.eu/professorn-ge-livraddande-behandling-mot-coronaviruset/

 2. Cahill har säkert helt rätt. Undersökning i genpooler har visat att med 100% matchning spikproteinets nukleinsyrasekvens finns i ett 80-ral gener eller kromosomdelar i vårt DNA. Det betyder att ett immunsystem som överreagerar på att kroppen överproducerar spikprotein kan angripa de proteiner som kroppen normalt producerar för viktiga funktioner, i detta fall de som just innehåller en 100% sekvensmatchning med spikproteinet. Denna mekanism är känd som ‘molekylär härmning’ och är en orsak till autoimmuna reaktioner. Därför kan potententiellt många feltillstånd uppkomma, eftersom sekvensen finns i så många kromosomer. De autoimmuna reaktionerna behöver inte uppstå omedelbart, eftersom de är beroende av immunsystemets allmänna kapacitet och kapabilitet, vilka varierar. Själv tror jag att riskerna ökar med upprepade injektioner av syntetiska RNA-sekvenser.
  Alaeus analys avser cytokinstorm, som har att göra med ett svagfunktionellt immunsystem. Om cytokiner, som har en signalfunktion för mobilisering av B och T-celler inte får snabbt nog svar från dessa kan överproduktion ske och oavsiktligt skada vävnader. Överproduktionen är kroppens naturliga svar vid svag respons. Svag mobilisering av B och T celler kan uppträda vid D3-vitaminbrist eftersom vitaminet har en epigenetisk funktion för dessa cellers försvarsfunktion. Det sker bl.a. genom GcMAF (Glycoprotein Macrophage Activation Factor) som är ett derivat av D3- vitamin och naturligt produceras i tunntarmen. Cytokinstorm kan därför undvikas genom profylaktisk behandling med D3-vitamin/K2 vid brist härpå. Brist på mineralen Zink kan också vara betydelsefull, eftersom Zink ingår i ett 70-tal enzym och coenzym, varav en del är kritiska för immunförsvarets funktionalitet. Dess styrcentrum finns i thymuskörteln, som inte fungerar effektivt vid zinkbrist.
  Zink ingår också som komponent i RNA, och mineralen deltar i celldelning och syntes av DNA och behövs för kroppens rätta proteinproduktion.

  Cahill och Alaeus talar således om två olika saker.

 3. Det enda tråkiga är att de som kritiserar den nya covid-vaccin påstår att den är obeprövad precis som om alla andra vacciner som är etablerade skulle vara beprövade. De är det inte och vacciner är nervgifter och ingenting annat.

  Detta förklaras på ett mycket bra sätt av Anita Petek Dimer i ett föredrag om vacciner som man kan se textat på svenska både på Bitchute och NewTube. Dessutom finns där en video om Påhittade Epidemier – alla epidemier är påhittade!

  När en människa blir sjuk kan hon inte smitta någon annan människa, var och en är skapare av sin egen livshistoria. Detta har gjorts undersökningar på inte minst under Spanska Sjukan. Tvärt om. Det är de vaccinerade som dör i de sjukdomar som de vaccinerades mot.

  Att virus har muterat som vi så ofta får höra! Helt skrattretande. Varje människa är en egen individ och i varje människa finns det ett individuellt sjukdomsförlopp som är beroende av hur och vilken inställning till tillvaron denna individen har. Sjukdom är en erfarenhet och den virus flora och bakterie flora som finns i var och en av oss är ingen annan lik! Kalla det mutation eller vad du vill, men det är en naturlig process som diskuteras av människor med doktorstitlar som någonting man måste forska på.

  Är det för att vidhålla den vidskeplighet som många av oss har. En vidskeplighet att någon kan smitta eller att det överallt i rummet väntar fiende som kan anfalla när som helst i form av en sjukdom? Är man verkligen så maktlös?

  Visst någon kommer att kontra att han/hon blev smittat för att det ter sig för personen så. Sanningen är att den som blev ”smittat” har befunnit sig i ett visst morfogenetiskt fält som innehåller viss information där egen inställning, egna rädslor och egna trossatser har åstadkommit sjukdom, inte någon annan!

  Länk: Svenska Undertexter där ni kan hitta ”Ett föredrag om Vacciner” https://www.bitchute.com/channel/Kjv53w53tCkC/

 4. För experimentsugna som överlever “vaccineringen” med oturen att bli funktionsnedsatta återstår i regel bara “arbetslinjen” https://www.tf.nu/nyhet/svart-sjuka-tvingas-arbeta/

  Funkar inte “arbetetslinjen” kan drabbade nollade nostalgiskt längta tillbaka till äldre tider då Sverige hade råd med mat och logi åt landets funktionsnedsatta såsom Inhyseshjon.
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Inhyseshjon

  För bostad finns ju bättre behövande. https://www.youtube.com/watch?v=4EQ0EVlH1u4

  (omättlige högbidragstagaren Ulf Kristerson lockar nu röster till nästa kommandoraval)
  https://www.facebook.com/ModeraternaSthlm/videos/arbetslinjen-%C3%A4r-den-enda-h%C3%A5llbara-linjen/667229107187935/

 5. Intervjuad: Dr (med.specialist) Andy Wakefield om mRNA vacciner,fodd och uppvuxen i UK. Forlorade sin legitimation i sammanhang med pastadda sjukdomar hos barn genom vaccinering (ADD?), flyttade till USA, numera film maker, har/hade Elle McPherson som partner.
  Andy’s engelska ar mkt klar och lattforstaelig! 58mins

  https://dlsharefile.com/file/NzQ3MzZkMDAt

 6. Viktigt utdrag ur https://worlddoctorsalliance.com/blog/ask-the-experts-covid19-vaccines/

  16 FEBRUARI 2021


  *** Läkare talar om det nya Covid-19-vaccinet * **

  Dr. Andrew Kaufman | Läkare & rättspsykiater från USA: Jag heter Andrew Kaufman. Jag är läkare och styrelsecertifierad rättspsykiater. Denna pandemi är inte en riktig medicinsk pandemi. COVID-19-vaccinet är inte bevisat säkert eller effektivt eftersom det inte har varit tillräckligt med tid. Dessutom finns det ingen tydlig definition av någon ny sjukdom som den kan testas mot. Det har inte förekommit ett virus som har renats eller visats orsaka en sjukdom. Således finns det inget mål för ett vaccin. Slutsatsen är dock att eftersom inga ytterligare dödsfall har inträffat i samband med en ny sjukdom, finns det helt enkelt inget behov av ett nytt vaccin. “

 7. I dagens Studio Ett i Sveriges Radios P1 pratade man för omväxlings skull om corona/COVID-19. En av eksprätterna sa följande:

  “Det är bara att acceptera, det blir inte bara en och två doser, det blir tre doser och kanske fyra doser under de kommande åren.”

  Vem är förvånad, inte jag, vi är väl flera stycken som förutsåg den utvecklingen.

  Journalisterna tror att de är duktiga, men ställer som vanligt inte en enda kritisk fråga, sitter bara och sväljer precis allt de hör. Det är synd om människorna/dumskallarna. Inslaget kommer först i programmet,

  Studio Ett 17 februari 2001 https://sverigesradio.se/avsnitt/1673664

 8. Uppenbarligen är dessa nya Covid-19 vaccin (?) förenade med en allvarlig risk att dö, eller bli rejält sjuk. Av det som man har kunna läsa/höra om vaccinet, framgår det ju klart, att det skall undvikas om man har livet kärt, lika klart som man har fått framlagt i alternativmedia, att presidentvalet den tredje november 2020, var ett FUSKVAL av gigantiska proportioner, för att cementera vinst åt Demokratiska Partiet i hela makt kedjan, undantaget HD. Vilket ju faktiskt Trump hade påpekat. Liksom Joe Biden också sa i en märklig intervju nåra’ dar’ före valet: “Vi har skapat ett valfusk-maskineri som ger oss segern”, men uttryckt med andra ord.
  MSM ger Biden segern. Så kommer Time Magazine och förklarar att en mäktig kabal hade beslutat, att för demokratins skull, måste Trump stoppas via fusk, som ju inte heller förblev ouppmärksammat. Demokratin gick alltså segrande ur denna happening. “Den hemliga historien om skuggkampanjen som räddade valet 2020” enligt Time Magazine. Häpp!
  För oss icke vänsterblivna återstod bara att konstatera att artikelförfattaren Mike Podhorzer därmed slagit ett nytt, helt oslagbart rekord i fräck arrogans, eller som det eljest benämns inom gruppen: chutzpah.
  Men detta helt uppenbara, som bara förtunnas ut till vibrationer i cyberrymden, har vi känt av tidigare: 9/11 – Inside Job, Husseins WMD mm, etc. Konsten att lagföra skurkar är passé.
  Avslutningsvis kan konstateras att det tog ganska exakt hundra år för Oswald Spenglers’ utsaga om “Västerlandets Undergång” att materialisera sig, solklart. Följdriktigt har Bidens administration enat sig om att White Genocide är den framtida huvudfåran.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här