SVERIGE. NewsVoice och Nya Dagbladet filmade när misstänkta vänsterextremister misshandlade en demonstrant från Tusenmannamarschen i lördags den 6:e mars. Dramatiken fortsatte när polisen och våra två film-team följde efter extremisterna. Polisinsatser resulterade i minst två gripanden. Polisen vill ha videoklippen som bevismaterial.

Text, video och klippning: NewsVoice | Artikeln är uppdaterad kl 18:34

Isac Boman på Nya Dagbladet fick tag på personen som misshandlades. Denne vill förbli anonym eftersom denne befarar repressalier, säger mannen i en telefonintervju. Han berättar hur en extremist strax efter Tusenmannamarschen tog kontakt med honom och kommenterade mannens jacka av märket Thor Steinar som är populärt inom högerkretsar.

Den misshandlade personen fick även frågan om denne deltagit på marschen, vilket mannen bekräftade samt att han är “Sverigevän”. Detta utlöste attacken. Extremisten vinkade in 3-4 andra personer som tillsammans angrep mannen utanför NK:s entre på Hamngatan i Stockholm. Angriparna använde nedsättande invektiv mot mannen.

En insatt person säger till NewsVoice att beteendet är typiskt för hur den vänsterextremistiska organisationen Antifa söker upp och organiserat misshandlar sina offer. Nya uppgifter som tillkommit gör gällande att det också var Antifa som utförde angreppet. Antifaextremister har satt i system att söka upp ensamma män som de i grupp hoppar på med sparkar och slag.

Tusenmannamarschen Hamngatan. BIld: Google Maps
Tusenmannamarschen Hamngatan. Bild: Google Maps

Misshandeln filmades av NewsVoice och Nya Dagbladet och klippen visar tydligt hur särskilt en angripare med grön jacka och svart munskydd leder misshandeln. Angriparna flydde sedan från platsen och sprang längs Regeringsgatan med två film-team och polisbilar tätt efter. Polisen grep en av männen (med grå/svart jacka) vid Mäster Samuelsgatan 19. Denne person går också att identifiera från videoklippen.

Alla våldsmännen samlade på en bild. Läsarfoto.
Alla våldsmännen samlade på en bild. Läsarfoto.

En av polismännen som genomförde gripandet tillfrågade NewsVoice och Nya Dagbladet om videoklippen och var särskilt intresserad av om dessa visade angriparen med grön jacka. Offret har polisanmält händelsen och i samverkan med bevismaterialet finns goda möjligheter att angriparna kan fällas för brottet förutsatt att polisen fullföljer med en utredning. Polisen har dock ännu inte hört av sig vilket innebär att NewsVoice och Nya Dagbladet idag väljer att offentliggöra filmerna i var sin artikel.

Läs mer: Nya Dagbladet vittne till vänsterextrem attack mot deltagare i Tusenmannamarschen

Text, video och klippning: NewsVoice

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

8 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Kristian LantzD
Kristian Lantz
12 mars 2021 kl 13:13

World Wide Rally For Freedom & Democracy – Malmö
https://t.me/forfrihetochsanningskane/12

World Wide Rally For Freedom & Democracy – Stockholm
https://t.me/worldwidesweden/2544

Någon som vet om det planeras något liknande i Göteborg?

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
12 mars 2021 kl 00:16

Frågan är om vi ens har laga domstol i sverige då regeringens representant, generaldirektör Dan Eliasson deltar i att bygga jävsförbindelser mellan regeringen, advokater och domstolar.
https://www.advokatsamfundet.se/hilda/Projekt/Ruben/Rubens-medlemmar/Dan-Eliasson/

Exempel på dom där en uppmärksammad jävsförbindelse i underinstans underkände beslut.
https://www.domstol.se/globalassets/filer/domstol/hogstaforvaltningsdomstolen/2020/domar-och-beslut/3575-3581-19.pdf

Jan Rosbäck
Jan Rosbäck
Gäst
11 mars 2021 kl 21:45

Förödelsen av svenska myndigheter och framför allt polisen påbörjades av fd hårfrisörseleven tillika dåvarande justitieministern Beatrice Ask när hon 2008 godkände infiltrationssystemet inom polisen. Dessa sk myndighetspersoner kunde då använda sej av “inre spaning” vid uppklaring av brott, riktiga eller påstådda. Den grupp som allmänt kallas golare hamnade då i en maktposition inom svenskt rättsväsende. Det var många som aldrig fick gripas trots upprepad kriminalitet. Dan Eliasson är bara en uppblåst nolla som kunnat vandra runt med fet lön genom att han är en orderföljare.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
11 mars 2021 kl 18:57

Ja du Jan, det är obegripligt hur rättsfokuset har flyttats från brottsbekämpning/lagföring för att skydda folk, till att istället motarbeta demokrati och förringa både misshandel och mord.

Sveriges Rikspolischef Dan Eliasson 2016 om mördaren som högg kvinna i ryggen till döds.

“vad har den personen varit med om för någonting, vilka omständigheter har den killen växt upp under, vad är det för trauman han bär med sig?”
https://www.youtube.com/watch?v=oQ-X78nMhjE

Hur är det möjligt att vår merittyngda GD Dan Eliasson kan få vara GD i regeringskansliet och dessutom samtidigt vara jävig partmedlem i den oacceptabla sammanslutningen Ruben? https://www.advokatsamfundet.se/hilda/Projekt/Ruben/Rubens-medlemmar/Dan-Eliasson/

“Rättsväsendet blev en lekstuga för aktivister och kriminella”
https://www.friatider.se/rattsvasendet-har-blivit-en-lekstuga-aktivister-och-kriminella

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
11 mars 2021 kl 19:35

Den numera rikskända avhoppade polisen Conny Andersson har vittnat om att han under sin tid som polis beordrades av sina chefer att låta djupt kriminella personer löpa.

Conny är en hejare på att spåra, vilket denna gamla upptagning från TV 4 vittnar om:
https://www.youtube.com/watch?v=MH9DneW1snY

Synd bara att han inte fick tillfälle att kolla spåren från intervjuarna, Jan Guillou, Annika Hagström!

Och kanske ännu intressantare vore Conny Anderssons analys av Dan Eliassons spår, även om det inte behövs något proffs för att följa förödelsen i svenska myndigheter i denna persons spår.

Jan Norberg
11 mars 2021 kl 17:15

Intressant och viktigt inslag som bevisar AFA:s våldstillämpning mot oliktänkande.

Däremot så är det naivt och tro att Polisen skulle dra detta gripande vidare, åklagaren kommer annars hur säkert som amen i kyrkan att skriva av detta.

Det är detta som är de ultimata bevisen för hur Dan Eliasson omdanat polisen och indirekt åklagarna att systematiskt skydda dessa satans ligister från AFA.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Jan Norberg
11 mars 2021 kl 18:18

Ja, med all sannolikhet undgår dessa individer straff. De terrorister som finansieras av Soros är lika straffria som alla de svenska högt uppsatta politiker som också får del av hans kassakista.

Tala om “diplomatisk” flockimmunitet!