Ytterligare två döda i Norge av Astra Zenecas vaccin

4
Astra Zeneca i Mölndal
Astra Zeneca i Mölndal. Foto: Bjoertvedt (CC BY-SA 4.0).

COVIDVACCIN. Under söndagskvällen rapporterades ytterligare två döda av Aztra Zenecas vaccin. Det europeiska läkemedelsverket tillåter återigen Astra Zenecas vaccin då man anser att fördelarna överväger nackdelarna.

Professor Pål Andre Holme vid Rikshospitalet har tidigare uttalat att det mest sannolika är att det var vaccinet som utlöste en stark immunreaktion, som gjorde mottagarna allvarligt sjuka.

I Storbritannien har än så länge 5 dött av Astra Zenecas vaccinbiverkningar

Läkemedelsverket i Storbritannien (MHRA) upplyste i torsdags om att de har fått in fem fall med allvarliga biverkningar av Astra Zenecas vaccin av samma typ som i Norge. Även här har 5 personer dött av vaccinbiverkningar.

Text: NewsVoice

Relaterat och källor

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

4 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Jesper
Jesper
Gäst
26 mars 2021 kl 07:11

Jag läste att Gibraltars lilla befolkning på 30 000 registrerat 55 dödsfall i samband med vaccinering sen slutade man räkna. Norge har registrerat typ 33 sen slutade man räkna…

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
26 mars 2021 kl 00:52

Man nämner inte alls att 93 personer av ca 500 000 “vaccinerade” avlidit efter Phisers vaccin.
Efter totalt 97 döda efter svenska “vaccineringar” verkar dödsrapporteringen nu ha avtagit.

Totalt har 97 dödsfall rapporterats som misstänkta biverkningar av coronavaccineringen i Sverige. https://www.friatider.se/forsta-dodsfallet-i-sverige-efter-astra-zeneca-vaccinering

Jesper
Jesper
Gäst
25 mars 2021 kl 22:46

Som om vi i Sverige inte har gjort de äldre tillräcklig skada redan så tillåter vi Astra Zenecas giftinjektion igen, men bara för de över 65!

FHM briljerar i flagrant illvilja och visar verkligen sin massiva kompetens och engagemang i att chikanera folkhälsan och ta död på så många av dessa samhällsbördor som möjligt.

Gunnel Fahlberg
Gunnel Fahlberg
Gäst
23 mars 2021 kl 11:32

Dör hellre av sjukdom än av “vaccin”! Sjukdom finns det dessutom, i allmänhet, bot för i naturen. “Vaccinet” finns det ingen hjälp mot sedan det väl kommit in i kroppen.