Ytterligare två döda i Norge av Astra Zenecas vaccin

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 22 mars 2021
- NewsVoice redaktion
Astra Zeneca i Mölndal
Astra Zeneca i Mölndal
Astra Zeneca i Mölndal. Foto: Bjoertvedt (CC BY-SA 4.0).

COVIDVACCIN. Under söndagskvällen rapporterades ytterligare två döda av Aztra Zenecas vaccin. Det europeiska läkemedelsverket tillåter återigen Astra Zenecas vaccin då man anser att fördelarna överväger nackdelarna.

Professor Pål Andre Holme vid Rikshospitalet har tidigare uttalat att det mest sannolika är att det var vaccinet som utlöste en stark immunreaktion, som gjorde mottagarna allvarligt sjuka.

I Storbritannien har än så länge 5 dött av Astra Zenecas vaccinbiverkningar

Läkemedelsverket i Storbritannien (MHRA) upplyste i torsdags om att de har fått in fem fall med allvarliga biverkningar av Astra Zenecas vaccin av samma typ som i Norge. Även här har 5 personer dött av vaccinbiverkningar.

Text: NewsVoice

Relaterat och källor

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Jag läste att Gibraltars lilla befolkning på 30 000 registrerat 55 dödsfall i samband med vaccinering sen slutade man räkna. Norge har registrerat typ 33 sen slutade man räkna…

  • Som om vi i Sverige inte har gjort de äldre tillräcklig skada redan så tillåter vi Astra Zenecas giftinjektion igen, men bara för de över 65!

    FHM briljerar i flagrant illvilja och visar verkligen sin massiva kompetens och engagemang i att chikanera folkhälsan och ta död på så många av dessa samhällsbördor som möjligt.

  • Dör hellre av sjukdom än av “vaccin”! Sjukdom finns det dessutom, i allmänhet, bot för i naturen. “Vaccinet” finns det ingen hjälp mot sedan det väl kommit in i kroppen.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *