Rand Paul utmanar dr Fauci om att bära munskydd fram till 2022

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 30 mars 2021
- NewsVoice redaktion
Anthony Fauci (foto: The White House) och illustration av dubbelt munskydd (Linsey Marr och Jasper Marr Hester)

CORONAKRISEN. Vid ett kongressförhör den 18 mars 2021 ifrågasatte senator Rand Paul dr Anthony Faucis åsikter om covidstudier och hans ståndpunkter angående återinfektion, naturlig immunitet, vaccinationer och munskydd.

Rand Paul frågade Anthony Fauci: “Om vi ändå inte sprider infektionen, är det inte bara teater?” angående Faucis rekommendation att allmänheten ska ha munskydd fram till 2022. Fauci kunde citera några studier som stöder hans ställning.

Text: NewsVoice

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq