Regeringen deltar på toppmöte – Ska bidra till målen i Agenda 2030

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete (inkl granskningar, utlandsreportage) genom att annonsera, donera eller sponsra.
publicerad 2 mars 2021
- NewsVoice redaktionen
Foto: Crestock.com

VÄRLDEN. I september 2021 bjuder FN in till ett toppmöte om livsmedelssystem, Food Systems Summit 2021 (FSS), i syfte att förändra våra livsmedelssystem till att bli mer hållbara. Den svenska regeringen ser det som mycket viktigt att delta i detta arbete, för att bidra till målen i Agenda 2030.

Livsmedelssystem spelar en avgörande roll för miljö, klimat och hälsa samt möjligheterna att nå Agenda 2030. FN:s generalsekreterare António Guterres har därför tagit initiativ till ett toppmöte om hållbara livsmedelssystem, Food Systems Summit 2021 (FSS), i syfte att förändra våra livsmedelssystem till att bli hållbara i alla tre dimensioner av hållbarhet:

 • ekonomisk,
 • miljömässigt
 • socialt.

Landsbygdsminister Jennie Nilsson har ansvar för livsmedelsfrågorna i regeringen och just nu pågår ett intensivt arbete i Näringsdepartementet och övriga Regeringskansliet inför toppmötet.

“Livsmedelssystemen globalt behöver förändras för att bidra till att uppnå målen i Agenda 2030. Toppmötet är ett steg på vägen och vi hoppas att det ska mynna ut i konkreta åtgärder för verklig förändring”, säger landsbygdsminister Jennie Nilsson. “Vi vill se att processen och mötet anammar ett brett och livscykelbaserat synsätt på livsmedelssystemen där de tre dimensionerna av hållbarhet är centrala och där ingen ska lämnas utanför.”

Temasida: Globala målen och Agenda 2030

ArcanumSkolan 2024

Text: Jennie Nilsson, Näringsdepartementet, pressmeddelande

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Agenda 2030
 • Agenda 2030

  Agenda 2030 presenterades i FN i september 2015. I princip handlar detta mycket detaljerade projekt om en målsättning att senast år 2030 utifrån ett globalt världsstyre införa en total kontroll över alla individer i världen på livets alla områden, för att skapa ”en hållbar framtid” för vår planet.

  Regeringen Stefan Löfvén fattade ett beslut att Sverige ska ställa sig i spetsen och bli ett föregångsland för genomförandet av ”Agenda 2030” till punkt och pricka. De har sedan dess jobbat väldigt hårt och målmedvetet för projektet.

  Vi vill själva bestämma över vårt land Sverige därför röstar många svenskar på Sverigedemokraterna. Klimatfrågan är en bluff för Nordpolen och Sydpolen är som det har varit kallt! Nej till Agenda 2030 för det är ett totalitärt styre som vill ta bort människornas frihet och självständighet

 • Den här påtvingade FN-kommunistiska Agenda 2030 genomsyrar ju även på kommunnivå. Fick via hyresvärden ett frågeformulär från de kommunala sopnissarna angående slängda underkläder, plastförpackningar och om jag ville ha cirkulär återvinning av skit grannar tänkt slänga. Typ ett “ta vad du vill ha soprum”. Sen frågade de även om jag kan tänka mig att hyra en borrmaskin eftersom jag faktiskt inte behöver äga en.

  Man kan riktigt se Agenda 2030, Corona plandemin och “The Great Reset” röra sig lika synkroniserat som konstsim trots att de var och en för sig bara är rena “tillfälligheter”.

  Det här är tredje världskriget med desinformation och spruta som vapen.

  • Agenda 2030 är som en råttfälla!

   Likt ostbitens doft lockas människor av fagra ord att attraheras av denna plan som syftar till att ta ifrån de allra flesta människor allt eget ägande, all egen beslutsrätt, all egen vilja.

   Det är en plan att förslava världen.

   Kloka råttor som genomskådat råttfällans bedrägliga och dödliga fara pissar på den och varnar därigenom andra av samma art.

   På samma sätt ska vi skaffa oss kunskap om Agenda 2030 och sedan varna våra medmänniskor!

   Börja nu med att skaffa dig kunskap genom att läsa “17 mål för att totalt förändra vår värld – Agenda 2030” av Pia Hellertz:

   http://www.piahellertz.com/Agenda_2030_17_mal_del%201.pdf

 • Lie mer om den odemokratiska agendan.

  https://www.jesussajten.se/story/den-stora-skokan-boken-som-skakade-frikyrkan–ny-utgava.html

  Advokater vill starta en andra Nürnbergrättegång mot de makthavare som orsakat Jordens nedstängning. De måste dömas hårt för bluffen Pandemi!

  Ställ pekaren i texten, högerklicka och klicka sedan på ”Översätt till svenska” vid behov. Missa inte denna artikel och video!

  Sammanställning i text och video, om Pandemibluffen, missa inte!

  På svenska enligt ovan, om du så önskar.

  På lördag, den 6/3, är det stor samling i Stockholm, i en protestmarsch mot gällande restriktioner i Pandemibluffens spår. Alla som kan måste deltaga! Läs artikeln, se videon!

  https://nyadagbladet.se/inrikes/tusenmannamarschen-trotsar-repressionen-demonstrerar-for-frihet-i-stockholm/

  Vi måste förstå att vaccinet är ett avfolkningsvapen, det finns en planering bakom hela Pandemibluffen och det är djävulska planer!

  Fråga experterna 2, respons på en BBC-film, gjord av flera av de läkare som gått emot rådande hysteri, lyssna på dessa sanningar!

  https://banned.video/watch?id=603d4d7424060924140094e8

 • Hmmm….Hållbart…FN….då måste Glysfosfat/Roundup förbjudas, eller hur?

  Hur tänker Regeringen, en fråga de tänker driva…inte!

  • Ja självklart! Även GMO ska naturligtvis förbjudas, precis som Putin drivit igenom i Ryssland,
   där man startat enorma projekt med ekologisk odling. Det har han ju blivit positivt uppmärksammad för..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *