Anthony Fauci grillas av Jim Jordan om när USA ska avsluta lockdown

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 20 april 2021
- NewsVoice redaktion
Jim Jordan (foto: Jordan.house.gov) och Anthony Fauci (foto: The White House)

CORONAKRISEN. House Select Subcommittee on the Coronavirus Crisis håller en utfrågning om när USA ska avsluta en 1 år lång lockdown som plågat USA. Jordan är särskilt irriterad över att Anthony Fauci vägrar ge en tydlig definition på vad som betecknar ett slut på lockdown.

Text: NewsVoice | Bildmontage: Jim Jordan (Jordan.house.gov) och Anthony Fauci (The White House) | Video: Fox News

Den politiska debatten om medborgerliga friheter och folkhälsoresponsen på Covid-19 blev het i torsdags förra veckan i ett häftigt meningsutbyte mellan USA:s ledande smittskyddsexpert Anthony Fauci och Ohio-republikanen Jim Jordan.

Jordan pressade doktor Anthony Fauci hårt i mer än tio minuter vid en utfrågning om den federala regeringens svar på pandemin. Varje gång krävde Jordan att få besked om när amerikanerna skulle få tillbaka sina friheter efter mer än ett år av covid-lockdown.

När kan ett land avsluta lockdown?

Jim Jordan anser att medborgarnas civila rättigheter har varit under attack i ett helt år, men Fauci svarar flera gånger att det handlar om hälsosäkerhet och han ignorerar argument om att människor, familjer och småföretagande skadas svårt av en utdragen lockdown.

Jordan är särskilt irriterad över att Anthony Fauci inte kan ge konkreta svar om ett slutdatum eller en tydlig definition på vad som betecknar ett slut på lockdown.

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Det kan bli en riktigt lång kedja! Precis som i psykiatrin, där det ofta börjar med
  SSRI-preparat – som orsakar känslolöshet i kombination med mani, som i sin tur kräver sederande, balanserande och sederande och medicinus adderande, förmerande in absurdum!

  Allt slutar kanske så småningom med haka-fixerande, balsamerande och kremerande.

  Djävulska droger av det djävulska packet!

  https://www.artimus.se/whocaresinsweden/sv/whocaresinsweden.php

  Se dessa svenska filmer (med engelsk titel)!!!

 • Vänta bara , det är c:a åttio år kvar på det här århundradet och galningarna kommer att hinna slå den här märkligheten flera gånger om.

  Det bästa vi kan göra för att i möjligaste mån undgå att dras med i den mentala degenereringen är att distansera oss från psykopaternas alla påbud och låtsas som att de inte existerar.

 • Vad är absurd teater?

  Och sedan går alla till matsalen där de sondmatas en och en med fem meters mellanrum!

  Filmen “V for Vendetta” från 2005 har 5 paralleller med 2020:https://newsvoice.se/2020/11/v-for-vendetta-2020/

  I slutet av filmen bär alla mask!

  Hoppas att alla maskar nu trädda på kroken istället hänger sin mask på kroken !

  Det är nog hög tid för avmaskning av befolkningen.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *