Comhem blir Tele2

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 28 april 2021
- NewsVoice redaktion

TEKNIK. Tele2 och Com Hem har gått ihop och tillsammans ska det nya bolaget heta Tele2. Det meddelade Tele2 igår kväll. Det nya Tele2 lovar bättre service och lösningar för privatpersoner, företag och fastighetsägare. Com Hem är därmed historia sedan igår.

Företagen slogs samman redan i november 2018, men först nu avlägsnas Com Hem som aktör. Den som försöker besöka Comhem.se (https://www.comhem.se) hamnar på Tele2:s uppfräschade hemsida på temat segling. Det finns ingen marknadskommunikation alls kvar från Com Hem.

“Com Hem försvinner som varumärke, men namnet finns kvar på en av våra mest populära tjänster – Comhem Play”Tele2

Tele2 har idag 1,7 miljoner hushåll som använder sig av företagets tjänster. Tele2 lockar nu nya kunder med med obegränsad mobildata, bredband eller TV Guld för 199 kronor i månaden. Befintliga kunder kan lägga till bredband eller betal-TV utan startavgift. Kunder kan även samla sina tjänster och få dubbel kapacitet i form av dubbelt mobildata, dubbel bredbandshastighet eller extra data-kort, skriver M3.

“Med ett premiumvarumärke istället för två kan vi till exempel minska antalet interna system och samtidigt lära känna våra kunders behov bättre. Jag är övertygad om att detta kommer leda till både fler och nöjdare kunder”, sa Kjell Johnsen, koncern-VD på Tele2, i ett pressmeddelande som nu är borta från webben.

Text: NewsVoice

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *