Advokater stämmer Israel för att medborgare används i genvaccinexperiment

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 25 april 2021
- NewsVoice redaktion
Ruth Machnes Suchovolsky (pressfoto) och Arie Suchovolsky (foto: Minghui.org)
Advokater stämmer Israel för att medborgare används i genvaccinexperiment. Ruth Machnes Suchovolsky (pressfoto) och Arie Suchovolsky (foto: Minghui.org)
Bild: Ruth Machnes Suchovolsky (pressfoto) och Arie Suchovolsky (foto: Minghui.org)

GENVACCINEXPERIMENT. Två israeliska advokater Arie Suchovolsky och Ruth Machnes Suchovolsky har lämnat in en stämningsansökan mot Israel. De hävdar att premiärminister Benjamin Netanyahu och Israels hälsominister Yuli Edelstein har brutit mot Nürnbergkoden när de signerat avtal med Pfizer-Biontech för att utnyttja Israels medborgare i experimentella genetiska behandlingar med Pfizers vaccin.

I mars rapporterade NPR att vaccinproducenten Moderna har börjat ge experimentellt covidvaccin till barn i åldern från 6 månader upp till 12 år för att studera “säkerhetsproblem”. Även Producenten Johnson och Johnson har meddelat att säkerhetsstudier på spädbarn ska ersätta normala djurförsök.

Intervju med Arie Suchovolsky och Ruth Machnes Suchovolsky:

 

Motiveringen för att hoppa över normala säkerhetsstudier på djur är att hälsomyndigheter under stark påverkan från läkemedelsbolagens lobbyister anser att coronakrisen är tillräckligt allvarlig för att försvara genvaccinexperiment på människor.

Text: NewsVoice | Audiokälla: The Whistleblower Newsroom

ArcanumSkolan 2024
Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq