Advokater stämmer Israel för att medborgare används i genvaccinexperiment

4
Advokater stämmer Israel för att medborgare används i genvaccinexperiment. Ruth Machnes Suchovolsky (pressfoto) och Arie Suchovolsky (foto: Minghui.org)
Bild: Ruth Machnes Suchovolsky (pressfoto) och Arie Suchovolsky (foto: Minghui.org)

GENVACCINEXPERIMENT. Två israeliska advokater Arie Suchovolsky och Ruth Machnes Suchovolsky har lämnat in en stämningsansökan mot Israel. De hävdar att premiärminister Benjamin Netanyahu och Israels hälsominister Yuli Edelstein har brutit mot Nürnbergkoden när de signerat avtal med Pfizer-Biontech för att utnyttja Israels medborgare i experimentella genetiska behandlingar med Pfizers vaccin.

I mars rapporterade NPR att vaccinproducenten Moderna har börjat ge experimentellt covidvaccin till barn i åldern från 6 månader upp till 12 år för att studera “säkerhetsproblem”. Även Producenten Johnson och Johnson har meddelat att säkerhetsstudier på spädbarn ska ersätta normala djurförsök.

Intervju med Arie Suchovolsky och Ruth Machnes Suchovolsky:

 

Motiveringen för att hoppa över normala säkerhetsstudier på djur är att hälsomyndigheter under stark påverkan från läkemedelsbolagens lobbyister anser att coronakrisen är tillräckligt allvarlig för att försvara genvaccinexperiment på människor.

Text: NewsVoice | Audiokälla: The Whistleblower Newsroom

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

4 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Kerstin Salen
26 april 2021 kl 10:32

Det finns inga ord för denna totala brist på mänskliga rättigheter.inte ens oskyldig nyfödda barn går fria. Hoppas stämningsansökningarna haglar in.När kommer Sverige vakna?

Glenn Paulsson
Glenn Paulsson
Gäst
Reply to  Kerstin Salen
24 juni 2021 kl 00:21

Det händer nog tyvärr inte