Advokater stämmer Israel för att medborgare används i genvaccinexperiment

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 25 april 2021
- NewsVoice redaktion
Ruth Machnes Suchovolsky (pressfoto) och Arie Suchovolsky (foto: Minghui.org)
Advokater stämmer Israel för att medborgare används i genvaccinexperiment. Ruth Machnes Suchovolsky (pressfoto) och Arie Suchovolsky (foto: Minghui.org)
Bild: Ruth Machnes Suchovolsky (pressfoto) och Arie Suchovolsky (foto: Minghui.org)

GENVACCINEXPERIMENT. Två israeliska advokater Arie Suchovolsky och Ruth Machnes Suchovolsky har lämnat in en stämningsansökan mot Israel. De hävdar att premiärminister Benjamin Netanyahu och Israels hälsominister Yuli Edelstein har brutit mot Nürnbergkoden när de signerat avtal med Pfizer-Biontech för att utnyttja Israels medborgare i experimentella genetiska behandlingar med Pfizers vaccin.

I mars rapporterade NPR att vaccinproducenten Moderna har börjat ge experimentellt covidvaccin till barn i åldern från 6 månader upp till 12 år för att studera “säkerhetsproblem”. Även Producenten Johnson och Johnson har meddelat att säkerhetsstudier på spädbarn ska ersätta normala djurförsök.

Intervju med Arie Suchovolsky och Ruth Machnes Suchovolsky:

 

Motiveringen för att hoppa över normala säkerhetsstudier på djur är att hälsomyndigheter under stark påverkan från läkemedelsbolagens lobbyister anser att coronakrisen är tillräckligt allvarlig för att försvara genvaccinexperiment på människor.

Text: NewsVoice | Audiokälla: The Whistleblower Newsroom

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Det finns inga ord för denna totala brist på mänskliga rättigheter.inte ens oskyldig nyfödda barn går fria. Hoppas stämningsansökningarna haglar in.När kommer Sverige vakna?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *