Advokater stämmer Israel för att medborgare används i genvaccinexperiment

4
331
Advokater stämmer Israel för att medborgare används i genvaccinexperiment. Ruth Machnes Suchovolsky (pressfoto) och Arie Suchovolsky (foto: Minghui.org)
Bild: Ruth Machnes Suchovolsky (pressfoto) och Arie Suchovolsky (foto: Minghui.org)

GENVACCINEXPERIMENT. Två israeliska advokater Arie Suchovolsky och Ruth Machnes Suchovolsky har lämnat in en stämningsansökan mot Israel. De hävdar att premiärminister Benjamin Netanyahu och Israels hälsominister Yuli Edelstein har brutit mot Nürnbergkoden när de signerat avtal med Pfizer-Biontech för att utnyttja Israels medborgare i experimentella genetiska behandlingar med Pfizers vaccin.

I mars rapporterade NPR att vaccinproducenten Moderna har börjat ge experimentellt covidvaccin till barn i åldern från 6 månader upp till 12 år för att studera “säkerhetsproblem”. Även Producenten Johnson och Johnson har meddelat att säkerhetsstudier på spädbarn ska ersätta normala djurförsök.

Intervju med Arie Suchovolsky och Ruth Machnes Suchovolsky:

 

Motiveringen för att hoppa över normala säkerhetsstudier på djur är att hälsomyndigheter under stark påverkan från läkemedelsbolagens lobbyister anser att coronakrisen är tillräckligt allvarlig för att försvara genvaccinexperiment på människor.

Text: NewsVoice | Audiokälla: The Whistleblower Newsroom


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
4 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Kerstin Salen
Gäst
26 april 2021 kl 10:32

Det finns inga ord för denna totala brist på mänskliga rättigheter.inte ens oskyldig nyfödda barn går fria. Hoppas stämningsansökningarna haglar in.När kommer Sverige vakna?

Glenn Paulsson
Glenn Paulsson
Gäst
Reply to  Kerstin Salen
24 juni 2021 kl 00:21

Det händer nog tyvärr inte

trackback
26 april 2021 kl 11:34

[…] rikostuomioistuinta pyydetään tutkimaan pakkorokotuksia. Tästä tutkintapyynnöstä löytyy englanninkielinen audiotallenne. Tutkintapyyntöön on liittynyt kansalaisia ja kansalaisjärjestöjä useista Euroopan […]

Erik Forsman
Erik Forsman(@ale2)

Översatt från finska till svenska: brottmålsdomstolen ombeds undersöka tvångsvaccinationer. En ljudinspelning på engelska finns i denna förfrågan. Medborgare och icke-statliga organisationer från flera europeiska länder har gått med i begäran om utredning