Jeff Berwick kommentarer det globala covidläget – Inget för PK-känsliga personer

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 15 april 2021
- NewsVoice redaktion
Jeff Berwick "The Dollar Vigilante". Foto: selfie, 15 mars 2021

LIVSSTIL. Finansentreprenören Jeff Berwick rubricerar sin senaste filosofiska monolog: “How I Learned To Stop Worrying and Love The Lockdown”. Som vanligt kommenterar han världsläget när han rastar sin hund i Mexiko. Mycket nöje och “food for thought”.

Source: The Dollar Vigilante


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Jeff Berwick
  • Kulturmarxisterna brukar ofta anklaga oss som ibland ifrågasätter eller inte slaviskt följer alla “rekommendationer” och påbud från diverse myndigheter, för att vara “själviska” eller “osolidariska”. Frågan här blir då: Är jag självisk och osolidarisk om jag inte tvingar mina barn att bära mask eller att “låta sig injiceras” med diverse “oprövade” vacciner? Är jag självisk och osolidarisk om jag inte “tvingar” mina barn att sitta hemma och genomföra “distansundervisning” till höga psykologiska och kunskapsmässiga kostnader, när vi faktiskt har “skolplikt” i Sverige? Är jag självisk och osolidarisk om jag inte vill skuldsätta mina barn ända fram till 2058 genom EU:s “Coronaåterhämtningsfonder”, till förmån för vanskötta ekonomier i Syd- och Östeuropa? Ja det är möjligt att jag är självisk och osolidarisk mot resten av världen, men någonstans måste väl även jag få tänka lite på mina egna barns framtid?

  • Hur skall kulturmarxisterna kunna genomdriva sitt socialistiska drömsamhälle, om dom inte har total kontroll över medborgarna? Receptet är enkelt: 1. Flytta över vårat nationella demokratiska självbestämmande till globalisterna i Bryssel. 2. Ta “pandemin” till intäkt för att införa maximal repression (skrämmande hur lätt det verkar vara att fostra medborgarna till att bli okritiska och lydiga följare). 3. Ta bort kontanterna ur samhällsekonomin, så att staten kan övervaka varje transaktion du gör och därmed nästan varje steg du tar. “Orwell´s” 1984 verkar besannas snabbare än vad vi kunnat ana.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *