Jeff Berwick kommentarer det globala covidläget – Inget för PK-känsliga personer

2

LIVSSTIL. Finansentreprenören Jeff Berwick rubricerar sin senaste filosofiska monolog: “How I Learned To Stop Worrying and Love The Lockdown”. Som vanligt kommenterar han världsläget när han rastar sin hund i Mexiko. Mycket nöje och “food for thought”.

Source: The Dollar Vigilante

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

2 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Thomas Nygren
Thomas Nygren
Gäst
16 april 2021 kl 12:12

Kulturmarxisterna brukar ofta anklaga oss som ibland ifrågasätter eller inte slaviskt följer alla “rekommendationer” och påbud från diverse myndigheter, för att vara “själviska” eller “osolidariska”. Frågan här blir då: Är jag självisk och osolidarisk om jag inte tvingar mina barn att bära mask eller att “låta sig injiceras” med diverse “oprövade” vacciner? Är jag självisk och osolidarisk om jag inte “tvingar” mina barn att sitta hemma och genomföra “distansundervisning” till höga psykologiska och kunskapsmässiga kostnader, när vi faktiskt har “skolplikt” i Sverige? Är jag självisk och osolidarisk om jag inte vill skuldsätta mina barn ända fram till 2058 genom EU:s “Coronaåterhämtningsfonder”, till förmån för vanskötta ekonomier i Syd- och Östeuropa? Ja det är möjligt att jag är självisk och osolidarisk mot resten av världen, men någonstans måste väl även jag få tänka lite på mina egna barns framtid?

Thomas Nygren
Thomas Nygren
Gäst
16 april 2021 kl 07:56

Hur skall kulturmarxisterna kunna genomdriva sitt socialistiska drömsamhälle, om dom inte har total kontroll över medborgarna? Receptet är enkelt: 1. Flytta över vårat nationella demokratiska självbestämmande till globalisterna i Bryssel. 2. Ta “pandemin” till intäkt för att införa maximal repression (skrämmande hur lätt det verkar vara att fostra medborgarna till att bli okritiska och lydiga följare). 3. Ta bort kontanterna ur samhällsekonomin, så att staten kan övervaka varje transaktion du gör och därmed nästan varje steg du tar. “Orwell´s” 1984 verkar besannas snabbare än vad vi kunnat ana.