Massmedierna mörklade rekorddemonstration i London den 25 april

publicerad 26 april 2021
- Gästskribent
London March To Freedom 25 april 2021. Läsarbild.

NOTERAT. Massmedierna valde att i princip totalt mörka den enorma politiska demonstration som gick av stapeln den 25 april i London, en demonstration för sanning och frihet. Det kan ha samlats mellan 500,000 till en miljon människor som tröttnat på covidrestriktioner och globalism.

På det viset upprätthåller medierna en fantasibild av verkligheten, resonerar Hugo bakom Hugo Talks på Brand News Tube, som tillägger att makten inte vill visa ett stort politiskt uppvaknande runt om i världen.

När 1:a majdemonstrationen på samma tema genomförs i Göteborg, Malmö och Stockholm genomförs finns risken att massmedierna i Sverige följer samma mönster (red anm).

Video: Hugo Talks


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq