Massmedierna mörklade rekorddemonstration i London den 25 april

6

NOTERAT. Massmedierna valde att i princip totalt mörka den enorma politiska demonstration som gick av stapeln den 25 april i London, en demonstration för sanning och frihet. Det kan ha samlats mellan 500,000 till en miljon människor som tröttnat på covidrestriktioner och globalism.

På det viset upprätthåller medierna en fantasibild av verkligheten, resonerar Hugo bakom Hugo Talks på Brand News Tube, som tillägger att makten inte vill visa ett stort politiskt uppvaknande runt om i världen.

När 1:a majdemonstrationen på samma tema genomförs i Göteborg, Malmö och Stockholm genomförs finns risken att massmedierna i Sverige följer samma mönster (red anm).

Video: Hugo Talks


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Föregående artikelDåliga rotfyllningar är resultatet av tystnadskultur bland tandläkare
Nästa artikelDan Larhammar – en fara för den vetenskapliga trovärdigheten
NewsVoice publicerar externa skribenters texter och externa källdokument i formen av tex debattartiklar eller rapporter. Åsikter, information och påståenden är skribentens egna och representerar varken tidningen NewsVoice, redaktionen eller redaktörens uppfattningar.
Prenumerera
Notify of
guest
6 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer