Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Ett nytt golv förnyar ditt hem till låg kostnad

publicerad 20 april 2021
- Gästskribent
Heminteriör. Foto: im3rd Media. Licens: Unsplash.com
Ett nytt golv förnyar ditt hem till låg kostnad
Heminteriör. Foto: Collov Home Design. Licens: Unsplash.com

LIVSSTIL. Vi är många som drömmer om att få fräscha upp vårt hus eller lägenhet på flera olika vis tex med ett nytt golv. Stora renoveringar kan många gånger bli kostsamma och det gäller som alltid att ha koll på sin ekonomi för att se vad som är realistiskt att sätta i gång med snarast och vad som även kan behöva få vänta ytterligare lite tid.

Bild överst: Heminteriör. Foto: im3rd Media. Licens: Unsplash.com

Har man för ögonblicket inte ekonomin som krävs för att göra en större renovering så finns det även en hel del saker man kan göra till en mindre kostnad, men som ändå kommer att hjälpa dig att skapa det mysiga hem som du drömmer om.

Att inreda sitt hem efter säsong är något som har blivit allt populärare, för våren och sommaren så kan man piffa upp sitt hem i ljusare interiör och för hösten och vintern så kan man satsa på mörkare färger för ett varmt och mysigt hem samt kanske ett nytt golv.

Detaljer som soffkuddar, mattor, tavlor, gardiner och ljus kan alla köpas till förhållandevis låg kostnad om dessa kan också enkelt anpassas efter tycke och smak som efter årstid. Även vackra växter och unika lampor, korgar och vaser kan alla förhöja stämningen och känslan i vilket rum som helst.

Ett nytt golv skapar känslan av ett helt nytt hem

Det finns få saker, om än några, som skapar en känsla av ett helt nytt hem såsom ett riktigt snyggt och nytt golv också gör. Ett fiskbensparkett klick eller ett laminatgolv klinker är båda två utmärkta alternativ som skapar ett nytt och fräscht hem till en relativt låg kostnad.

Med dessa två olika alternativ till golv så kan man inte bara välja mellan ett stort utbud av olika färger utan man kan även hitta golv för hemmets alla rum. Vill man helt enkelt inte ha samma typ av golv och färg i alla rum så kan man enkelt välja det golv som man tycker passar bäst för varje enskilt rum. Golven är också otroligt enkla att lägga helt själv då de båda är designade med sina smidiga och snabba klicksystem.

Få än mera tips på hur du inreder ditt hem

Intresset för att skapa ett vackert, bonat och fridfullt hem har aldrig varit större än nu. Här finns massor av ytterligare tips, inspiration och idéer att införskaffa via allt från program på TV, men också via bloggar och nischade inredningssajter på webben om man skulle vilja.

Massor av inspiration kan också hämtas från inredare och designers och deras konton och kanaler på Instagram, Facebook och YouTube.

Extern skribent

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq