Poliser jagas bort från Hyde Park i London av vårfirare och demonstranter

1

NOTERAT. Poliser beväpnade med batonger angriper vårfirare och demonstranter i Hyde Park i London. Böterna är höga för att bryta mor coronarestriktionerna, men ingen i parken hade för avsikt att låta sig bötfällas.

Brittiska medier fokuserar på att rapportera om ett fåtal skadade poliser efter att vårfirarna försvarat sig genom att kasta burkar och plastflaskor med vatten. Medierna väljer att beskriva demonstranterna på ett nedsättande sätt. My London skriver att en polis började gråta. Det är oklart hur många civila som skadades. Sammandrabbningen skedde den 24 april.

Text: NewsVoice | Video: Subject Access

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Thomas Nygren
Thomas Nygren
Gäst
25 april 2021 kl 18:29

Är det sådant här ordningsmakten skall syssla med? Vore det inte bättre om dom spenderade våra skattemedel på att slå sönder gängbrottsligheten och att bekämpa kriminalitet?