Ny serie om cancer: The Truth About Cancer – Quest for The Cures – Final Chapter

publicerad 16 april 2021
- Gästskribent
Ty Bollinger. Foto: Truth About Cancer

OPINION. Den 22 april börjar The TRUTH About Cancer — Quest for The Cures att sändas gratis under nio dagar, avsnitten är 90 minuter långa. Budskapet är: Du behöver inte vara rädd för cancer, det finns massor med förebyggande och botande metoder som verkligen fungerar. Serien är fullpackad med just sådan livräddande information.

Ty och Charlene Bollinger förlorade som unga ett antal nära anhöriga i cancer. Detta fick dem att börja sätta sig in i vad cancer är för någonting och hur den kan förebyggas och botas effektivt utan biverkningar. Resultatet blev flera faktaspäckade och livräddande serier om cancer, bland andra The Truth About Cancer – Quest for the Cure.

The Truth About Cancer – Quest for the Cures (Final Chapter) med undertiteln Cancer is NOT a death sentence. There is always hope, innehåller en mängd nya intervjuer med de mest framgångsrika forskarna, alternativmedicinarna och läkarna i världen. Vi bjuds på ett överflöd av information om vilka metoder de använder och rekommenderar för att förebygga och rädda människor ifrån cancer.

De tidigare serierna om cancer ifrån The Truth About Cancer är det bästa som har gjorts i den genren. Den nya serien tar den livräddande informationen om cancer till ännu högre nivåer. Alla som ser The TRUTH About Cancer kommer att få sin världsbild förändrad i grunden, i synnerhet de som fortfarande tror att läkemedelsindustrins och den västerländska skolmedicinens destruktiva metoder vid cancer är det bästa och enda som finns att tillgå.

Se den helt nya serien The TRUTH About Cancer — Quest for The Cures och upptäck en hel värld av naturliga medicinska metoder utan biverkningar, som förebygger och botar cancer. En bonus är att dessa medicinska metoder förebygger och botar även andra sjukdomar som läkemedelsindustrin och den västerländska skolmedicinen inte räddar dig ifrån.

Text: Per Melin

Relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq