Ytterligare 40 miljoner vaccindoser till Sverige under 2022 och 2023

publicerad 18 maj 2021
- av Redaktionen
Vaccinspruta - Foto: Andres Rueda, Public domain, Flickr.com
Vaccinspruta - Foto: Andres Rueda, Public domain, Flickr.com
Vaccinspruta – Foto: Andres Rueda, Public domain, Flickr.com

EU-kommissionen har förhandlat fram ett nytt avtal med Pfizer/BioNTech som regeringen i dag beslutat att ansluta sig till. Det innebär initialt ytterligare cirka 20 miljoner vaccindoser till Sverige under 2022 och 2023, med en så kallad option om ytterligare cirka 20 miljoner doser under samma tidsperiod.

“Sverige har kommit långt i vaccinarbetet med över fyra miljoner utförda vaccinationer. Nu gäller det att även säkerställa vaccintillgången på sikt. Vi vet ännu inte hur viruset kan komma att påverka samhället längre fram i tiden”, säger socialminister Lena Hallengren.

På EU-nivå handlar avtalet om totalt 900 miljoner doser, med option på ytterligare lika mycket. Det nya avtalet har förhandlats fram utöver de två tidigare avtalen med Pfizer/BioNTech, som Sverige redan i dag får leveranser ifrån.

“Även om de nuvarande vaccinerna verkar vara tillräckligt effektiva mot de mutationer vi hittills sett, måste vi vara beredda på att byta till nya, uppdaterade vaccin. Det här kontraktet ger oss den beredskapen samtidigt som vi tryggar tillgången för de kommande två åren”, säger Sveriges vaccinsamordnare Richard Bergström.

Det nya avtalet är omfattande och inkluderar bland annat möjlighet att byta till ett uppdaterat vaccin, vilket kan ses som en försäkring mot eventuella framtida mutationer. Det är i dagsläget heller inte uteslutet att så kallade boosterdoser, återvaccinering för att säkra skyddet som vaccinen ger, kan behövas framöver.

Teknologin bakom vaccinet från Pfizer/BioNTech, mRNA, är särskilt lämpat för upprepade vaccinationer och för att uppdatera mot nya mutationer.

Text (pressmeddelande): Sofia Brändström, pressekreterare hos socialminister Lena Hallengren


Så här kan du stötta Newsvoice

Ämne: vaccin
 • Vet inte om Ni tänkt på detta, men det är bara propagandans självgående nyttiga idioter som vaccinerar sig. Detta betyder att endast de som vägar vaccin överlever. Är inte det synonymt med att undergräva sin egen plattform genom att göra sig av med supportrarna?
  Kanske är det inte de vassaste knivarna som styr kabalens strategier trots allt. Kom igen – dom är bara rika och korkade. Vi kan vinna!

  • Än vet vi ju inte vilken långtidseffekt vaccinet kommer ha på alla de vaccinerade eller vilken effekt de sen i sin tur kommer ha på oss ovaccinerade. Att ta död på de lydigaste är ju ett helt ologiskt drag.

   Eftersom det finns läckande vacciner för t.ex. kycklingar, där de vaccinerade utvecklar en dödligare form av virus som de sen som superspridare dödar de ovaccinerade med, så skulle vi också kunna ligga lite risigt till framöver. Men lite spännande är det allt.

 • Men lyssna alla: detta vaccin som faktiskt inte är ett vaccin i traditionell mening utan ett genmodifierat preparat; man har aldrig isolerat viruset därför har man inte heller något vaccin. Det betyder i sin tur att man dessutom heller inte kan bevisa att det är viruset som orsakar sjukdomsförloppet.

  Detta stärks nu av att det visar sig att det är själv spikproteinet som är den farliga – inte de viruset: https://www.salk.edu/news-release/the-novel-coronavirus-spike-protein-plays-additional-key-role-in-illness/

  Sprid detta faktum så att människor själva kan göra sig en bedömning.

 • Vet inte om Ni tänkt på detta, men det är bara propagandans självgående nyttiga idioter som vaccinerar sig. Detta betyder att endast de som vägar vaccin överlever. Är inte det synonymt med att undergräva sin egen plattform genom att göra sig av med supportrarna?
  Kanske är det inte de vassaste knivarna som styr kabalens strategier trots allt. Kom igen – dom är bara rika och korkade. Vi kan vinna!

  • Än vet vi ju inte vilken långtidseffekt vaccinet kommer ha på alla de vaccinerade eller vilken effekt de sen i sin tur kommer ha på oss ovaccinerade. Att ta död på de lydigaste är ju ett helt ologiskt drag.

   Eftersom det finns läckande vacciner för t.ex. kycklingar, där de vaccinerade utvecklar en dödligare form av virus som de sen som superspridare dödar de ovaccinerade med, så skulle vi också kunna ligga lite risigt till framöver. Men lite spännande är det allt.

 • Men lyssna alla: detta vaccin som faktiskt inte är ett vaccin i traditionell mening utan ett genmodifierat preparat; man har aldrig isolerat viruset därför har man inte heller något vaccin. Det betyder i sin tur att man dessutom heller inte kan bevisa att det är viruset som orsakar sjukdomsförloppet.

  Detta stärks nu av att det visar sig att det är själv spikproteinet som är den farliga – inte de viruset: https://www.salk.edu/news-release/the-novel-coronavirus-spike-protein-plays-additional-key-role-in-illness/

  Sprid detta faktum så att människor själva kan göra sig en bedömning.

 • Spännande kommentarer på denna statistik Hans och Anders!
  Jämför andra länder som istället för Sverige infört USA:s norm 1% extremt fattiga.
  Tex tog sig Ryssland ur extrem fattigdom samtidigt som Sverige införde den 2005.
  Våra närmaste grannländer har inte medborgare i extrem fattigdom före eller efter.
  Med sådan träffsäker konfiskering kan ju tex statliga pensioner konfiskeras till en högre procentsats extremt fattiga att utrota.

  Källa
  https://www.globalis.se/Laender/usa?id=478&indicator=Extrem%20fattigdom

  Ämnet SM-102 var en spännande upptäckt, CAS nr 2089251-47-6
  som administrerar “luciferas-mRNA”

  “Administrering av luciferas-mRNA i SM-102-innehållande lipidnanopartiklar inducerar hepatisk luciferasuttryck hos möss.” 

  https://en.wikipedia.org/wiki/SM-102

 • Spännande kommentarer på denna statistik Hans och Anders!
  Jämför andra länder som istället för Sverige infört USA:s norm 1% extremt fattiga.
  Tex tog sig Ryssland ur extrem fattigdom samtidigt som Sverige införde den 2005.
  Våra närmaste grannländer har inte medborgare i extrem fattigdom före eller efter.
  Med sådan träffsäker konfiskering kan ju tex statliga pensioner konfiskeras till en högre procentsats extremt fattiga att utrota.

  Källa
  https://www.globalis.se/Laender/usa?id=478&indicator=Extrem%20fattigdom

  Ämnet SM-102 var en spännande upptäckt, CAS nr 2089251-47-6
  som administrerar “luciferas-mRNA”

  “Administrering av luciferas-mRNA i SM-102-innehållande lipidnanopartiklar inducerar hepatisk luciferasuttryck hos möss.” 

  https://en.wikipedia.org/wiki/SM-102

   • “Vaccinet” hjälper delmål att “ingen ska leva i extrem fattigdom år 2030”.

   Nu lever flera miljarder människor i extrem fattigdom.

   En mycket grundlig strategi som skulle medföra en radikal minskning av människor som lever under extrem fattigdom skulle – enligt en kasuistisk resonerande logik – kunna vara att även då radikalt skära ner på mängden människor. 

   Georgia Guidestone är ett kolossalt stenmonument i delstaten Georgia i västra USA som invigdes 3/22 år 1980. Det beställdes av en anonym person med pseudonymen R.C. Christian.

   Det måste ha kostat en förmögenhet att låta uppföra detta monument i granit, så därför bör vi fråga oss vilket syftet är att kungöra dessa budskap.

   Den inristade skriften domineras av tio bud – helt i opposition till de goda bud som gavs till Mose. Här upphöjer sig själva somliga människor till gudar. Det första budet lyder:
   Håll människans population under 500.000.000 i ständig balans med naturen.

   För att kunna avtolka kasuistiken i presentationen av de mål som framförs i Agenda 2030 – som låter så goda – vill jag rekommendera var och en att ta del av Pia Hellertz utmärkta analytiska genomgång (i 2 delar) av denna agenda.

   Här är del I:
   http://www.piahellertz.com/Agenda_2030_17_mal_del%201.pdf

  • Ja döden gör att den döde inte längre tvingas leva i fattigdom, men det skulle ju också kunna gå att höja levnadsstandarden under den fattiges livstid. Men det är uppenbarligen inte samhällsekonomiskt önskvärt.

   Här har de möjlighet att via datoriserade kalkyler av beräknad samhällsnytta selektera ut vilka som ska få koksalt och vilka andra som då ska “vaccineras” mot fattigdom.

   För “vaccinerna” i sig har ju visat sig vara lite ohälsosamma rent generellt då det redan är 14 000 döda enligt deras egna bristfälliga underrapportering.

   Sen innehåller t.ex. Modernas mRNA-fattigdomsbekämpningsmedel ett gift som heter “SM-102” som är länkat till cancer, infertilitet och död.

   I säkerhetsföreskrifterna för SM-102 står det “For research us only, not for human or veterinary use och ““Fatal in contact with skin,” samt ““Toxic to aquatic life with long lasting effects” o.s.v.
   https://humansarefree.com/2021/05/connecticut-warns-moderna-vax-contains-deadly-poison.html

   Är giftet dödligt vid hudkontakt så ökar nog den dödliga effekten vid injektion. Men om det är denna fattigdomsbekämpnings policy man valt så är detta vaccininnehåll inte bar logiskt utan även rent nödvändigt.

   • “Vaccinet” hjälper delmål att “ingen ska leva i extrem fattigdom år 2030”.

   Nu lever flera miljarder människor i extrem fattigdom.

   En mycket grundlig strategi som skulle medföra en radikal minskning av människor som lever under extrem fattigdom skulle – enligt en kasuistisk resonerande logik – kunna vara att även då radikalt skära ner på mängden människor. 

   Georgia Guidestone är ett kolossalt stenmonument i delstaten Georgia i västra USA som invigdes 3/22 år 1980. Det beställdes av en anonym person med pseudonymen R.C. Christian.

   Det måste ha kostat en förmögenhet att låta uppföra detta monument i granit, så därför bör vi fråga oss vilket syftet är att kungöra dessa budskap.

   Den inristade skriften domineras av tio bud – helt i opposition till de goda bud som gavs till Mose. Här upphöjer sig själva somliga människor till gudar. Det första budet lyder:
   Håll människans population under 500.000.000 i ständig balans med naturen.

   För att kunna avtolka kasuistiken i presentationen av de mål som framförs i Agenda 2030 – som låter så goda – vill jag rekommendera var och en att ta del av Pia Hellertz utmärkta analytiska genomgång (i 2 delar) av denna agenda.

   Här är del I:
   http://www.piahellertz.com/Agenda_2030_17_mal_del%201.pdf

  • Ja döden gör att den döde inte längre tvingas leva i fattigdom, men det skulle ju också kunna gå att höja levnadsstandarden under den fattiges livstid. Men det är uppenbarligen inte samhällsekonomiskt önskvärt.

   Här har de möjlighet att via datoriserade kalkyler av beräknad samhällsnytta selektera ut vilka som ska få koksalt och vilka andra som då ska “vaccineras” mot fattigdom.

   För “vaccinerna” i sig har ju visat sig vara lite ohälsosamma rent generellt då det redan är 14 000 döda enligt deras egna bristfälliga underrapportering.

   Sen innehåller t.ex. Modernas mRNA-fattigdomsbekämpningsmedel ett gift som heter “SM-102” som är länkat till cancer, infertilitet och död.

   I säkerhetsföreskrifterna för SM-102 står det “For research us only, not for human or veterinary use och ““Fatal in contact with skin,” samt ““Toxic to aquatic life with long lasting effects” o.s.v.
   https://humansarefree.com/2021/05/connecticut-warns-moderna-vax-contains-deadly-poison.html

   Är giftet dödligt vid hudkontakt så ökar nog den dödliga effekten vid injektion. Men om det är denna fattigdomsbekämpnings policy man valt så är detta vaccininnehåll inte bar logiskt utan även rent nödvändigt.

 • Vilken omtänksam regering, de vet redan att vi behöver ”Ytterligare 40 miljoner vaccindoser till Sverige under 2022 och 2023”Förmodligen ska behöva till 2030 och då inte så många svenskar kvar i Sverige!

 • De kan avbeställa mina tilltänkta doser då jag tycker det är onödigt att köpa in något som aldrig någonsin kommer användas.

 • enligt uppenbarelseboken skall pesten härja och jag tror att det är vad som kommer med dessa sk. vaccin

  • Teknologin bakom vaccinet från Pfizer/BioNTech, mRNA, är särskilt lämpat för upprepade vaccinationer” Inte helt otippat

  • Och fårskocken går frivilligt in i fällan, tragiskt………vart har sunt förnuft tagit vägen??????

 • Vilken omtänksam regering, de vet redan att vi behöver “Ytterligare 40 miljoner vaccindoser till Sverige under 2022 och 2023″Förmodligen ska behöva till 2030 och då inte så många svenskar kvar i Sverige!

 • De kan avbeställa mina tilltänkta doser då jag tycker det är onödigt att köpa in något som aldrig någonsin kommer användas.

 • enligt uppenbarelseboken skall pesten härja och jag tror att det är vad som kommer med dessa sk. vaccin

  • Teknologin bakom vaccinet från Pfizer/BioNTech, mRNA, är särskilt lämpat för upprepade vaccinationer” Inte helt otippat

  • Och fårskocken går frivilligt in i fällan, tragiskt………vart har sunt förnuft tagit vägen??????

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *